Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
61606115.jpg

...Iz garderobera: Neutralna varijacija klasicnih salonki za posao...

Sad me buni cena...
Negde piše oko 400 eura... negde 200 dolara... :confused:

...Ukoliko ti nije vazno da budu original, mogu se nabaviti po cenama koje si navela - ima mnogo site-ova koji prodaju lose, solidne i veoma dobre kopije poznatih brand-ova, a svi su, sa retkim izuzecima, registrovani u Kini...Booties koje ti se dopadaju (Trottinette), deo su kolekcije za 2008/09 (jesen/zima) i tesko se jos uvek mogu naci kod distributera koji garantuju autenticnost, a cena bi im bila znatno visa i sa clearance popustom...
...Prvobitna cena je bila 1.195$...

Poslednja izmena:
...Ukoliko ti nije vazno da budu original, mogu se nabaviti po cenama koje si navela - ima mnogo site-ova koji prodaju lose, solidne i veoma dobre kopije poznatih brand-ova, a svi su, sa retkim izuzecima, registrovani u Kini...Booties koje ti se dopadaju (Trottinette), deo su kolekcije za 2008/09 (jesen/zima) i tesko se jos uvek mogu naci kod distributera koji garantuju autenticnost, a cena bi im bila znatno visa i sa clearance popustom...
...Prvobitna cena je bila 1.195$...

Pa bitno mi je, kad već dajem lovu da su original...
Bzvz mi je davati i 200e za kopiju... pre bi dala 800 evra za original... pa bar znam šta nosim... mada... :think: puno je...

Potražiću ih u Budimpešti... za vikend... ako su mi suđene, naćiću ih... ;):D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back