Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...vidim ja- nadmašiće ovo i onu raspravu Lorencijevih/Lobutinovih cipela...:lol:

P.S. A ne znam čemu rasprava-one koje vole/mogu/žele/prate trendove/misle da im lepo stoje/misle da im jedino one lepo stoje/ne umeju da hodaju na štiklama...blablabla... neka nose baletanke!!! Što to ovima "sa štiklama" smeta??!
Meni,lično, ne smeta...;)

P.S. Podržavam rapravu i pratiću je iz prikrajka! Ima ovde tako dobrih komentara baletanke: pro&contra ,da sam se smejala sama sa sobom...:klap:

napolju

ravna obuca moze i te kako dobro izgledati, stvar je stila i izbora, moze biti udobna iako potpuno prihvatam da je nekima uzasno tesko da hodaju u ravnom, uostalom kao i nekima na visokim potpeticama (ta sam)...svejedno, visoke potpetice volim ukoliko nisu lisene zenstvenosti i smisla kao mnoge koje ste ovuda kacili

Razlika između ravne obuće i visokih potpetica je ono između to dvoje što
predstavlja drastičnu razliku.

napolju

ravna obuca moze i te kako dobro izgledati, stvar je stila i izbora, moze biti udobna iako potpuno prihvatam da je nekima uzasno tesko da hodaju u ravnom, uostalom kao i nekima na visokim potpeticama (ta sam)...svejedno, visoke potpetice volim ukoliko nisu lisene zenstvenosti i smisla kao mnoge koje ste ovuda kacili

Pazi,

prije par veceri ulazim u prodavnicu Puminih patika. Tako stojimo i gledamo patike. Izbor dosta dobar. Prodavacice ljubazne i dosta zgodne.
Odmjerim ja jednu prodavacicu od glave do pete. Ona u nekakvoj jaknici, farmerkama i onim sportskim stiklama koje me strasno nerviraju.
Odmjerim ja i ovu drugu prodavacicu, zgodna djevojka, lijepo lice, kosa, make up, grudi... Vidim i lijepa majica na njoj. Spustajuci pogled prema dolje vidim helanke sa onim cipkanim radom na dnu. Ispod helanki crne carape i vjerovala ili ne Pumine crne patike sa bijelom linijom. Fenomenalno!!! Bolju kombinaciju patika (ravne obuce) sa ostatkom garderobe nisam vidio jos uvijek.
Medjutim... meni je to zagolicalo mastu i pogledam malo okolo kad vidim klasicne salonke sa stiklom od minimum 13 Cm ali minimum 13Cm pored pulta.
Razmisljao sam nesto kasnije i zakljucio da je djevojka dosla na posao namontirana i spremna za vecernji izlazak a patike je obula tek reda radi da se ugodnije osjeca na poslu.
Znaci... moze djevojka/zena biti seksi i u patikama ali to je rijetkost. Mozda vidim tako nesto jednom u 4-5 godina.

Pazi,

prije par veceri ulazim u prodavnicu Puminih patika. Tako stojimo i gledamo patike. Izbor dosta dobar. Prodavacice ljubazne i dosta zgodne.
Odmjerim ja jednu prodavacicu od glave do pete. Ona u nekakvoj jaknici, farmerkama i onim sportskim stiklama koje me strasno nerviraju.
Odmjerim ja i ovu drugu prodavacicu, zgodna djevojka, lijepo lice, kosa, make up, grudi... Vidim i lijepa majica na njoj. Spustajuci pogled prema dolje vidim helanke sa onim cipkanim radom na dnu. Ispod helanki crne carape i vjerovala ili ne Pumine crne patike sa bijelom linijom. Fenomenalno!!! Bolju kombinaciju patika (ravne obuce) sa ostatkom garderobe nisam vidio jos uvijek.
Medjutim... meni je to zagolicalo mastu i pogledam malo okolo kad vidim klasicne salonke sa stiklom od minimum 13 Cm ali minimum 13Cm pored pulta.
Razmisljao sam nesto kasnije i zakljucio da je djevojka dosla na posao namontirana i spremna za vecernji izlazak a patike je obula tek reda radi da se ugodnije osjeca na poslu.
Znaci... moze djevojka/zena biti seksi i u patikama ali to je rijetkost. Mozda vidim tako nesto jednom u 4-5 godina.

Šta rade salonke sa extra štiklom u Puminoj prodavnici patika :zcepanje:

Pazi,

Pazi, obuca sluzi i za nesto drugo osim za potpirivanje maste. Pored toga, zena je najlepsa kad se dobro oseca, cisto sumnjam da bi sa bolnim grcom na licu uspela da uradi bilo sta - od dobijanja nagrade za najzescu sexualnu fantaziju do posla (posebno u prodavnici). Verovao ili ne, zene sirom sveta dobijaju posao i u ravnoj obuci.

Pazi, obuca sluzi i za nesto drugo osim za potpirivanje maste. Pored toga, zena je najlepsa kad se dobro oseca, cisto sumnjam da bi sa bolnim grcom na licu uspela da uradi bilo sta - od dobijanja nagrade za najzescu sexualnu fantaziju do posla (posebno u prodavnici). Verovao ili ne, zene sirom sveta dobijaju posao i u ravnoj obuci.

i bose, i bose dobijaju posao:zcepanje:

i bose, i bose dobijaju posao:zcepanje:

naravno...ali ja ipak vise volim stiklu,ali nosim i patike kao sto rekoh...

Duzna sam slike jucerasnjeg ulova :)

2wnwzsl.jpg

qoycnq.jpg

Divne su, Mirka. :)

Boja prvih je ista kao i mojih koje sam ti juče pomenula.
Lepa je i super nosiva. :)

Baletankice iz NY su medene.
Definitivno ću otići da pogledam plave. :)

Sive cipe mi se takođe dopadaju, lep oblik, boja i fora su "trake" oko zgloba.
Pretpostavljam da lepo stoje na nozi. :)

Jedino sto pozadi imaju neki spic koji mi je super fazon al taj spic mi sece nogu i zuuuuuulja me :(

Inace su veoma udobne i lagane i super lako se nose.

Slikacu na nozi da vidite kako stoje.

Probaj da ih izlomiš, tj.taj deo što žulja... mada one se obično posle par nošenja prilagode nozi...;) Ili probaj da namažeš kremu, ako je moguće, tako ja papuče japanke obično...;)

danas ih videla u DC, mislim da su oko 6 ili 7.000. odlepila sam za njima:heart: ali su mnooogo skupe

Ove prve još i nekako, ali ove druge, ne da nisu lepe, već su zaista, iskreno iz dubine duše, odvratne... stvarno podsećaju na OPANAK sa ŠLJOKICAMA... mislim... vrhunac svih vrhunaca seljoberije...:eek::roll:

Moje mišljenje naravno, mojne se ljutite... morala sam...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back