Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo kakav je model juce, 22.decembra 2009. godine, nosila Kate Hudson

:arrow:

Moze se primijetiti da su namjenjene za vremenske uslove koji upravo vladaju na ovim, nasim prostorima.

I jos nesto...
djevojke manite se onih gumenih cizama. Razboljecete se.

Meni se ni najmanje ne dopadaju ove cizme, ne podnosim kada po gradu ljudi nose skijasku opremu...meni ona koristi jedino na skijanju i to je to...zapravo ne dopada mi se citava ova kombinacija...steta ona je mnogo slatka

Hm... Maraja Keri u Aspenu juce :arrow:
u Diorovim cizmama.
Licno mi se ne dopadaju, ali vjerujem da sluze onom cemu su namjenjene. One osobe koje su spremne da trpe hladnocu i time se zrtvuju zarad izgleda sigurno nece posegnuti za ovim cizmama.

A ove?:zaljubljena:

Prilozi

• uggs-various.jpg
    uggs-various.jpg
    18,4 KB · Pregleda: 4

Te tzv UGG Boots... su skracenica od rijeci UGLY.
Ima ih raznih kvaliteta i cijena. Najjeftinije koje sam vidio kostaju cca 20 eura. Tim UGG cizmama koje kostaju 20 eura djon ili "djon" je napravljen od onog spuzvastog materijala od kojeg se prave japanke (bosanke).

O njihovoj ljepoti najbolje govori njihov naziv.

Pa kvaliteta, šteta ih je odneti na Crveni krst z;)
Pa dobro...
slusam sinoc onu Karleusu koja kaze da ima jednu sobu namjenjenu za svoje cipele. Meni je to razumljivo jer ona ima fetish - definitivno.
Sto se tice te... [sup]Maraje Keri, koja jos uvjek nije odnijela te Diorove cizme u CK (ne Centralni Komitet) ona po pravilu uzima manji broj sandala ili se to meni samo pricinjava. Redovno joj palac i onaj prst do njega izlete 1 ili citava 2 cm. U Tim Diorovim (generalno cizmama) se to ne primjecuje[/sup] ;)
A sto ces... [sub]valjda je i Maraju udarila ova ekonomska situacija mada licno nisam vidio da je nosila te i iste Diorove cizme prosle godine. Ako neko ima fotografiju Maraje Keri u tim cizmama od prosle godine molim da je posalje. Bio bih vrlo zahvalan. Ni sam ne znam kako mi je tako nesto promaklo. [/sub] :)

Ima ih raznih kvaliteta i cijena. Najjeftinije koje sam vidio kostaju cca 20 eura. Tim UGG cizmama koje kostaju 20 eura djon ili "djon" je napravljen od onog spuzvastog materijala od kojeg se prave japanke (bosanke).

Pa dobro...
slusam sinoc onu Karleusu koja kaze da ima jednu sobu namjenjenu za svoje cipele. Meni je to razumljivo jer ona ima fetish - definitivno.
Sto se tice te... [sup]Maraje Keri, koja jos uvjek nije odnijela te Diorove cizme u CK (ne Centralni Komitet) ona po pravilu uzima manji broj sandala ili se to meni samo pricinjava. Redovno joj palac i onaj prst do njega izlete 1 ili citava 2 cm. U Tim Diorovim (generalno cizmama) se to ne primjecuje[/sup] ;)
A sto ces... [sub]valjda je i Maraju udarila ova ekonomska situacija mada licno nisam vidio da je nosila te i iste Diorove cizme prosle godine. Ako neko ima fotografiju Maraje Keri u tim cizmama od prosle godine molim da je posalje. Bio bih vrlo zahvalan. Ni sam ne znam kako mi je tako nesto promaklo. [/sub] :)

Iju Karleuša, idi begaj, ta je puknuta u glavu nije vredna ni pomena.

Iju Karleuša, idi begaj, ta je puknuta u glavu nije vredna ni pomena.

Ja ne znam ni gdje je puknuta niti gdje nije puknuta :per: [sup](ja nisam sigurno)[/sup] :lol:
O njoj mogu da mislim i ovo i ono, mogu da ne volim njenu muziku, njenu facu, tijelo... ali moram priznati da je uvijek trendy. Nepogresivo izabere vrstu garderobe koja je aktuelna ukljucujuci i obucu.

Ja ne znam ni gdje je puknuta niti gdje nije puknuta :per: [sup](ja nisam sigurno)[/sup] :lol:
O njoj mogu da mislim i ovo i ono, mogu da ne volim njenu muziku, njenu facu, tijelo... ali moram priznati da je uvijek trendy. Nepogresivo izabere vrstu garderobe koja je aktuelna ukljucujuci i obucu.

Ona izabere, ma šta je tebi, ona je tupa ko noć zato i ima 10 stilista bez kojih ne bi umela ni papuče da obuje kada ustane.

...hmm...hmmm...for your information...z;)

http://www.artslaw.com.au/LegalInformation/Trademarks/04UggBoot.asp

P.S.znam, znam, štikla je i za mene zakon no ovi mladi...z:mrgreen:

...hmm...hmmm...for your information...z;)

http://www.artslaw.com.au/LegalInformation/Trademarks/04UggBoot.asp

P.S.znam, znam, štikla je i za mene zakon no ovi mladi...z:mrgreen:

Hm... mladi su povodljivi za trendovima. Danas vole i dive se necemu, sjutra vec ne. Vole da "prate" modu pa i ako je nesto generalno ruzno, reci ce da je lijepo.
Neki standardi vjerovatno postoje.... ili to vec dodje godinama.
Gledam te djevojke i zene koje su cas na ravnom, cas na vratolomnim stiklama. Meni je to malo smijesno jer robuju stiklama iz razloga sto su moderne samo u toj jednoj sezoni. Vec sledece sezone eto njih u baletankama.
Divim se zenama koje imaju svoj, sto bi rekli, personaliti pa neka su u baletankama svake sezone. To postujem. Isto tako divim se rijetkim zenama koje sa rafiniranim osjecajem kupuju i znaju da nose stikle koje kupe.

Poslednja izmena:
...i priznaću samo ovde i samo sad...
...i ja imam omanju prostoriju samo za cipele...
z:p

...Toplo i lepo retko su pomirljivi termini kod ljubitelja visoke potpetice i/ili elegantne forme...Moj glas za UGG i mlade, na cijim (toplim) stopalcicima ostaje svet da balansira jednog dana...;)...

...Jedina mana koju walk-in closets imaju je cinjenica da povecavaju povrsinu za usisavanje...Mada ni to ne mora obavezno biti problem...

Ja kupila svoje prve na štiklu...z:lol:

Сад ме подсети кад сам ја купила прву ципелу на штиклу (17 год.)
Боже како сам се правила важна.
Мислила сам да сви гледају моје ципелице кад сам их
први пут обула (ишла девојка на игранку)
Губила сам кораке,добро нисам ноге поломила.
Мислим да сам партнера нагазила неколико пута.
Ћутао јадничак......био заљубљен у мене до ушију.

z:lol:z:lol:z:lol:

Е,
а кад ја купих прве "бруксерице" ...

Па још платформа ...

Па штикла ....

Ко је као ја ????

Уђем у тролебус и тип ме хладно згази ....
Он мени брукс, ја њему фацу ....
и данас ме сигурно спомиње сваки пут кад стане испред огледала да се очешља или обрије ....
Е, то ми је био први сусрет са милицијом ...

БОЛЕЛО ЈЕ, али вредело !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back