Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odnos cena- kvalitet u beogradu...jao...
e ove sa resama su ovde 10 funti.ustvari roze su 10 funti na popustu,a ostale su oko 20...
al su meni zasu
evo kakve ja volim
http://img260.imageshack.us/img260/6882/picture029j.jpg
http://img300.imageshack.us/img300/2695/picture030f.jpg
...
...pa da i sad samo da se mi neriramo kako nas deru ko budale....:think:
...šta nama vredi što su tamo 10 funti....kad ovde nema normalnih
čizama za 50-60 eura...ako nemaš bar 100....sedi i plači...nosi stare,
ko te pita...:(

hvala lepo:) i meni su se svidele na prvi pogled,nisam planirala da kupim. ja najvise volim najklasicnije,najobicnije crne jahacke cizme..
nema ni ovde dobrih koznih cizmi ispod 70,80 funti.nije bas da je ovde dzabe.za dobre kozne moras vise para da izdvojis.
ali one fazon rese,novecento i te fore...na slici se vidi da su jeftino uradjene,kineske... i onda ti neko lupi cenu od 100 evra,a realna cena 1000 din...ajde bre,ja se odmah iznerviram...

Al ih vise nema :(
e pa ako nema toga onda vidi sta ima :zaljubljena:
Novogodisnje cipelice zar ne.. uf.. mnogo su dobre. Zivele modne firme i sve ostale koje imaju sajtove da mozemo da guglamo kao ljudi i gledamo slike :)
Evo kako sam za minut na sajtu Trefa nasla rolere za sestricinu, kupila sve zavrsila za 25 minuta
A u Novecentu sam kupila KONACNO divne polucizmice kozne crvene,

ako mi neko kaze kako da postavim sliku neku instrukciju bicu vam zahvalna :zaljubljena:

Poslednja izmena od moderatora:
Evo objasnjenje ne samo za ovaj, nego za sve forume i uopste kacenje slika na internet:
ukucas u google imageshack
kliknes na prvi link koji ti se izlista
kad se otvori stranica, kliknes na browse i pronadjes sliku (slike) koje hoces da okacis
stikliras resize ako hoces da ti se slika smanji, cisto da bi imala milosti prema onima koji imaju dial up internet...
kad ti se otvori stranica sa okacenom slikom, iskopiras link za forume (pisace ti image for forums, otprilike tako nesto...:)
taj link iskopiras u tekst svoje poruke ovde (ne moras ni da koristis onu ikonicu za dodavanje slika jer su one srednje zagrade i oznaka IMG vec u okviru samog linka koji si iskopirala tamo gde treba da budu..).:) I to je to...

Evo objasnjenje ne samo za ovaj, nego za sve forume i uopste kacenje slika na internet:
ukucas u google imageshack
kliknes na prvi link koji ti se izlista
kad se otvori stranica, kliknes na browse i pronadjes sliku (slike) koje hoces da okacis
stikliras resize ako hoces da ti se slika smanji, cisto da bi imala milosti prema onima koji imaju dial up internet...
kad ti se otvori stranica sa okacenom slikom, iskopiras link za forume (pisace ti image for forums, otprilike tako nesto...:)
taj link iskopiras u tekst svoje poruke ovde (ne moras ni da koristis onu ikonicu za dodavanje slika jer su one srednje zagrade i oznaka IMG vec u okviru samog linka koji si iskopirala tamo gde treba da budu..).:) I to je to...

Hvala ti mila, postaviču ovo kao lepljivo uputstvo

Ova "ekonomska stabilizacija" udarila po obuci.
Nit' ko sto kupuje, nit' ko sto pokazuje ... a ima sjajnih modela.

Ja sam ocajna.
Pored ne zna se koliko vise pari cipela , ja nemam sta da obujem.
Zakljucak - fale mi zimske cipele i ravne cizme.

I gledala sam malo ...nista mi se ne svidja bas da odkinem.
Ima cizama koje su ok , al ni jedne me ne loze mnogo.

Sta vi nosite kad je sneg?
Ima li neko predlog za odbru zimsku cipelu , ja imam dolomite i smrzavaju mi se noge z:((

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back