Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otišla je na jedno dugo, dugo,....putovanje!limunadice, gde si i sta radis i zasto te nema na ovom forumu?
Matija ,dragi,odmaram malo od cipeletina i stikletina...imam i ja dusu,zar ne?limunadice, gde si i sta radis i zasto te nema na ovom forumu?
Matija,da li se to takmicis u slalomu?limunadice, vec sam isprobao tigrice cizme s stiklama 13 cm i mogu samo da kazem da su odlicne jer su tople i udobne
limunadice, leopard cizmice s puknutim stiklama 11 cm su konacno otisle u zasluzenu penziju u kontejner posle 14 godina koriscenja

Posto je sugavo vrijeme,mogu olinjale cizme slobodno.limunadice, da li mogu da se nose olinjale ravne cizme po ovakom vremenu?
Ali ces za moju ljubav na ovom kijametu ipak obuti ove olinjale ravne cizmice,zar ne?limunadice, meni se vise svidjaju tigrice cizme nego ove olinjale ravne cizme

Olinjas ih do kraja i onda bacis u kontejner da prave drustvo onim leopardkama od 14 cm.limunadice, ove olinjale ravne cizme se i dalje puno linjaju tako da ne znam sta da radim