Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma,ne...to je samo majcinski instinkt.limunadice, da nisi mozda malo vise zaljubljena u mene cim toliko brines o meni i o tome koje cu cipele i cizme da nosim po ovom promenljivom vremenu?

Sta kaze proizvodjac...garantuje li za stikle od 13 cm na Fruskoj Gori?limunadice, sutra idem do fruske gore na jednodnevni izlet u tigrica cizmama s stiklama 13 cm
Moze...u zdravom telu zdrav duh.limunadice, moze po fruskoj gori i neke patike za rekreaciju i trcanje

Ima voz do Sremskih Karlovaca?limunadice, verovatno cu prvo ici vozom do sremskih karlovaca, a posle na autobus do fruske gore i to sve u mojim tigrica cizmama s stiklama 13 cm dok ne dodjem na frusku goru
.gif)
Za Frušku goru su dušu dale,...samo tako!Ima voz do Sremskih Karlovaca?
E,to mi je nepoznato.
Tigrice nisu za voz,jos manje za autobus.
Hoces da ti negdje zapne stìkla,pa da nadrljas?
Ne,nikako!![]()
O,neee... citav zoo vrt ces da isprobas?limunadice, mozda nabavim na prolece i zebru cizme s stiklama 7 ili 8 incha t.j. 18 cm ili 20 cm
Ne,ne...hoces Matiju na zlo da nagovoris.Za Frušku goru su dušu dale,...samo tako!![]()
.gif)
Ma 'ajde,...ništa mu neće biti.Ne,ne...hoces Matiju na zlo da nagovoris.
To ne mogu dopustiti.![]()

Nisu Himalaji,ali ni Fruska Gora nije macji kasalj!Ma 'ajde,...ništa mu neće biti.
Ne penje se na Himalaje, pusti ga.![]()

Čuj,...planina! Dobar vic.To je najvisa planina u Vojvodini,a to nije sala.

Matija,da li je tvoje drugo ime Didi?limunadice, polako docice na red i te zirafa cizme s stiklama 30 cm, samo pre njih su tigrice cizme s stiklama 13 cm, pa lakovane cipele s stiklama 15 cm i zebra cizme s stiklama 18 cm i 20 cm
Nisam iz Srbije.Nisam cula za prugu,davno kad sam ja putovala tim relacijama nije je bilo,ne zamjeri.limunadice, ocigledno nisi iz srbije cio pises da ne postoji pruga do sremskih karlovaca, pa ta pruga za brze vozove sto je skoro napravljena spaja beograd i novi sad i zavrsili su istu do subotice, tigrice cizme s stiklama 13 cm su za lepo vreme kao i lakovane cipele s stiklama 15 cm, a za sada su nedostizne zebra cizme s stiklama 7 i 8 incha t.j. 18 cm i 20 cm jer su preskupe i kostaju oko 600 eura