Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
limunadice, verovatno cu prvo ici vozom do sremskih karlovaca, a posle na autobus do fruske gore i to sve u mojim tigrica cizmama s stiklama 13 cm dok ne dodjem na frusku goru

limunadice, verovatno cu prvo ici vozom do sremskih karlovaca, a posle na autobus do fruske gore i to sve u mojim tigrica cizmama s stiklama 13 cm dok ne dodjem na frusku goru
Ima voz do Sremskih Karlovaca? :eek:
E,to mi je nepoznato.
Tigrice nisu za voz,jos manje za autobus.
Hoces da ti negdje zapne stìkla,pa da nadrljas?
Ne,nikako!:nono3:

Matija,ne slusaj Manastirku.
Za Frusku Goru samo ravne,dzombaste cipele,sa djonom kao traktorska guma,sa soft uloskom,nepromocive i nema da brines.
Pogodne su i za penjanje i za spustanje.
Ne trebaju ti valjda jos i troskovi GSS-a,kad te budu spasavali.
Neces valjda da budes neobavijesten kao ceski turisti koji hodaju po Velebitu u papucama?
Posle dizu helikoptere zbog njih!
Znas li ti koliki je to trosak za drzavni budzet? :besan2:

limunadice, polako docice na red i te zirafa cizme s stiklama 30 cm, samo pre njih su tigrice cizme s stiklama 13 cm, pa lakovane cipele s stiklama 15 cm i zebra cizme s stiklama 18 cm i 20 cm

limunadice, ocigledno nisi iz srbije cio pises da ne postoji pruga do sremskih karlovaca, pa ta pruga za brze vozove sto je skoro napravljena spaja beograd i novi sad i zavrsili su istu do subotice, tigrice cizme s stiklama 13 cm su za lepo vreme kao i lakovane cipele s stiklama 15 cm, a za sada su nedostizne zebra cizme s stiklama 7 i 8 incha t.j. 18 cm i 20 cm jer su preskupe i kostaju oko 600 eura

limunadice, ocigledno nisi iz srbije cio pises da ne postoji pruga do sremskih karlovaca, pa ta pruga za brze vozove sto je skoro napravljena spaja beograd i novi sad i zavrsili su istu do subotice, tigrice cizme s stiklama 13 cm su za lepo vreme kao i lakovane cipele s stiklama 15 cm, a za sada su nedostizne zebra cizme s stiklama 7 i 8 incha t.j. 18 cm i 20 cm jer su preskupe i kostaju oko 600 eura
Nisam iz Srbije.Nisam cula za prugu,davno kad sam ja putovala tim relacijama nije je bilo,ne zamjeri.🙂
Ali to ne znaci da odobravam setkanje u stiklama od 20 cm po vozovima i busevima.
Za 600 eura mozes kupiti ravne gojzerice i jos da ti ostane za spa centar u Vrdniku.:rtfm:

limunadice, ta pruga za brze vozove brzine do 200 km / h je skoro napravljena t.j. pre 2 godine tako da sad mogu do novog sada i subotice s tim istim brzim vozovima iz batajnice jer mi je tu nalbliza zeleznicka stanica kad hocu i uopste ne volim ravne cipele i cizme nego samo s stiklama preko 11 cm

Back