Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
limunadice, tigrice cizme s stiklama 13 cm su spremne da ih sutra obujem jer idem u grad da gledam neke cipele i cizme i mozda kupim neki par lakovanih cipele s stiklama 15 cm koje nisu puno skupe, a elegantne i udobne

limunadice, prepostavljam da si iz hrvatske cim pominjes velebit, a sad planiram da mi stikle na cipelama i cizmama ne budu manje od 12 cm
Nisam iz Hrvatske...al znam geografiju.😉
Matija,mislim da smo dosadili i Bogu i narodu sa stiklama od 13 cm,tigricama,zebrama i leopardima...
Sta kazes da malo odmorimo? 😀

limunadice, tigrice cizme s stiklama 13 cm su spremne da ih sutra obujem jer idem u grad da gledam neke cipele i cizme i mozda kupim neki par lakovanih cipele s stiklama 15 cm koje nisu puno skupe, a elegantne i udobne
Nema takvih.😁
Mislim,sve su skupe.
A i ne trebaju ti.Imas vec dovoljno.Ako nastavis,moraces kupovati novi ormar za nove cipele,novi stan za ormar...itd...
A sta ce ti jos i taj trosak na ovu krizu?😀
Dakle,da zavrsimo sa cipelama za ovu godinu i da ne opterecujemo Deda Mraza jos i sa tim.
Slazes li se? 🙂

limunadice, cini mi se da ti volis samo mat i kozne ravne cipele i cizme, a meni odgovaraju lakovane i spicaste cipele i cizme s visokim stiklama minimum 12 cm pa sve do 18cm i 20 cm

Back