limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.118
Sta su rikle?limunadice, ako do nove godine ne uspem da nabavim ravne cizme za sneg i led onda mi samo preostaju one cizme s riklama 12 cm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta su rikle?limunadice, ako do nove godine ne uspem da nabavim ravne cizme za sneg i led onda mi samo preostaju one cizme s riklama 12 cm
Pa dobro jesu...ali ne mozes biti sexy svakog dana 24 sata.limunadice, sve visoke stikle preko 11 cm su zakon i sexy
Ne,nazalost.Nemam posebnih prilika.limunadice, da li imas u planu da nabavis neke cipele i cizme s stiklama od 7 cm do 11 cm za posebne dana kada negde izlazis u grad i na svecane prilike?
Tu sam,ne sekiraj se.limunadice, gde si nestala?
Nee...kad si ti video/la kauboje u snijegu?limunadice, da li su kaubojske cizme za sneg i led?
Ni slucajno!Je li hoces da hodas u gipsu?limunadice, vremenska prognoza najavljuje posle arandjelovdana pravo zimsko vreme s puno snega i leda i niskim temperaturama tako da cu morati spremiti nekecipele i cizme s stiklama jer nemam ravne cipele i cizme
.gif)
Ne.Ne volim spicaste cipele.U njima noga izgleda tri broja veca.limunadice, da li su sexy spicaste cipele i cizme
E,to...limubadice, posto vidim da puno brines o meni tako da cu pokusati da nabavim ravne cizme za sneg i led i koje se ne klizaju po istom
Sutra odmah.limunadice, da li ovih dana pokusati da nabavim ravne cizme za sneg i led koje se ne klizaju po istom?