Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
limunadice, vremenska prognoza najavljuje posle arandjelovdana pravo zimsko vreme s puno snega i leda i niskim temperaturama tako da cu morati spremiti nekecipele i cizme s stiklama jer nemam ravne cipele i cizme

limunadice, vremenska prognoza najavljuje posle arandjelovdana pravo zimsko vreme s puno snega i leda i niskim temperaturama tako da cu morati spremiti nekecipele i cizme s stiklama jer nemam ravne cipele i cizme
Ni slucajno!Je li hoces da hodas u gipsu?:nono3:
Samo ravne,tople,sa debelim djonom koji se ne klize.Pusti sad leoparde,nije vrijeme za njih.🙂

limunadice, zaposlen sam i puno radim tako da cu tek kada budem na godisnjem odmoru, to je negde oko nove godine, traziti te ravne cizme koje se ne klizaju po snegu i ledu, a dotle dok ne nabavim te ravne cizme koje se ne klizaju po istom cu nositi leopard cizmice s stiklama 11 cm

limunadice, leopard cizmice s stiklom 11 cm odlaze u penziju jer se djon dlepio i pukao posle dugih 14 godina svakodnevnog nosenja u jesen i zimu samo ako je suvo i hladno vreme, a imam ih od 2010. godine kad sam kupio te leopard cizmice s stiklom 11 cm

Matija...baci konacno te leopard cizme sa stiklom od 11 cm.Dokle ces da ih mucis?
I one imaju dusu.
Nego,da kupis te ravne koje ne klizaju,uzmes godisnji odmor,odes na skijanje ili sankanje ili na selo,odmoris od foruma i eto te ko nov.🙂
Nov i u novim cipelama.

limunadice, kada bi imao vise od deset dana godisnjeg odmora kupio bih te ravne cizme sto se ne klizaju i otisao bi pravo na skijanje i sankanje na zlatibor, a poslodavc je neki opasan lik koji nikome neda vise od pet do sest dana godisnjeg odmora leopar cizmice s stiklama 11 cm su zasluzile tu penziju jer su me verno sluzile tih 14 godina( 2010. - 2024. )

Matija,kad promijenis te leopard cipele,onda mijenjaj poslodavca.:evil:
Ti zasluzujes dvadeset dana godisnjeg odmora,po zakonu...i to bez vikenda.:rtfm:
Zna li on da radnici trebaju odmor i negdje da prosetaju svoje cipele,osim na posao?

Back