Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam kupila Veja patike, toliko su izreklamirane da sam morala da vidim to cudo. I ne vrede te pare, mislim nista posebno- spolja koza, unutra sintetika, djon od neke prirodne gume. Nisu nista posebno ni udobne ustavari.
I odem danas da vidim sta ima po radnjama i nadjem ove za popustu, 45 funti. Koza unutra i spolja. Pertle moram da zamenim, umaju metar😁
Pogledajte prilog 1115247
Simpatične su!
Idu uz sve živo.

A ranac....
Prestala sam i da nosim torbe 🤣
20220307_131235.jpg

ja samo skechers i nosim, iz razloga sto nosim 42 broj, a nasi ih stalno uvoze tjah uvoze 41, ali skechers nije dobro prebacio americke u evropske brojeve, pa je tako njihov 41 u stvari veci od 41. :lol:

Sve njihove patike su fenomenalne... i jako dugo traju. Imam jedne koje su mi dosadile... a planiram ovih dana da kupim nove.
Ne postoje udobnije od njih

to sma i ja primetila. djak sport uvozi neke modele reebok patika zenskih u broju 42. i primetila sam da ribok jedva sastavi jednu sezonu, a skecers mi traje po 2 sezone.

Nisam ih nikad nosila, ja nekako volim Nike, i nikad druga ni ne probam.

ja najke vise i ne glkedam. i ono sto se od najkovih uveze u mom broju od zenskih ili unisex modela bude preskupo. ono sto je jeftinije nema broja. nasi ne uvoze.

to sma i ja primetila. djak sport uvozi neke modele reebok patika zenskih u broju 42. i primetila sam da ribok jedva sastavi jednu sezonu, a skecers mi traje po 2 sezone.

ja najke vise i ne glkedam. i ono sto se od najkovih uveze u mom broju od zenskih ili unisex modela bude preskupo. ono sto je jeftinije nema broja. nasi ne uvoze.
Ja tek ove godine nosim 40 neku obuću i neke modele. Nike nosim dečiji 40 ima uložak od memorijske pene i odlične su, evo 4-ta godina, a ćerka ima bele neki model kaže da je prelagan i super udoban, a meni je to jako važno, probaću pa ću videti, te njene su 50€.

Ja tek ove godine nosim 40 neku obuću i neke modele. Nike nosim dečiji 40 ima uložak od memorijske pene i odlične su, evo 4-ta godina, a ćerka ima bele neki model kaže da je prelagan i super udoban, a meni je to jako važno, probaću pa ću videti, te njene su 50€.

ja najke uopste ne nosim, jer one sa povoljnijim cenama jednostavno ne uvoze. ali za ribok znam da su krsevi od patika, barem ovo sto kod nas dolazi.

Back