Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam nekad davno imala jedne skecers i nisu mi se nesto pokazale,pa sam skecers uvijek zaobilazila.
Ali vi ih bas nahvaliste...mozda su sad postale kvalitetnije,imacu ih na umu ako budem kupovala patike.
a ribok sma kupila 1 u planeti sportu i pocepale su s eposle 3 meseca. druge sma kupila u djaku i izgurale su jedva 1 leto.Ofis je bolji ima bolju robu.mozda zavisi i od radnje, ja kupujem uvek u ofisu.a ribok sma kupila 1 u planeti sportu i pocepale su s eposle 3 meseca. druge sma kupila u djaku i izgurale su jedva 1 leto.
Da, i isto toliko i skuplju. Ove moje su sve bile iz ofisa, igrom slucaja. I patike i baletankeOfis je bolji ima bolju robu.
Е, ја сам Скечерс имала и најудобније и најнеудобније патике. Све зависи од модела. Али да трају, трају.
Dobre su Skechers patike. I ja imam jedne, samo bele sa sivim. Imaju „memory foam“ i zbog toga su veoma udobne.Pogledajte prilog 1126469
Kupih napokon patike. Neke piše za fitnes, valjda će valjati i za hodanje
Ууууу! Ово је скроз по мојој вољи!
Mnogo volim tu boju!Ууууу! Ово је скроз по мојој вољи!
Боја мање- више, али моделMnogo volim tu boju!

Me ne,...vrlo stabilne su.Ne ispada noga van.Prelijepe su, ali sam skoro sigurna da se izuvaju kad hodaš duže
Sviđaju mi se a boja laka na prstićima je divna, lijepo se slaže sa sandalama.

Nisu moja stopala,...ali merkam ovakve sandale!Sviđaju mi se a boja laka na prstićima je divna, lijepo se slaže sa sandalama.
Ako smijem nadodati, imaš lijepa stopala.![]()
Daj da vidimo!upravo sam impulsivno kupila crne marte![]()
ma nisam jos ni kuci stiglaDaj da vidimo!![]()
Bom'e i trebaće ti,...vidiš kakvo je vreme!ma nisam jos ni kuci stigla![]()
ma ja cizme nosim godinamaBom'e i trebaće ti,...vidiš kakvo je vreme!
Super su!ma ja cizme nosim godinama
imam dosta pari pa se valjda manje habaju
a i vodim racuna o obuci
Pogledajte prilog 1129432
to je model 1919 sa celicnim vrhom unutraSuper su!![]()
Šta god to značilo u prevodu!to je model 1919 sa celicnim vrhom unutra
pa taj su modelŠta god to značilo u prevodu! ?