Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja recimo ovo ne bih obula nikada.. ali moguce da moze da se iskombinuje i da bude fazon. Ako ovo obujes na crnu haljinu npr izgledas ko idiot provereno.
Ја бих то уз црне чарапе носила.

Pogledajte prilog 475130
Evo su! Sve ima..
- - - - - - - - - -
Ja recimo ovo ne bih obula nikada.. ali moguce da moze da se iskombinuje i da bude fazon. Ako ovo obujes na crnu haljinu npr izgledas ko idiot provereno.

Jes, ili uz čarape tamne boje kože.
I ne, ne nosim uz crnu haljinu.
Nisu mi ovo najluđe cipele. Moraću Metli da pokažem i ostale, između ostalih i crne antilopske, sa šljaštećim kamenčićima.![]()

te rajfove sa metalnim usima i krunicama imas kod kineza, videla sam...pa sta ima veze,ja trazim rajf da gore ima krunicu ili male metalne usice,kao maca.planiram to da nosim na posao.sta me briga,jednom se zivi
ja ovo nosim u po bela dana po gradu
medjutim toliko je lose uradjeno sve se lepak vidi, a traze ogromne pare za njega
e onda idem kod kineza.hocu bre da budem krajica ! ili macka,svejedno

Ovake iste dal skecers, nova kolekcija 9 hiljada
https://m.deichmann.com/RS/sr/shop/zene/zene-novakolekcija/00013501564505/Patike.prod?filter-size=212@43&filter-size=212@42&fromCategoryDetail=true
Слатке су, али 9000??????????
Шта ту кошта 9.000?
Чек, јел' ово кожа?
Учинило ми се да је платно, сад видим нешто кожасто...
- - - - - - - - - -
Мени су ове симпатичне, то бих могла да носим, мада розе и ја...
![]()
или ове
![]()

Ove konkretno nisu koza...ja imam njhove kanadjanke boje bele kafe, placene u decembru 2016 4000, a koza je. A takve sa cvetovima 9 hiljada u nekoj od lanaca sportskih radnji...pa i da su kozne to je samo bela patika sa.cvetovima
Meni se kupuju cipele...al sad ne mogu moram da.kupim rukavice od 12 unci....tako mi rece trener
- - - - - - - - - -
Sta fali roze boji![]()