Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovde g0vanceti da nalepe cenu odma bi rekli kvalitetno gOvance :rotf:

- - - - - - - - - -

Ja sam.imace.prodala alpina cizme....klizale su.najsttasnije.....brigo moja.predji ma drugoga

- - - - - - - - - -

Salonka moze biti.kozna i udobna, a da ne kosta 100 evra, samo nema broja 42.

ja sam mesec dana provela trazeci udobnu salonku a da je manje od onih 80e, nisam nasla
evo ako ima negde izvinjavam se
opet ja sam specifican slucaj, ne nosim ih inace, noga mi nije navikla za to, plus imam problem med prirode sa tetivom, ja da obujem karton i skaj salonku ja bih kod fizijajra zavrsila posle sat vremena stajanja u takvoj salonki (dakle stikla i nagib i tvrdo i kruto kombinacije)
ja sam morala da uzmem udobno mekano jer sam ta dva puta kad sam oblacila bila u njima od 9 ujutru do 8 uvece, to karton i skaj ne mogu da izvedu bez posledica po moju tetivu

opet ponavljam mnogo zavisi od toga za sta ti trebaju
ako ces za pozoriste onda mozes i u onim od soma din, al ako ces da budes u njima 12h onda nece da moze bilo sta

Имам врло лоше искуство са Shoestar обућом. Имам одвратно искуство са Батиним салонкама од коже, али сам сандале сваке носила до цепања јер су ми биле феноменалне.
Тврди калупи, за моју ногу, и лоше одрађен пад штикле.
Неком , вероватно, одговарају.
Имам добро искуство са Соло салонкама и са неколико домаћих мањих брендова.
Ок ми је и Обућа Београд. Шта год да сам купила код њих било је удобно.

ove moje batine su niska stikla, pa nema frke sa padom
stikla 3, cm tako nesto
ja i da ocu ne mogu nista vislje pa nemam iskustva sa tim padovima oko stikle

e bata ima generalno losu kozu, u smislu udobnu mekanu ali jako lako poroznu, njihove kezual cipele ako uzmes da ih akas pozdravi se sa kozom za mesec dana sve se oguli i izgrebe, iz iskustva pricam, izgleda ti cipela ko da je nosis dve godine

to su definitivno salonski tip obuce da ga tako nazovem, za mirovanje vise, udobno prijatno ali da ne radis u njima nista sto ce da ih dovede do ostecenja

spakujes ih za put sve se izguzva koza, nosis par puta vec imas izguzvano na pregibu oko prstiju i zglobova
i na dodir sva je nekako mekana i tanka kozica
bata sto se mene tice moze ali ne za svakodnevni tip obuce...no za neko ovako modiranje samo

a meni je pa obuca beograd babska, ne mogu nista njihovo da smislim....:lol:

Poslednja izmena:
Мени салонка срећом не треба, само удобне ципеле или кратке чизме које иду на фармерице или већ некакве панталоне
У Обући Београд сам нашла баш то, Sanch Врање их прави. Обућа Уно преко пута Београђанке, они су сад власник целе фирме.

pa ima par kezual modela koji mogu da prodju za strapac, kad ti je bitna udobnost a ne izgled
kezual cipelu ja licno ne kupujem zbog mode no zbog akanja, posao koji sam obavljala u ova dva modela je jednostavno bio previse za njihov plastican djon, ne vredi tu mi jedino prezivljavaju palladium cipele/cizme
kao i skecers patike, isto sma ih akala za posao isto su otisle u aut brzo

zato je zajebano uporedjivanje sa mnom oko cipela, jer neko ko ih koristi da ode do kanc a onda sedi 8h u njima ne moze da urnise cipelu kao ja koja danas akam po kamenju sutra po asfaltu prekosutra po blatu, ili stojim i hodam u njoj po 14 h...
zato sam ja unistavac cipela, i shvatila sam da za take prilike moram gumeni djon da imam, zato ja smaram sve sa palladium markom, ali izvini ja imam njihove po 4, 3 godine da ne mrdnu sa takvim akanjem....pa mogu svi da im se sagnu :lol:
pa sta ti metlo radis?mislila sam da si fotograf?

ma i ja isto, ne treba mi taj tip obuce za modiranje generalno...
ja kad trazim kezual svakodnevnu cipelu resavam vrlo lako to
odem u office shoes i biram palladium ili cat i resim problem

geox ima jako udobne, koza unutra i spolja, ali za moj ukus mnogo ruzne zenske modele, ja bih njihove muske rado nosila, no uska mi noga pa nema od tog posla nista...

pa sta ti metlo radis?mislila sam da si fotograf?

pa to
pa sta mislis da fotkam samo modele u studiju fensi smensi :lol: e moja ti....
a sta mislis na brodu tek koji je cirkus sa obucom bio
tamo za mesec dana se raspadne sve, jer si dnevno 20h u tome, aj probaj daihman tamo :rotf:
tamo sam posle mesec dana promenila planiku i skecers :rotf: samo im otiso djon jer je plastika.... kad te baci na pesak smenu da radis tad samo palladium prezivljava, ne kunem se ja dzaba u njega

plus sto ja privatno idem u foto avanture za svoju dusu, tu sustinski najvise akam obucu, preskacem brzake, gacam po blatu, ostre strme stene, snegcina.... tu cat ili palladium rade posao, nece plastican djon tu da prodje

pa to
pa sta mislis da fotkam samo modele u studiju fensi smensi :lol: e moja ti....
a sta mislis na brodu tek koji je cirkus sa obucom bio
tamo za mesec dana se raspadne sve, jer si dnevno 20h u tome, aj probaj daihman tamo :rotf:
tamo sam posle mesec dana promenila planiku i skecers :rotf: samo im otiso djon jer je plastika.... kad te baci na pesak smenu da radis tad samo palladium prezivljava, ne kunem se ja dzaba u njega

plus sto ja privatno idem u foto avanture za svoju dusu, tu sustinski najvise akam obucu, preskacem brzake, gacam po blatu, ostre strme stene, snegcina.... tu cat ili palladium rade posao, nece plastican djon tu da prodje

ja sam mislila da si ti po ovome partizanka :D
po sumama i gorama,nase zemlje ponosne....

ove moje batine su niska stikla, pa nema frke sa padom
stikla 3, cm tako nesto
ja i da ocu ne mogu nista vislje pa nemam iskustva sa tim padovima oko stikle

e bata ima generalno losu kozu, u smislu udobnu mekanu ali jako lako poroznu, njihove kezual cipele ako uzmes da ih akas pozdravi se sa kozom za mesec dana sve se oguli i izgrebe, iz iskustva pricam, izgleda ti cipela ko da je nosis dve godine

to su definitivno salonski tip obuce da ga tako nazovem, za mirovanje vise, udobno prijatno ali da ne radis u njima nista sto ce da ih dovede do ostecenja

spakujes ih za put sve se izguzva koza, nosis par puta vec imas izguzvano na pregibu oko prstiju i zglobova
i na dodir sva je nekako mekana i tanka kozica
bata sto se mene tice moze ali ne za svakodnevni tip obuce...no za neko ovako modiranje samo

a meni je pa obuca beograd babska, ne mogu nista njihovo da smislim....:lol:

Ма није, не зезај : )))
Имају они финих модела.
Салонке су им стандардне.
Имају ок чизме за сваки дан
Данас сам била у Срми, оној у Главној у Земуну. Треба да купим ципе за снег. И нашла сам их код њих. :)

Имају они финих модела.
Данас сам била у Срми, оној у Главној у Земуну. Треба да купим ципе за снег. И нашла сам их код њих. :)

Eво мог улова од прошле зиме, све из Обуће Београд. Кожа а све заједно ни десет хиљада динара.

Pogledajte prilog 475002

Имају они финих модела.

pa kako ti je planika tetkasta a obuca bg nije z:shock:

- - - - - - - - - -

Eво мог улова од прошле зиме, све из Обуће Београд. Кожа а све заједно ни десет хиљада динара.

Pogledajte prilog 475002

ok su al nisu za mene, stilski....

jaooo ove druge bih odmah sad obula
a i moje dete bi se jako obradovalo tim peruskama, umlatila bi ih strastveno :rotf:

ima ja mislim da je obuca metro, takve slicne patike sa pufnicom velikom gore, ja se zaletim, al sestro slatka skajcina plasticna, odustala :aha:
razmisljala aj za blesavljenje za izaci negde, al brate vrucina u toj plastici ne mogu...

nisam vidjala kozne sa pufnicama :(

ovo tvoje mi se cini da je prevrnuta koza?

- - - - - - - - - -

na ovu foru su te u metro
ako je ono metro, beogradjanka...?

img-thing

ali skajcina :roll:

- - - - - - - - - -

na eng ih zovu pom pom sneakers i ima koznih na netu, al aj majcin sine nadji u radnji ovde...

opet ce da radi sistem uradi sam izgleda :lol:

jaooo ove druge bih odmah sad obula
a i moje dete bi se jako obradovalo tim peruskama, umlatila bi ih strastveno :rotf:

ima ja mislim da je obuca metro, takve slicne patike sa pufnicom velikom gore, ja se zaletim, al sestro slatka skajcina plasticna, odustala :aha:
razmisljala aj za blesavljenje za izaci negde, al brate vrucina u toj plastici ne mogu...

nisam vidjala kozne sa pufnicama :(

ovo tvoje mi se cini da je prevrnuta koza?

- - - - - - - - - -

na ovu foru su te u metro
ako je ono metro, beogradjanka...?

img-thing

ali skajcina :roll:

- - - - - - - - - -

na eng ih zovu pom pom sneakers i ima koznih na netu, al aj majcin sine nadji u radnji ovde...

opet ce da radi sistem uradi sam izgleda :lol:
Moje su prevrnuta koza, a sa pufnama je bilo u Zari do skoro.. plava i roze pufna. Nije koza sigurno za te pare. Al to je ionako modni krik dogodine ćao. Ne vredi investirati.

jao macko gledaj sta ima :fdlan: a mi se mucimo lepkom

cleo-b-pom-pom-shoe-clips.jpg

ima na aliju
https://www.aliexpress.com/wholesal..._20180125153933&SearchText=pom+pom+shoe+clips

- - - - - - - - - -

Moje su prevrnuta koza, a sa pufnama je bilo u Zari do skoro.. plava i roze pufna. Nije koza sigurno za te pare. Al to je ionako modni krik dogodine ćao. Ne vredi investirati.

ma briga me sto nece biti u modi posle, ne volim ja njih samo sad, nego neko se setio da i postojimo i mi veliki infantilci pa napokon napravio...kupim pa da mi traje
zara je plastika, necu to

ma nakacicu/nalepicu na neke moje kozne/platnene cipele, necu kupujem tu plastiku neudobnu, ne mogu to da nosim...

Klipsice? Strava...
Ne bi me cudilo da toga ima i u Modelini u Hilandarskoj tamo ima od ptice mleko a toliko isto i kosta...

- - - - - - - - - -

Znas sta jos moze tako sam japanke doradjivala. Neko sam cvece implantirala :-)
Kod onih sto imaju onu masinu za nitne...pa ti unitnaju na cipelu sta hoces. Stavljala sam na japanke, pa sam onda na jedan kais isto cvece stavljala tako.. to kad stegne ne pusta.

e vis nije mi palo na pamet tamo da gledam
ja njih izbegavam jer su nabudzili cene neopravdano...
ne bi me cudilo da nema nigde u srb...
a alija mozes da narucujes za srbiju salju ovde, amazon je problem...

ovo ce se odlicno uklapati uz moj rajf sa pufnicama :malav:

- - - - - - - - - -

videla sam negde na pertle zakacene pufnice, ne secam se gde, nije bilo u srbiji
to cu da imitiram, to je bolje nego direkt na cipelu, bezbednije da se ne unisti cipela...

Јаој, не знам да ли су ми гори циркони или те пуфнице z:cry:

На тешке сте ме муке ставиле...

Мачко, какве ноне имаш, свака част!

Imam jedne sa cirkonima i dlakama u animal printu.. pa ti bi se Mina frapirala. Sto bi rekla jedna forumasica to je do toga kako ih izneses. ( sa cim se ne slazem u tri zivota jer cipele od 2000 din kako god da izmeses one su pvc, i lose izgledaju...)

Imam jedne sa cirkonima i dlakama u animal printu.. pa ti bi se Mina frapirala. Sto bi rekla jedna forumasica to je do toga kako ih izneses. ( sa cim se ne slazem u tri zivota jer cipele od 2000 din kako god da izmeses one su pvc, i lose izgledaju...)

To stoji ako gledaš samo cipele, ali se moraš složiti da one od 2000 u nekoj drugoj valuti ne garantuju svima podjednako dobar izgled. Dosta zavisi od osobe koja ih nosi. Npr.theresa May, ništa na njoj nije jeftino, ima svoj stil koji je interesantan, ali da joj sve to lepo stoji, pa i ne stoji baš.

:lol:

Оћеш срце да ме стрефи...

To stoji ako gledaš samo cipele, ali se moraš složiti da one od 2000 u nekoj drugoj valuti ne garantuju svima podjednako dobar izgled. Dosta zavisi od osobe koja ih nosi. Npr.theresa May, ništa na njoj nije jeftino, ima svoj stil koji je interesantan, ali da joj sve to lepo stoji, pa i ne stoji baš.
Naravno da se sa tim slazem. Nekome ne vredi ni dzak para na sebi kad ne ume.. ali kada govorimo o cipelama uvek se prepozna kvalitet i nikada jeftina ne moze da izgleda dobro pa da je nosi najharizmaticnija osoba na svetu.

- - - - - - - - - -

:lol:

Оћеш срце да ме стрефи...
Slikacu ti... mačka kičerica :-)

Macko okaci te animal cirkoni sta vec nabroja, daj da popadamo :lol:

Ne znam jel borka ovde kacila, jeste neke modele, ne znam dal je ove, salonka tip ali je linija kao model marije antoanete, taj tip oblika stikle, i napred nije spic nego oblo, pa kombinacija zlatne patine kao staro zlato i leopard, kozne markirane, dakle neko je mrtav ozbiljan ono seo i dizajniro
Ja onim ne bih potapala kupus
Ali njoj cuce, kad ih ona obuje nekako dobiju svoj smisao, nisu vise smesne, postaju deo nekog fazona
Jednostavno ne moze sve svako da iznese
Ja se jezim na animal print, nikad obukla/obula ne bih nista takvo
Al ima ko voli i kome cuci ume da to iznese na ukusan nacin
Zanemaricemo grand sou, njima siroticama nista ne cuci osim motike

Back