Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aj zlozi ne pali se

aj dizi dupe fotni neke cipelice pa da truckamo
nemoj da kvaris temu svadjanjem, moracu onda na zivotinjesku temu da obesim nifonta za mooda zbog kuceta, a nisam u elementu da se dzapam, radije bih da se zezamo ovde

sta ti je, sto se srdis, ko te diro?
pa nisi ti jedina krakata na temi, sta mislis da ja sa 40 mogu da obujem bilo sta
pa zamisli spicojke neke u tom broju, pa ko camac hbt :lol: a nemam neku visinu da to ne odudara
srecom to ne nosim :lol:

tvoj broj je idealan s moje tacke gledista, 39, 40 i 41 su po meni najidealniji brojevi, zato sto iznesu svaku obucu od ravnih do visokih stikli a da im se pri tom noga ne skrati ili ne produzi. ja ne znam sto se zalis, kad ti je broj super, samo sto ti ne nosis visoke stikle i ne zagledas drugima cipele najverovatnije. i ja to stvarno mislim da su ti brojevi idealni. kod manjih brojeva visoka stikla (bas visoka) jos vise skracuje stoplao i zaista kao da ga pola nema, a kod vecih ravna obuca tipa starki izduzuje.

tvoj broj je idealan s moje tacke gledista, 39, 40 i 41 su po meni najidealniji brojevi, zato sto iznesu svaku obucu od ravnih do visokih stikli a da im se pri tom noga ne skrati ili ne produzi. ja ne znam sto se zalis, kad ti je broj super, samo sto ti ne nosis visoke stikle i ne zagledas drugima cipele najverovatnije. i ja to stvarno mislim da su ti brojevi idealni. kod manjih brojeva visoka stikla (bas visoka) jos vise skracuje stoplao i zaista kao da ga pola nema, a kod vecih ravna obuca tipa starki izduzuje.

40 nije, jer nema na rasporadaja prvo nikad
a drugo jeste veliki broj za moju visinu, odudaraju mi kraci malo, da sam vislja bilo bi ok
al hebe mi se, ne razmisljam o tome

aj daj fotni neku cipelicu, nemoj se srditi za gluposti...

- - - - - - - - - -

trojo a zar nemas parno grejanje?
taj uljani radijator ne moze da zagreje kad je minus :zima:

40 nije, jer nema na rasporadaja prvo nikad
a drugo jeste veliki broj za moju visinu, odudaraju mi kraci malo, da sam vislja bilo bi ok
al hebe mi se, ne razmisljam o tome

aj daj fotni neku cipelicu, nemoj se srditi za gluposti...

- - - - - - - - - -

trojo a zar nemas parno grejanje?
taj uljani radijator ne moze da zagreje kad je minus :zima:

Imam, ali mi je velika soba pa dogrevam

Back