Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
barb u bati je bilo proletos kad sam ja uzimala salonke bas ljubicaste prevrnuta koza, oko 5 cm stikla ali tanka stikla bila
ja se taman zaljubih ali ja nema sanse u tankoj da stojim a kamo li da koracam
pa sam zavrsila sa onom debelom kracom teget koza

elem poenta idi u batu mozda ima jos nesto na taj fazon

Evo nešto za tebe :zper:

473c157472e5b550de58a0956f5f6248.jpg

87257e497717551e59e3c75a138bafbb.jpg

ovo su sve klasicni vecni modeli....lepe su
ove zadnje bajkerke meni najlepse :lol:
ej deluju mekano.... ja sam se ubila dve zime za redom da nadjem mekse i nisam uspela
sve sam radnje po uscu delti i plazi obisla, sve je bilo kruto ja to ne smem
da li su mekane kako mi se cine, djon savitljiv i koza mekana?

Ма да, ја сам класик. Досадни класик. :lol:
Ципеле кад купим могла би комотно да их носим док се не распадну, јер су увек у моди. А пошто сам хх хромозом, наравно да их гомилам као суманута. :eek:

Феноменалне су! Баш као што кажеш, мекане, савитљиве, као да ходаш у напуфнаним кућним папучама.
Има у Земуну у Главној улици, продавница која се зове ''Срма'', домаћа производња и раде само за жене, само кожа и са ценама су далеко повољнији од осталих. Е, ту сам их купила.
Кад погледам ''Шу енд Стар'' (мрзи ме да мењам писмо :mrgreen:) и њихове цене, море недам 20 хиљада за чизме! :evil:
Оне браон сам купила у Никшићу за 120 евра, а овде су коштале 25 000. :roll:
Много су безобарзни с ценама!

Ма да, ја сам класик. Досадни класик. :lol:
Ципеле кад купим могла би комотно да их носим док се не распадну, јер су увек у моди. А пошто сам хх хромозом, наравно да их гомилам као суманута. :eek:

Феноменалне су! Баш као што кажеш, мекане, савитљиве, као да ходаш у напуфнаним кућним папучама.
Има у Земуну у Главној улици, продавница која се зове ''Срма'', домаћа производња и раде само за жене, само кожа и са ценама су далеко повољнији од осталих. Е, ту сам их купила.
Кад погледам ''Шу енд Стар'' (мрзи ме да мењам писмо :mrgreen:) и њихове цене, море недам 20 хиљада за чизме! :evil:
Оне браон сам купила у Никшићу за 120 евра, а овде су коштале 25 000. :roll:
Много су безобарзни с ценама!
hvala
kad si ovo kupila? nesto skoro il bas davno
ici cu da vidim, utefterujem

obozavam bajkerke i taj fazon ali kako rekoh katastrofa udobnost za mene
cak sam i u aldo ulazila nahvalio ih prodavac meke udobne bla bla 19 000
reko aj da probam, ako su stvarno toliko sjajne da razmislim
sestro dal mi verujes da su u daihmanu od 4 000 bile mekse :rotf:

hvala
kad si ovo kupila? nesto skoro il bas davno
ici cu da vidim, utefterujem

obozavam bajkerke i taj fazon ali kako rekoh katastrofa udobnost za mene
cak sam i u aldo ulazila nahvalio ih prodavac meke udobne bla bla 19 000
reko aj da probam, ako su stvarno toliko sjajne da razmislim
sestro dal mi verujes da su u daihmanu od 4 000 bile mekse :rotf:

Пре пар недеља. Пре неки дан сам прошла поред излога и имају још нових модела.

Алдо је мени очај. Моја пријатељица је купила као ове моје ''соло'', беж-штикла класична...9000 дин....поклонила их је колико су биле неудобне, са лошим падом. Ја их заобилазим.

Из искуства, најбоље је наћи домаћу производњу (соло, обућа Београд, ови моји из Земуна). Раде добре материјале, а не претерују с ценама.

- - - - - - - - - -

Хвала Жабице и Мандел. :)

da ali su lepe, eto samo da je štikla malo manja
jer jeste to kao da na prstima hodaš... sve opterećenje je na njima

Поменуте ципеле из Алда, што је пријатељица бацила паре, имале су ту јако високу штиклу. Можда чак и идентичну. Кад сам их пробала, имала сам утисак да бих могла у њима само по кући да ходам. Ван куће, сигурно бих главу поломила. :lol:

ja ljudi moji u tome ne mogu da zakoracim
jedno vreme sam radila sa cipelama, pa kad nema nikog ja se zajebavam isprobavam, majko mila morale kolege da me drze za ramena dok ja stojim u tome :rotf:
nisam smela da zakoracim bukvalno

cak i one moje jedine koje imama mislim da je manje od 5cm nisam merila, pa ja sam u tome hodala drzeci pod ruku nekoga pored sebe, a hodala ko trandza u tome, to je smejanje bilo :rotf:

Back