Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:rotf:
tacno sam znala da cete da posasavite

ko vas sljivi, da metla ume da hoda u onome metla bi ih odavno imala u ormanu
al metla nume niti oce da nauci, pa je trazila baletanke ko zamenu....al nema za rajka kapa :(

Nisi ti za Djabe , metlu nabavila;)

i to najnoviji turbo model :eek:

i sto ce ti ondaK cipele

hmmm, moze bit za ono prilikom sletanja

da se zaKoci :mrgreen:

Poslednja izmena:
Kupljene pre neki dan:

cipele2.jpg

Uf, dobre su ove SOLO iznad.

• Podržavam
Reactions: Tol
jao sto su slatke, a tek bojaaa :zaljubljena: da je niza stikla da ti capim odma bre :lol: secem i prste ako treba
deluje mi da je prava koza?
obozavam tu prevrnutu kozu ali ne kupujem nista sa njom jer jos ko maloj su mi kupovali i to je smrt za odrzavanje, imam traume :lol: ali tako volim da je pipkam i gledam :lol:
mozda jednom popustim pa si uzmem neke prolecne cipele sa njom, videcu

jao sto su slatke, a tek bojaaa :zaljubljena: da je niza stikla da ti capim odma bre :lol: secem i prste ako treba
deluje mi da je prava koza?
obozavam tu prevrnutu kozu ali ne kupujem nista sa njom jer jos ko maloj su mi kupovali i to je smrt za odrzavanje, imam traume :lol: ali tako volim da je pipkam i gledam :lol:
mozda jednom popustim pa si uzmem neke prolecne cipele sa njom, videcu

Koža, koža ...

Pa nije problem održavanje. Obrišeš vlažnom krpicom, protrljaš i isprskaš Erdal sprejom za prevrnutu kožu.

Imam jaknu iste boje.:mrgreen:
Nešto sam se navadila na tu tirkiz, ili šta li je već.

Koža, koža ...

Pa nije problem održavanje. Obrišeš vlažnom krpicom, protrljaš i isprskaš Erdal sprejom za prevrnutu kožu.

Imam jaknu iste boje.:mrgreen:
Nešto sam se navadila na tu tirkiz, ili šta li je već.

ako nadjes nesto 40 broj u tim lepim veselim bojama i da je ravno odma da me zoves :metla:

da to su varijacije tirkizne, svaka nijansa ima svoje ime al ko ce ih pamti, cepaj tirkiz da te ceo svet razume
ja recimo tu boju volim za detalje, ne bih obukla neki veliki odevni predmet te boje, ne znam sto al tako mi, ali detalj tipa cipela torba orglica i sl u toj boji, mnogo mi se svijda
valjda mi se svidja efkat kontrasta nje sa nekim drugim bojama....

Ja se secam kako sam jedne kao klinka brisala sa gumicom za olovke

ma posalje meni baba italijanske od prevrnute koze do kolena, na sniranje, a ja 8 il 9 god
majko mila al su bile lepe
zeno taj materijal i te godine ne idu nikako, stoka je to skembala za jednu zimu :fdlan:
nikad vise nisam htela to da uzimam, istraumirah se

realno sad sam velika kobila znala bih to da pazim, al eto ostao mi veli zal sto su unistene tako brzo, a jako skupo se prodaje ta prevrnuta koza, i sad da platim to imam flesbekove da ce biti upropasceno za jednu sezonu
zato kazem jednom da se nateram uzmem al prolecno letnje nesto, za suvu sezonu
zimsko nema sanse slogirala bih na svaku pahulju koja padne

j je prosle godine uzeo cat zimske prevrnuta koza, znaci idemo ulicom ja blenem u njegove cipele dal ce da ih skemba u nekoj bari, reko idi u pm hebale te te cipele :lol: a zive su uz pomoc tih zastitnih sprejeva nista im nije

- - - - - - - - - -

a da ima i dobrih sprejeva

imam ovaj, u office uzet, j je njima spreisao tu prevrnutu kozu, i stvarno radi
a ja moje kozne

sportproof.jpg

barb u bati je bilo proletos kad sam ja uzimala salonke bas ljubicaste prevrnuta koza, oko 5 cm stikla ali tanka stikla bila
ja se taman zaljubih ali ja nema sanse u tankoj da stojim a kamo li da koracam
pa sam zavrsila sa onom debelom kracom teget koza

elem poenta idi u batu mozda ima jos nesto na taj fazon

:lol:

jao skvish
pochasti nas tvojim izborom :flert:

- - - - - - - - - -

ps

kad su vec tu , vidim citat - elektrika
pristaju ti which cipelice , tachnije ti mislish da ti pristaju...daj sheshir pa da razmatramo :think:

Back