Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"ja da sam zensko" :lol: :zag:
Nije mi smesno. Ima ko to ume da nosi. Smesni su oni koje odeca proguta i koji ne izgledaju opusteno u onome sto nose nego usiljeno.

e bile iste ovakve baletanke
to bih ja vec mogla da obujem, ove stikle nema sanse da nosim
elem tliko su neudobne bile da mi se plakalo u radnji, ima jedno dve tri god tome, pola sata sam ih gledala na nozi i kukala, i na kraju ne uzmem jer ne vredi ne bih mogla da zivim u njima
krute stegle me seku katastrofa, a probam 41 one lapkaju ko papuce
:rida:

4851af9c82df0f26fb2177a1e9761421.jpg

- - - - - - - - - -

o shvati, kad imas ravne tabane spusti ti se svod i povecva broj za 1 sigurno, a mojoj kevi je stopalo palo za 2 broja. ona je u mladosti nosila broj 39 (italijanski standard), sada nosi 41 (istalijanski standard). po istom standardu nosi razlicite brojeve. znaci i u toku zivota moze da ti padne stopalo, ako bi tebi palo stigla bi do 41 sigurno. i nije problem ako padne broj 39, ali ja kontam da bi meni stalo na 41, mozda cak i 40 da mi nije spusten taj srednji deo stopala. i nije cak problem meni ni duzina, meni ne smeta, meni je moje stoplao normalno, ali mi smeta sto nema izbora obuce u srbiji. u srbiji se i dalje uzima 36 ili 37 kao prosek, a u nemackoj je za prosek uzet broj 39. i kod nas je prosek 39, a ne 36 ili 37. nas prosek je ostao u vremenu kad je moja babab bila devojka.

aa to li je, nisam pratila da imas taj problem
e hbg

zato sto me je pitala i ja ne mislim da sam nogata. kapiras? problem nemam ja, nego vi ostali kojima je broj 42 cudan.

malo te za.ebavaju, nista lose :p
imam ja ceru koja ima isto tvoj broj (samo 10cm vislja od tebe) i nema Plattfuß,
sto bi rekle svabe:) vecina ne poznaje problematiku ravnih stopala:neutral:
danas i nizi od tebe nose tvoj broj;
promenilo se mnogo toga.
nekada su deca nosila cipele i par godina,
niko nije smatrao da obuca treba biti bas udobna (ili neznanje).
nista strasno,
strasnije je izobliceni prsti zbog tesne obuce;(

moram nesto da vam priznam...pre neki dan sam trazila jedne cipele na stiklu (citava 3 para imam) i nigde ih nema...kako sam uspela da ih izgubim bogsvetizna...msm da sam izgubila gace ok, ali cipele :dash:

• Podržavam
Reactions: Tol
malo te za.ebavaju, nista lose :p
imam ja ceru koja ima isto tvoj broj (samo 10cm vislja od tebe) i nema Plattfuß,
sto bi rekle svabe:) vecina ne poznaje problematiku ravnih stopala:neutral:
danas i nizi od tebe nose tvoj broj;
promenilo se mnogo toga.
nekada su deca nosila cipele i par godina,
niko nije smatrao da obuca treba biti bas udobna (ili neznanje).
nista strasno,
strasnije je izobliceni prsti zbog tesne obuce;(

i ja sebe ne smatram nogatom, plus je broj prihvacen kao standard.

da imam komplex ne bih pisala broj javno :lol: mogu samo da zgazim mojim stopalom. mozda su zato cesto uspesne zene nosile brojeve 42 i 43...bolje su gazile :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:

Back