Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesam li vam pricala kada su mama i tetka kupile iste cipele ali 2 br razlike? I mama sva bitna otisla na posao obuvsi jednu svoju a drugu tetkinu ne shvatajuci zasto joj jedna klamce :lol:

e ja sam nasla one moje izgubljene cizme
godinu dana ih nije bilo i iskocile :lol:

tako da ko zna mozda se nadju vremenom, ne gubi nadu :lol:

- - - - - - - - - -

Jesam li vam pricala kada su mama i tetka kupile iste cipele ali 2 br razlike? I mama sva bitna otisla na posao obuvsi jednu svoju a drugu tetkinu ne shvatajuci zasto joj jedna klamce :lol:

slatko :lol:

nove drugarice :zaljubljena:....dajhman tipa kanadjanke, kozne su :mrgreen: 4700 danas kupljene :zper: niko mi ne garantuje vodonepropusnost ni an skupljim cipelama, a meni trebaju za ovakvo vreme malo suvo, malo kisice, dok nema snega.

odustala sma od onih patofni beskorisne su mi u sustini, jer imaju krzno, a nisu za sneg..pa je izbor pao na skechers ili timberlend...nijedne ne garantuju da nece propustiti, a timberlend online su 17 hiljada. i setim se ja da sam ostavila u bookmarksima cipele koje mi se svidjaju i sve mislim kako to da su im cipele skoro 5 hiljada i pogledam danas, a ono koza i ja brze pohitala da ih kupim. :lol:

ove nemaju krzno, sto je meni i trebalo (necu sigurno na 5,6,7-8 stepeni da nosim krzno, meni ne treba, toplo mi je samo sa carapama), a ovo plavo je rudov ulozak koji sma im stavila.

- - - - - - - - - -

a patofne bas volim, al ybg da su za sneg druga bi bila prica.:(

- - - - - - - - - -

ban na cipele do proleca tjah marta kada krece sezona prolece/leto :lol:

ja ovakve cat imam od prosle godine
bile dzabe nesto tipa 3500 ili 2900 ne sjecam se vise
jer je ostao samo jedan par
u immo centru, office shoes
velike su mu; 39 su, al nema veze
udobne su, kozne i ne propustaju vodu

Back