Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Kvinsi, zamisljam te u dzeper haljini oversized sto pada sa jednog ramena i one cizme
Jao trojo, sta mi radis, mogu i ja sebe da zamislim ovako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kvinsi, zamisljam te u dzeper haljini oversized sto pada sa jednog ramena i one cizme

moram nesto da vam priznam...pre neki dan sam trazila jedne cipele na stiklu (citava 3 para imam) i nigde ih nema...kako sam uspela da ih izgubim bogsvetizna...msm da sam izgubila gace ok, ali cipele![]()

pa nije smesno![]()

Jesam li vam pricala kada su mama i tetka kupile iste cipele ali 2 br razlike? I mama sva bitna otisla na posao obuvsi jednu svoju a drugu tetkinu ne shvatajuci zasto joj jedna klamce![]()

Pogledajte prilog 411936Jesam li vam pricala kada su mama i tetka kupile iste cipele ali 2 br razlike? I mama sva bitna otisla na posao obuvsi jednu svoju a drugu tetkinu ne shvatajuci zasto joj jedna klamce![]()

pa nije smesno![]()
meni se ne svidjaju ove naocare, ko za slepce.
- - - - - - - - - -
a i ona haljina trojo ti je iskreno promasaj, ona na cizmama iznad kolena i dezen haljine.
pa da nisam slepac ne bi ih ni nosila
ima i lepih naocara.

e ne ide mi uz ovu haljinu
daj neku drugu![]()

samo ti kazem da nemas ukusa. one cizme pokrivene haljinom i ove cvike.![]()
aj ti jedan outfit onako van karaktera

nove drugarice....dajhman tipa kanadjanke, kozne su
4700 danas kupljene
niko mi ne garantuje vodonepropusnost ni an skupljim cipelama, a meni trebaju za ovakvo vreme malo suvo, malo kisice, dok nema snega.
odustala sma od onih patofni beskorisne su mi u sustini, jer imaju krzno, a nisu za sneg..pa je izbor pao na skechers ili timberlend...nijedne ne garantuju da nece propustiti, a timberlend online su 17 hiljada. i setim se ja da sam ostavila u bookmarksima cipele koje mi se svidjaju i sve mislim kako to da su im cipele skoro 5 hiljada i pogledam danas, a ono koza i ja brze pohitala da ih kupim.![]()
ove nemaju krzno, sto je meni i trebalo (necu sigurno na 5,6,7-8 stepeni da nosim krzno, meni ne treba, toplo mi je samo sa carapama), a ovo plavo je rudov ulozak koji sma im stavila.
- - - - - - - - - -
a patofne bas volim, al ybg da su za sneg druga bi bila prica.
- - - - - - - - - -
ban na cipele do proleca tjah marta kada krece sezona prolece/leto![]()
ocete da mi shebete temu koju volim..pa ima da vas gazim sa brojem 42 kako hocu i kad hocu i koliko hocu.![]()
ocete da mi shebete temu koju volim..pa ima da vas gazim sa brojem 42 kako hocu i kad hocu i koliko hocu.![]()
a nemam neku visinu da to ne odudara