Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ti mora da si rodjena pre gradjanskog rata u bivsoj JU :mrgreen;
kasnije rodjene na toj visini sve imaju bar...moj broj:lol:

:kpozdrav:
stigla (skoro) zima, mogu da lupam (male) loptice samo na driving range ili...par klubova:)
odo` uskoro na odmor...gde je toplo;) tamo mogu cele godine...

a Ja planiram za STUTGART

moram da iskoristim....i da letim, inace ce mi propasti , tisutch i tisutch... i to od 2017.

mamu im ....naterase nas da ....potrosimo ili se gubi.

Ebm im

karta je, free

zlozi, zlo jedno :malav:

pa ne stvarno uz lepu i opustenu kombinaciju mogu i preko dana da se nose. kazem ti, jedino je problem sto ce ti se cude na ulici. ako si dovoljno hrabra da ih nosis sto da ne...mnogo je 20 hiljada, a da ih obujes svega par puta. ako imas cerku i imate isti broj, moze da ih nasledi u krajnjem slucaju....obradovace cerku :lol:

sad cete da umrete od smeha, ali zamislite ovo uz slim farmerkice neke
ja da sam zensko ja bih ovo kupila zivota mi :malav:

75362eff982b4ccba796e7c78cc197d7.jpg

pa nisi mnogo velika, ocekivala sam da si vislja zbog kraka :lol:
ja 168 nosim 40

o shvati, kad imas ravne tabane spusti ti se svod i povecva broj za 1 sigurno, a mojoj kevi je stopalo palo za 2 broja. ona je u mladosti nosila broj 39 (italijanski standard), sada nosi 41 (istalijanski standard). po istom standardu nosi razlicite brojeve. znaci i u toku zivota moze da ti padne stopalo, ako bi tebi palo stigla bi do 41 sigurno. i nije problem ako padne broj 39, ali ja kontam da bi meni stalo na 41, mozda cak i 40 da mi nije spusten taj srednji deo stopala. i nije cak problem meni ni duzina, meni ne smeta, meni je moje stoplao normalno, ali mi smeta sto nema izbora obuce u srbiji. u srbiji se i dalje uzima 36 ili 37 kao prosek, a u nemackoj je za prosek uzet broj 39. i kod nas je prosek 39, a ne 36 ili 37. nas prosek je ostao u vremenu kad je moja babab bila devojka.

o shvati, kad imas ravne tabane spusti ti se svod i povecva broj za 1 sigurno, a mojoj kevi je stopalo palo za 2 broja. ona je u mladosti nosila broj 39 (italijanski standard), sada nosi 41 (istalijanski standard). po istom standardu nosi razlicite brojeve. znaci i u toku zivota moze da ti padne stopalo, ako bi tebi palo stigla bi do 41 sigurno. i nije problem ako padne broj 39, ali ja kontam da bi meni stalo na 41, mozda cak i 40 da mi nije spusten taj srednji deo stopala. i nije cak problem meni ni duzina, meni ne smeta, meni je moje stoplao normalno, ali mi smeta sto nema izbora obuce u srbiji. u srbiji se i dalje uzima 36 ili 37 kao prosek, a u nemackoj je za prosek uzet broj 39. i kod nas je prosek 39, a ne 36 ili 37. nas prosek je ostao u vremenu kad je moja babab bila devojka.

brate, nogata si sta fali. sta pises esej

• Podržavam
Reactions: Tol

Back