Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni na onim varijantama sto si ti postavila uopste nisu jake za kafu u 3 popodne, bas su super i neobavezne kombinacije.
- - - - - - - - - -
ali one se ne vide od haljine![]()

stvar ukusa
ja bih ono sto sam okacila nosila uvece
mislim to u svetu da sam ja zensko koje bi to obulo![]()

u mom svetu da ima broja takvih cizama za mene bi to bila dnevna varijanta.
a kvinsi ce da poludi![]()

jeli nogata a koliko si visoka![]()

173 ....taman sam za cizmuljke.![]()

ti mora da si rodjena pre gradjanskog rata u bivsoj JU :mrgreen;
kasnije rodjene na toj visini sve imaju bar...moj broj
stigla (skoro) zima, mogu da lupam (male) loptice samo na driving range ili...par klubova
odo` uskoro na odmor...gde je toplotamo mogu cele godine...
zlozi, zlo jedno![]()

a Ja planiram za STUTGART
moram da iskoristim....i da letim, inace ce mi propasti , tisutch i tisutch... i to od 2017.
mamu im ....naterase nas da ....potrosimo ili se gubi.
Ebm im
karta je, free

sad cete da umrete od smeha, ali zamislite ovo uz slim farmerkice neke
ja da sam zensko ja bih ovo kupila zivota mi
![]()

sad cete da umrete od smeha, ali zamislite ovo uz slim farmerkice neke
ja da sam zensko ja bih ovo kupila zivota mi
![]()

uplasih se jeb.ote, daj sledeci put upozorenje neko![]()
da stavim ja to u spojler sto je sigurno sigurno jepa nisi mnogo velika, ocekivala sam da si vislja zbog kraka
ja 168 nosim 40
Ja sumnjam da je metla na trzistuPocela je da voli zenske stvari

javi se ondaK,
ovog puta se moramo videti![]()

o shvati, kad imas ravne tabane spusti ti se svod i povecva broj za 1 sigurno, a mojoj kevi je stopalo palo za 2 broja. ona je u mladosti nosila broj 39 (italijanski standard), sada nosi 41 (istalijanski standard). po istom standardu nosi razlicite brojeve. znaci i u toku zivota moze da ti padne stopalo, ako bi tebi palo stigla bi do 41 sigurno. i nije problem ako padne broj 39, ali ja kontam da bi meni stalo na 41, mozda cak i 40 da mi nije spusten taj srednji deo stopala. i nije cak problem meni ni duzina, meni ne smeta, meni je moje stoplao normalno, ali mi smeta sto nema izbora obuce u srbiji. u srbiji se i dalje uzima 36 ili 37 kao prosek, a u nemackoj je za prosek uzet broj 39. i kod nas je prosek 39, a ne 36 ili 37. nas prosek je ostao u vremenu kad je moja babab bila devojka.
Ja sumnjam da je metla na trzistuPocela je da voli zenske stvari