Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Није ствар у згодноћи, Квинси ми (у фаци) делује преозбиљно и препословно за тако нешто.

jeste. da nisu ovoliko visoko iznad kolena i da mogu da se nose uz normalnu odecu bile bi totalno moj tip cipele.
zato kazem da je razum pobedio

- - - - - - - - - -

pa i meni je za vamp mlade devojke
ali s obizirom da kvinsi stvarno dobro izgleda i po fotkama deluje mladje nego sto ima godina mislim da moze da iznese uz jednu ukusnu notu
bas da ne fura ko julia u zgodnoj zeni, ali uz neke pristojne odevne kombinacije mislim da to moze lepo...

meni vise smeta cena tih cizama s obizrom da ce biti nosene par puta :lol:

hvala metlo :D
mogu one lepo da se iznesu, ali kao sto kazes, koliko puta, a toliko para :aha:

daj fotkicu :D

- - - - - - - - - -

i sto si izbrisala fotke svojih cipela ja nisam nista videla :evil:

Nisam kod kuce. Sutra :)

- - - - - - - - - -

Zato sto su nabacane na tepihu i izgledaju mutno i tuzno. Ni nalik od realne slike. Bolje povremeno po jedne :)

- - - - - - - - - -

Zato sto su nabacane na tepihu i izgledaju mutno i tuzno. Ni nalik od realne slike. Bolje povremeno po jedne :)

- - - - - - - - - -

Telefon posasavio :lol:

Meni je ovo skroz ok

cizme-preko-kolena-i-ovog-proleca.jpg
cizme1.jpg
cizme-iznad-kolena-8.jpg
images.jpeg

Omiljena kombinacija sa cizmama preko kolena- haljina do pola lista sa plisiranom suknjom, zimski cvetni print i plisani pojas. Mozda zato sto izgledam isto kao moja mama kad je bila mlada kad obucem tu kombinaciju. Ispala iz 70tih

Ja sam sa 180cm visine nekada davno nosila br. 39, sada 40, ali me već nerviraju, preći ću na 40,5 samo ih nemaju svi proizvođači. A 41 mi je baš veliko.:(

ti mora da si rodjena pre gradjanskog rata u bivsoj JU :mrgreen;
kasnije rodjene na toj visini sve imaju bar...moj broj:lol:

vidi ti Tibeta :eek:

oma da daje..menja :roll:

Cccc;)

nego da ga pozdravim i da mu pozelim da sto manje lupa...male loptice :)

:kpozdrav:
stigla (skoro) zima, mogu da lupam (male) loptice samo na driving range ili...par klubova:)
odo` uskoro na odmor...gde je toplo;) tamo mogu cele godine...

Back