електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
to je amin kombinacija
То се не носи на голо тј кратку јакну, иначе изгледаш као станична курвa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je amin kombinacija
cek bre trojo pa ubila si svu draz tih cizama sa toliko dugackom haljinom![]()

sacu ti slikam da vidis. meni izgleda bas sik
Мини сукња, макси капут - то је комбинација за те чизме.
То се не носи на голо тј кратку јакну, иначе изгледаш као станична курвa.
Da...
I to na "tezu" suknji /haljinu, neki somot ili sl. Mada moze i trikotaža.
Inace, na uvucene pantalone mi izgleda jeftino bas.

ma nasla na netu i skinula, ali zaboravila sa kog sajta i sad nemam pojma gde da je trazim
- - - - - - - - - -
grozne ste, ali groz-ne
kako me nagovarate na blud![]()
ja mislim ako ih kupi da ce tek srce da joj se uznemri, kad udje online da isprati stanje na racunu
bolje joj reci jel ima u tom tvom ljubljenom ti "smrdljivom" daihmanu kopija ovog modela![]()

sto ja volim slepi mis rukave na takve cizme, vuce malo na 80 al mi se svidja, onako kontrast, one tako uske a ovo gore vrecasto, kad je zenskica zgodna i vitka to mi je mnogo slatko

Ja volim i tamne farmerke i Ralph Lauren kariranu kosulju gore. Da ne izgledas ko bitch nego kulturiska

sto ja volim slepi mis rukave na takve cizme, vuce malo na 80 al mi se svidja, onako kontrast, one tako uske a ovo gore vrecasto, kad je zenskica zgodna i vitka to mi je mnogo slatko
- - - - - - - - - -
i bre sto ste neki namcori![]()

Ja volim i tamne farmerke i Ralph Lauren kariranu kosulju gore. Da ne izgledas ko bitch nego kulturiska

al sto ih ne bi nosila i preko dana...one kombinacije sa pantalonama uz tako usku cizmu su meni super i mogu i kao dnevna varijanta..npr kad ide sa drugaricama na kafu ili tako nesto, ne moraju da cekaju specijalne prilike...
imam jednu bordo, usku
ali kuda u tome, kuda![]()

)uopste, ali uopste me ne nagovaras![]()
Ili crna rolka (ko ih voli) i kratka karirana suknja![]()
meni su malo jake za tu kafa u 3 popodne varijantu

Odlicno ti stoji, kao i sve uostalom.