гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja samo sto ih kroz prozor nisam bacilaNe secam se tacno, ali mislim da sam ih jednu sezonu nosila i bile su cele, i da su pukle sledece zime, pa sam lepila i izdrzale jos jednu. Znaci nisam ih nosila non-stop, nego samo zimskih meseci.
A prosle jeseeni kupim neke turske kanadjanke za 3600 din, em prezivele zimu sa sve snegom i kisom, em prezivele da ih konji gaze, posto sam i radila oko konja u njima. Pa ti sad vidi. Lutrija.
)....jos kada bi ostao moj broj za ona snizenja kupis 2 para treci za dinar na modele sa popustom, pa to je 3 para cipela za nekih 5000 dinara (jer su im snizenja bila 50 posto, a sad im redovna cena ide do 5000 plafon)...pa ako puknu, neka puknu. ovo bih sela i plakala i udarala glavom o zid sto sam ovca dala 200 evrica, a da puknu. 
meni su najudobnije kikersice od tih poludubokih modela
...one su mi potrajale od 2001 do 2004, bile su i na rtnju sa mnom 
nikad ne idem ciljano u kupovinu nego se prilagodjavam, ako izlete neke dobre cipele kupim ih iako mi ne trebaju.
zato sad imam ormar pun cipele ko kaka zena boljestojeca. takodje imam 4 ladice samo charapa i gaca.

i njih sam imala...one su mi potrajale od 2001 do 2004, bile su i na rtnju sa mnom
![]()
burzujcino
- - - - - - - - - -
ove poslednje sam nosila 6 sezona...a sad imaju samo braon i crne..bljak
kriketove su mi potrajale najvise nekih 5 godina mislim, pa timberlend intenzivno 4, peko intenzivno 4 i kikers samo 3.
burzujcino
- - - - - - - - - -
ove poslednje sam nosila 6 sezona...a sad imaju samo braon i crne..bljak
)))
meni samo 3 sezonekriketove su mi potrajale najvise nekih 5 godina mislim, pa timberlend intenzivno 4, peko intenzivno 4 i kikers samo 3.

zadnjih godina da, ali pre nisam mogla da nadjem cizmemeni je i dan danas cudno kad stanem u zimsku cizmu...taj osecaj, navikla noga na jaku cipelu, a cizme su mi nekako mekusne.
ali ti si isla na Rtanj, ja samo gradska setnjica...a najduze traju Martinke, imam neke jos iz '96![]()
al su bile poluduboke i sacuvale su mi noge po kozijim stazama. sto ja njih nisam sacuvala druga je prica.
a one nisu bile bas predvidjene za planinarenje.i ja volim onaj osecaj cvrstine kad zapertlas cipelu...a cizme za sneg imam neke kangaroo i super su udobne
<3moja noga je tako meka i njezna, kao bebina <3
i ja volim onaj osecaj cvrstine kad zapertlas cipelu...a cizme za sneg imam neke kangaroo i super su udobne

Sta god da napises i dalje su mi ruzne. Ne bih takve nosila.

njih i ja imam i quqam kako mi je djon pretanak, pa su mi sve nesto mekane, pa sve nikakve...bas ih ne volim.
meni je zaista njihov djon pretanak.

meni su bas super, kao da sam u patikama![]()
i kupim ih, al ih nisam nosila nesto specijalno i dalje sam nosila cipele. ali to je bio skroz drugi model od ovih koje danas imaju i bile su grublje cizme. ovi modeli danas su ko paperje, sve mi se cini raspasce se. aj cao, odoh da cusnem sapice u moje nove patikice![]()

ah steta
nego reci mi , kakve sandale leti koristis.![]()
medvedje sape su 6300 i predivno bi isle uz crvenu suknju.![]()

aj cao, odoh da cusnem sapice u moje nove patikice![]()