marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.146
au
pa to je ono sto ja kazem....uvoze sve gore i gore stvari, nekad pomislim da uvoze sa sitnim felerima da bi prosli jeftinije.
moje nesrecne reebok patike za mesec ipo puklo platno, samo da se prekrstim, a reebok 90-ih je plivao sa mnom na adi, jer nisma htela bosa u vodu.i nista im nije falilo.
na prethodnoj strani su moje tiberlend, ali kupljene na pocetku sezone 2008/09 i nosene su intenzivno do pocetka sezone 2012/13 e onda sam tamo u decembru kupila neke planinarske, ko patika..ali sma ove i dalje nosila....djon im nije puko nigde, samo se izlizala peta i vise nece biti ni za pijacu, jer proklizavaju. obucari tu vrstu djona ne mogu da poprave, koliko znam. imala sam u drugoj polovini 90-ih kriketove cipele, super su bile i izlizala se peta i ja odnela kod komsije obucara i covek mi rece tada ta vrsta djona ne moze ni da se zameni ni prelepi, to je druga vrsta rada u odnosu na ove obicne djonove.
dusa me je bolela posle kad sam ih trazila, pocetkom 2000 tu marku, al je nije vise bilo, prestao uvoz.
- - - - - - - - - -
ja da mogu ja bih ih popravila, ali problem su izlizane pete. ono unutra moze da se uzije, nisu se skroz odlepile, nego je malo popustio lepak na desnoj i to moze da se sredi, ali pete ne mogu...msm, bas me briga sto su se ofucale napred, malo ih namaze necim da im vratim sjaj..za setnju i pijacu bi bile odlicne.
POSALJI mi na PP koje su to cipele , kao i broj i jos ako imas sliku , jer , uskoro kod nas je BLACK FRIDAY a tada se spustaju cene do bola.
kada znas sta hoces da kupis , predhodno i dobro proucis cene i tadase kupuje.
recimo pogledaj na www.bay.ca
ima se i drugih prodavnica, narocito za one osobe koje iskacu iz sablona.
- - - - - - - - - -
meni su najudobnije kad ih platim malo, nista ne zuljaju
odem na clearance dio, uvijek se moze iskopati neke sa ostecenom kutijom u pola cijene ili 5x manjom cijenom
kod nas , malo , pa malo uvek i spustaju cene , da bi privukli kupce.

i nista im nije falilo. 

samo mi je bitna unutrasnja duzina gazista.

....dajhman tipa kanadjanke, kozne su