Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja samo sto ih kroz prozor nisam bacila :lol: Ne secam se tacno, ali mislim da sam ih jednu sezonu nosila i bile su cele, i da su pukle sledece zime, pa sam lepila i izdrzale jos jednu. Znaci nisam ih nosila non-stop, nego samo zimskih meseci.

A prosle jeseeni kupim neke turske kanadjanke za 3600 din, em prezivele zimu sa sve snegom i kisom, em prezivele da ih konji gaze, posto sam i radila oko konja u njima. Pa ti sad vidi. Lutrija.

pa sve je lutrija kod nas sa obucom....zato sam ja pocela da se malo plasim kada kupujem obucu kod nas i sve cesce se okrecem dajhmanu (da ga vise ne pominejm da me ne utepaju:lol:)....jos kada bi ostao moj broj za ona snizenja kupis 2 para treci za dinar na modele sa popustom, pa to je 3 para cipela za nekih 5000 dinara (jer su im snizenja bila 50 posto, a sad im redovna cena ide do 5000 plafon)...pa ako puknu, neka puknu. ovo bih sela i plakala i udarala glavom o zid sto sam ovca dala 200 evrica, a da puknu. :(

ne znam kako si uspela da ih zaelpis ybt...mada je njima djon drugaciji nego na ovim mojima i nego sto je bio na kriketovim.

a ja moje intenzivno nosila od spetembra cim malo padnu temperature do aprila, 4 pune godine, i super su se pokazale.

djon hoce da pukne ili ako ima gresku ili ako nije dovoljno elastican.

imala sam jedne pekove od antilopa, ne znam kako nisu prokisle...ali to je bio neki grublji antilop, moguce da je to i bilo predvidjeno za vlasno vreme. djon je bio tako elastican da sma ja komotno isla po ledu, a da ne proklizavam. i sirova guma je bila u pitanju. i one su potrajale od 2004 do 2008. bas tad mi drugar jedan rece da je stvar u elasticnosti djona. on je isto imao cipele od sirove gume, ali njegove su klizale, djon nije bio savitljiv.

- - - - - - - - - -

meni su najudobnije kikersice od tih poludubokih modela

i njih sam imala :zkez:...one su mi potrajale od 2001 do 2004, bile su i na rtnju sa mnom :lol:

nikad ne idem ciljano u kupovinu nego se prilagodjavam, ako izlete neke dobre cipele kupim ih iako mi ne trebaju.
zato sad imam ormar pun cipele ko kaka zena boljestojeca. takodje imam 4 ladice samo charapa i gaca.

nikad ne idem ciljano u kupovinu nego se prilagodjavam, ako izlete neke dobre cipele kupim ih iako mi ne trebaju.
zato sad imam ormar pun cipele ko kaka zena boljestojeca. takodje imam 4 ladice samo charapa i gaca.

burzujcino :lol:

- - - - - - - - - -

i njih sam imala :zkez:...one su mi potrajale od 2001 do 2004, bile su i na rtnju sa mnom :lol:

ove poslednje sam nosila 6 sezona...a sad imaju samo braon i crne..bljak

meni su bas super, kao da sam u patikama :lol:

jel znas kada ja nisma navikla...prvu cizmu koju sma kupila ako ne racunam kad sma bila dete su bile kangaroo 2005 godine. nasla sam ih negde u nekoj prodavnici na kraju knez mihajlove. usla gledala muske modele, kaze mi prodavac imamo zenske 42, ja ovako :eek: i kupim ih, al ih nisam nosila nesto specijalno i dalje sam nosila cipele. ali to je bio skroz drugi model od ovih koje danas imaju i bile su grublje cizme. ovi modeli danas su ko paperje, sve mi se cini raspasce se.

godinama i godinama puluduboke cipele i nisam navikla na mekane cizme.

- - - - - - - - - -

aj cao, odoh da cusnem sapice u moje nove patikice :zaljubljena:

slikaj ih :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ah steta :)

nego reci mi , kakve sandale leti koristis.:think:

razne...al te modele koje si ti postavio ne bih nosila.

Back