cime se bavite...

ide dobro,samo me ebe parkiranje unazad,stalno menjam kola pa se cimam da ne zakacim druga! Jedna su duza a druga kraca i kada predjem iz jednih u druga nemam osecaj za duzinu!

Aha, oće to da bude problem, mislim to je normalno, pogotovo kada menjaš auta...ja sam malo vežbao parkiranje na parkingu...i sada mi dobro ide...

Meni uopšteno ide super, jedino sam u početku ono malo imao tremu, izađem posle vožnje sav mokar, pa pravio neke sitne greškice, sada kako vreme prolazi, a ja više vozim, nekako mi sve postaje rutina, a samim tim mi se i poboljšala vožnja...:)

mene ebava kad mi kljun od kola parkiran uzbrdo,a zadnji deo nizbrdo i krenem da ga palim a on nece,a kola sama krecu nizbrdo...

Spustis rucnu,desnu nogu drzis na noznaoj kocnici,pustas kvacilo do promene zvuka i kada se promeni onda zadrzis tu nogu i pustis kocnicu,nece krenuti unazad i samo cepi po gasu! Mora da krene! Ili spustas polako rucnu i polako dodajes gas i popustas kvacilo! To mora da ide sinhronizovano! A mozda su ti kola sjebana,ne radi lamela kako treba!

Aha, oće to da bude problem, mislim to je normalno, pogotovo kada menjaš auta...ja sam malo vežbao parkiranje na parkingu...i sada mi dobro ide...

Meni uopšteno ide super, jedino sam u početku ono malo imao tremu, izađem posle vožnje sav mokar, pa pravio neke sitne greškice, sada kako vreme prolazi, a ja više vozim, nekako mi sve postaje rutina, a samim tim mi se i poboljšala vožnja...:)

ja sam to znao na polaganju i tu je lako,ali u reanosti gde nisu tu cunjevi vec prava kola je malo zaebanije! I ja sam imao,vozim samostalno i idem u skolu kolima! Prvi put kada sam isao sam imao sam tremu,ali bilo je ok sada je vec opustencija!

ja sam to znao na polaganju i tu je lako,ali u reanosti gde nisu tu cunjevi vec prava kola je malo zaebanije! I ja sam imao,vozim samostalno i idem u skolu kolima! Prvi put kada sam isao sam imao sam tremu,ali bilo je ok sada je vec opustencija!

I ja sam isto to znao na polaganju, sve sam iz prve položio...:cool:

I ja sada idem u skul kolima i baš je super...:cool:

Jedan deo odvojim za kompjuter i net,ali ne tipa ono celodnevno gubljenje vremena na fejsbuku,nego uvek prikupljam neke informacije itd.Bar 2 sata na fizicku aktivnost(treniram aerobik,rekreativno voznja biciklom,ples....) Ostatak provedem s drugaricama,nekad citanje,ucenje jezika,shopping,svog psa,itd..Uvek se nesto nadje.:)

je l' nicim odgovor?u stvari setila sam se jedne stvari, odbojkom, ali jos uvek amaterski.mozda za koju godinu krenem da dobijam i neku sicu.
citam, (mada to nije neko bavljenje necim), rekreativno tenis i to bi bilo to.siromasno dosta.:P

Back