User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
zaboravio sam da navedem i da vozim!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bavim se kosarkom,sjajan sport.....
zaboravio sam da navedem i da vozim!
I ja brate skoro sam položio, kako ti ide?
ide dobro,samo me ebe parkiranje unazad,stalno menjam kola pa se cimam da ne zakacim druga! Jedna su duza a druga kraca i kada predjem iz jednih u druga nemam osecaj za duzinu!
mene ebava kad mi kljun od kola parkiran uzbrdo,a zadnji deo nizbrdo i krenem da ga palim a on nece,a kola sama krecu nizbrdo...
mene ebava kad mi kljun od kola parkiran uzbrdo,a zadnji deo nizbrdo i krenem da ga palim a on nece,a kola sama krecu nizbrdo...
Aha, oće to da bude problem, mislim to je normalno, pogotovo kada menjaš auta...ja sam malo vežbao parkiranje na parkingu...i sada mi dobro ide...
Meni uopšteno ide super, jedino sam u početku ono malo imao tremu, izađem posle vožnje sav mokar, pa pravio neke sitne greškice, sada kako vreme prolazi, a ja više vozim, nekako mi sve postaje rutina, a samim tim mi se i poboljšala vožnja...
ja sam to znao na polaganju i tu je lako,ali u reanosti gde nisu tu cunjevi vec prava kola je malo zaebanije! I ja sam imao,vozim samostalno i idem u skolu kolima! Prvi put kada sam isao sam imao sam tremu,ali bilo je ok sada je vec opustencija!
Osim skole,cime se u slobodno vreme bavite...?
Ja osim skole idem i u muzicku,i treniram plivanje, a ranije i fudbal(na kratko)...