Osim skole,cime se u slobodno vreme bavite...?
Ja osim skole idem i u muzicku,i treniram plivanje, a ranije i fudbal(na kratko)...
Ja osim skole idem i u muzicku,i treniram plivanje, a ranije i fudbal(na kratko)...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JaH_G|rL:Osim skole,cime se u slobodno vreme bavite...?
Gde treniras plivanje?JaH_G|rL:Osim skole,cime se u slobodno vreme bavite...?
Na tashu!koliko dugo treniras.Ako dugo treniras mozda te znam.JaH_G|rL:Da odgovorim svima gde treniram plivanje ) Na Tashu ;P,a sto se tiche fudbala...duga pricha,ali nije loshe!!
Godinu ipo dana...Corey:Na tashu!koliko dugo treniras.Ako dugo treniras mozda te znam.JaH_G|rL:Da odgovorim svima gde treniram plivanje ) Na Tashu ;P,a sto se tiche fudbala...duga pricha,ali nije loshe!!
Sh*t you call a heart...
http://www.cs-centar.net
hehe u koju muzicku ides?Nancy:slicno kao i silvereye...gitara me zeza, pomalo crtam, trazim ostatke prirode u bgdu i okolini, idem u muzicku, sviram klavir, slusam muziku i trudim se da NIKAD ne gledam TV
JaH_G|rL:Osim skole,cime se u slobodno vreme bavite...?
Sta je bre ovo, pola Vuckovica na ovom forumu...Nancy:osnovnu muzicku Dr Vojislav vuckovic
Anonymous:JA SAM GLUMICA!Idem u dramsku skolu i glumim svakog meseca u raznim predstavama...