Corey
Aktivan član
- Poruka
- 1.805
Ja radim mafijaske poslove kao reketiranje,pranje novca preko neta au slobodno vreme da bi zaradio za leba idem na ulicne tuce
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u slobodno vreme pijem pivo!JaH_G|rL:Osim skole,cime se u slobodno vreme bavite...?
Ja osim skole idem i u muzicku,i treniram plivanje, a ranije i fudbal(na kratko)...
Alexandra9:Stvarno? I ja sam isla na ai-kido(samo mesec dana).
Alexandra9:Ma svidelo mi se kao sport, ali je bilo dosta neorganizovano. Bilo nas je puno u sali, a samo jedan trener.
I jos su trazili da nam roditelji potpisu da osobadjaju odgovornosti trenera ako nam se nesto desi.
Moja mama to nije htela da potpise, pa nisam ni nastavila...
Mike girl:Covece,vi se svi bavite,ili ste se bavili nekim jakim sportom,cudnim vestinama.Ubacicu se ovde kao umetnicka dusa.Trenutno idem na glumu,i u skoli uskoro dobijamo ples.Bavila sam se stvarima koje mi prve padnu na pamet.Isla sam:4 god na manekenstvo,8 god na balet,2 god na vajarstvo,2 god na slikarstvo,3 god na moderni ples,1 god na tenis{neki sport},i sad evo 5-a godina na glumi.Ako te nesto zanima,pitaj!
Iz Beograda,a ti?Da li tragas za Mikejevim klonom?Sasha85:Mike girl:Covece,vi se svi bavite,ili ste se bavili nekim jakim sportom,cudnim vestinama.Ubacicu se ovde kao umetnicka dusa.Trenutno idem na glumu,i u skoli uskoro dobijamo ples.Bavila sam se stvarima koje mi prve padnu na pamet.Isla sam:4 god na manekenstvo,8 god na balet,2 god na vajarstvo,2 god na slikarstvo,3 god na moderni ples,1 god na tenis{neki sport},i sad evo 5-a godina na glumi.Ako te nesto zanima,pitaj!
Odakle si?
Mike girl:Iz Beograda,a ti?Da li tragas za Mikejevim klonom?Sasha85:Mike girl:Covece,vi se svi bavite,ili ste se bavili nekim jakim sportom,cudnim vestinama.Ubacicu se ovde kao umetnicka dusa.Trenutno idem na glumu,i u skoli uskoro dobijamo ples.Bavila sam se stvarima koje mi prve padnu na pamet.Isla sam:4 god na manekenstvo,8 god na balet,2 god na vajarstvo,2 god na slikarstvo,3 god na moderni ples,1 god na tenis{neki sport},i sad evo 5-a godina na glumi.Ako te nesto zanima,pitaj!
Odakle si?
Kako god,ipak ti puno HVALAAAA!!!!!Sasha85:Mike girl:Iz Beograda,a ti?Da li tragas za Mikejevim klonom?Sasha85:Mike girl:Covece,vi se svi bavite,ili ste se bavili nekim jakim sportom,cudnim vestinama.Ubacicu se ovde kao umetnicka dusa.Trenutno idem na glumu,i u skoli uskoro dobijamo ples.Bavila sam se stvarima koje mi prve padnu na pamet.Isla sam:4 god na manekenstvo,8 god na balet,2 god na vajarstvo,2 god na slikarstvo,3 god na moderni ples,1 god na tenis{neki sport},i sad evo 5-a godina na glumi.Ako te nesto zanima,pitaj!
Odakle si?
Pitala sam zato sto si se bavila svim tim stvarima... Retko gde to ovdee ima,ali posto si iz BG-a,onda nije ni cudno...
Ja sam iz Smedereva...
Ne.... :wink: Ja sam samo ona koja je rekla da ce ti reci ako naidje na decka koji lici na Mike-a... 8)
Mike girl:Kako god,ipak ti puno HVALAAAA!!!!!Sasha85:Mike girl:Iz Beograda,a ti?Da li tragas za Mikejevim klonom?Sasha85:Mike girl:Covece,vi se svi bavite,ili ste se bavili nekim jakim sportom,cudnim vestinama.Ubacicu se ovde kao umetnicka dusa.Trenutno idem na glumu,i u skoli uskoro dobijamo ples.Bavila sam se stvarima koje mi prve padnu na pamet.Isla sam:4 god na manekenstvo,8 god na balet,2 god na vajarstvo,2 god na slikarstvo,3 god na moderni ples,1 god na tenis{neki sport},i sad evo 5-a godina na glumi.Ako te nesto zanima,pitaj!
Odakle si?
Pitala sam zato sto si se bavila svim tim stvarima... Retko gde to ovdee ima,ali posto si iz BG-a,onda nije ni cudno...
Ja sam iz Smedereva...
Ne.... :wink: Ja sam samo ona koja je rekla da ce ti reci ako naidje na decka koji lici na Mike-a... 8)
i visis na netu :wink:Keeper:JaH_G|rL:Osim skole,cime se u slobodno vreme bavite...?
Ja osim skole idem i u muzicku,i treniram plivanje, a ranije i fudbal(na kratko)...
... ja treniram stoni tenis ... i crtam stripove ... i citam knjige ... i ... i .... i .... i ....