Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hektor:Cilj NE opravdava sredstva!Dobro koje nije ucinjeno na dobar nacin,NIJE dobro!
vick:ja, iskreno, zalim ljude koji nemaju nikakav cilj, jer je to ono sto nas odrzava u zivotu - barem mene. koiko puta mi se desavalo da zapadnem u takav bedak i da me izvuce samo ta jedna misao.
"Covek koji vidi cilj najjasnije, taj je covek najsilniji". J. Ducic
Mudrice,MUDRICA:mishica::shock:
Znam ljude bez cilja u zivotu, znam one koji pustaju da ih zivot vodi... ali mislis li Mudrice da ce se oni ovde javiti i reci nam da nemaju NIKAKAV cilj u zivotu, pa cak iako je tako.
Zasto se ne bi javili?!
Ako ga nemaju, to nije nikakva sramota... jer cini mi se da vecina ljudi zivi od danas do sutra, da retko koji razmisljaju na duze, ako i razmisljaju sve se to uglavnom svodi na prazne mastarije. Tesko je pronaci cilj, jos je teze boriti se za njegovo ostvarenje... Mene interesuje misljenje i jednih i drugih.
ona:Mudrice,MUDRICA:mishica::shock:
Znam ljude bez cilja u zivotu, znam one koji pustaju da ih zivot vodi... ali mislis li Mudrice da ce se oni ovde javiti i reci nam da nemaju NIKAKAV cilj u zivotu, pa cak iako je tako.
Zasto se ne bi javili?!
Ako ga nemaju, to nije nikakva sramota... jer cini mi se da vecina ljudi zivi od danas do sutra, da retko koji razmisljaju na duze, ako i razmisljaju sve se to uglavnom svodi na prazne mastarije. Tesko je pronaci cilj, jos je teze boriti se za njegovo ostvarenje... Mene interesuje misljenje i jednih i drugih.
Postoji strelac,postoji, strela i postoji meta.Pitanje za tebe: KO si Ti od ovo troje![]()
MUDRICA:Imate li neki zivotni cilj, nesto sto ste zacrtali sebi da morate da uradite u zivotu?