CILJ

Margott:
nekima je recimo cilj da ucutkaju ljude, zatvaraju topic-e, i nude debilne teme za razgovor bez trunke kreativnosti i temelja za neku ozbiljniju filozofiju...ja stvarno ne znam chemu sluzi ovaj forum...svaka druga tema se zakljuchava da se masa sluchajno ne bi raspalila...nema veze bolje da se pricha o tome kako je ko spavao i shta je jeo... uzas... nece ovo josh dugo vidim ja..

Hahaha, nije da se osecam prozvanom zbog "debilnih tema", nego me zanima ako si nezadovoljna nekim stvarim na forumu, zasto ne uradis nesto povodom toga? Zasto npr. ne postavis neku temu koju smatras pametnom, nesto o cemu zelis da razmenjujes misljenje sa drugim ljudima, nesto sto ce biti temelj za ozbiljnu filozofiju?
Pozdrav!

Hektor:
Margott,zasto to radis ?
pa malo... da ubijem monotoniju...
a shto se mudrice tiche, bash nisam aludirala na nju u onom postu, al nema veze, vidim prepoznala se...lepa, ja mogu da postavim temu, al ti, vidim, ipak volish da prochitash samo ono shto ti ego dozvoljava...(sad cu da ti nacrtam...) rekla sam da je bilo konstruktivnih tema, a da su sve do jedne u samom startu zakljuchane...(ewo malo i da osenchim...)shto znachi da ni moja ne bi bila izuzetak...

Margott,to sto radis pokazuje da nemas elementarne kulture i postovanja drugih i da si veliki egoista!Tebi je to sala a meni znaci nesto svaki post koji napisem.Mozda cu da promenim misljenje o tebi.Mada mi se cini da tebe to uopste ne dotice,imas svoj preveliki EGO da bi se zamajavala sa tamo nekim Hektorom.Na kraju krajeva,Margott,meni je tebe zao pa ti i ne zameram !!!

uh, oprosti... ewo ja tebe necu da sazaljevam, kao svi licemerni hrishcani, koji sazaljevaju a ne pomazu nego se josh i slade, nego cu josh i da ti pokazem to "chudo" koje "unakazava" tvoje bogom dane postove... uzmesh sad lepo recimo ovaj moj post, kliknesh na "odgovorite s citatom" i dodash il skinesh shta ti se svidja ili ne svidja... zamisli.. koja podlost..eto, otkrila sam ti tu veeeeliku tajnu, sad mozesh i ti mene da "zezash", al pitaj prvo boga, poshto se poistovecujesh sa protivnikom... a shto se sazaljenja tiche... mozda da se ipak vratimo na pochetak priche i same ideje, pre otkrivanja ovog, velikog, podmuklog china...?!

Dobro Margott,oprostio sam ti,ali molim te nemoj vise to da radis,zaista nije lepo.I dalje si za mene "najtajanstveniji" lik na forumu ! CAO !

Margott:
Hektor:
Dobro Margott,oprostio sam ti,ali molim te nemoj vise to da radis,zaista nije lepo.I dalje si za mene "najtajanstveniji" lik na forumu ! CAO !

ti si meni oprostio... a sebi?!
Ja sam oprostio tebi(tvoj mali nestasluk),ali ne mogu da prastam sam sebi.Ako sam tebe povredio ti mozes ako hoces da mi oprostis,ili bilo ko koga sam povredio.Naravno ako se izvinem i to ne radim vise.Vidis,ja sam tebi oprostio a ti nisi ni trazila,umesto toga nebulozno pitanje.Dakle ne mogu sam sebi da prastam,a drugo za sta ?

Back