8)Hektor:Meni je cilj da provedem zivot uzalud !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8)Hektor:Meni je cilj da provedem zivot uzalud !
Kako je moguce ovako citirati ? Ja sam napisao da mi je cilj da NE provedem zivot uzalud ? Sta je ovo ???Margott:8)Hektor:Meni je cilj da provedem zivot uzalud !
Hektor:Kako je moguce ovako citirati ? Ja sam napisao da mi je cilj da provedem zivot uzalud ? Sta je ovo ???Margott:8)Hektor:Meni je cilj da provedem zivot uzalud !
Hektor:Kako je moguce ovako citirati ? Ja sam napisao da mi je cilj da NE provedem zivot uzalud ? Sta je ovo ???Margott:8)Hektor:Meni je cilj da provedem zivot uzalud !
Margott:nekima je recimo cilj da ucutkaju ljude, zatvaraju topic-e, i nude debilne teme za razgovor bez trunke kreativnosti i temelja za neku ozbiljniju filozofiju...ja stvarno ne znam chemu sluzi ovaj forum...svaka druga tema se zakljuchava da se masa sluchajno ne bi raspalila...nema veze bolje da se pricha o tome kako je ko spavao i shta je jeo... uzas... nece ovo josh dugo vidim ja..
pa malo... da ubijem monotoniju...Hektor:Margott,zasto to radis ?
Margott:Hektor:Kako je moguce ovako citirati ? Ja sam napisao da mi je cilj da provedem zivot uzalud ? Sta je ovo ???Margott:8)Hektor:Meni je cilj da provedem zivot uzalud !
8)
Hektor:Dobro Margott,oprostio sam ti,ali molim te nemoj vise to da radis,zaista nije lepo.I dalje si za mene "najtajanstveniji" lik na forumu ! CAO !
Ja sam oprostio tebi(tvoj mali nestasluk),ali ne mogu da prastam sam sebi.Ako sam tebe povredio ti mozes ako hoces da mi oprostis,ili bilo ko koga sam povredio.Naravno ako se izvinem i to ne radim vise.Vidis,ja sam tebi oprostio a ti nisi ni trazila,umesto toga nebulozno pitanje.Dakle ne mogu sam sebi da prastam,a drugo za sta ?Margott:Hektor:Dobro Margott,oprostio sam ti,ali molim te nemoj vise to da radis,zaista nije lepo.I dalje si za mene "najtajanstveniji" lik na forumu ! CAO !
ti si meni oprostio... a sebi?!
Ti Boga i nemas! Tvoj gospodar je neko drugi !Margott:ou maj gad...
Hektor:Ti Boga i nemas! Tvoj gospodar je neko drugi !Margott:ou maj gad...
Hektor:Ti Boga i nemas! Tvoj gospodar je neko drugi !Margott:ou maj gad...