ok
aj sad predji na pdf ljubav i sex pa tamo smaraj svojim dugodovstinama i uspesima...
Ti si bas planinac,kad ne vidis u recima koje pisem da imam iskustva i u demonstracijama i u tome kad te neko navlaci i sa jajarama srpskim a njih ima toliko da hteo ne hteo moras da imas iskustva...
To ovi sto su pohapseni nisu imali , neka deca, usli sa demonstracija i misle mi smo deca , a ovo su cike i tete pa ce da nas maze i paze kao sto obicno tete i cike rade...
Nema tu ako vidis jednog pandura da mislis da je i drugi isti...moras tacno da znas kome se obracas....ne moras cin , ali da znas sa kim pricas...
Lose ucite decu ovde na forumu jer je ceo forum jajarski i onda kad neko cita on pomisli da su neki ozbiljno receni komentari iza tih tema, a ono jajare...
Zato i kazem, sta je falinka Srbima, taj pristup resavanja sve cemo preko sile, ili preko poznanstva, a ne pravno, pa posle lako cemo i preko poznanstva..
Ja kad vidim nekog poznatog u MUP ne kazem ajd da mi zavrsis, nego ajd kad zavrsim svraticu kod tebe, a vala bude totalno ludackih razloga za moju posetu mupa...Tip koji je poturio moju licnu kartu je pregazio na mrtvo nekog pesaka...u bratuncu...a ja tada taman uzeo da polazem vozacki , testove,pa voznju...
Sto je sretna okolnost...ali eto neko je napakovao bukvalno tuzbu za ubistvo na osnovu pokradene licne u prevozu na zvezdari , a tamo po bosni...
I sad ti dodjes ne znas nista, 11h, pa na rucak, kad ono moze da se desi dao ostanes 48h... To ti je zivot. Nego se snalazis, jer ako si sad krenuo u voznju , nemas vozacku, otpada to , onda oni provere, onda povezuju koja je vozacka poturena umesto moje, provere broj, itd itd...i tako odes posle 2h kuci umesto da visis u celiji...
To je korupcija, a kad je jos politicka korupcija kakav je Vucic sad, onda ti napakuju na osnovu politike mnogo zaebaniju pricu...
Ali je glupo kad znas forumase kapetanamarka i buudalu da mislis da su ostali pravdoljubivi , glupo je...nego racunas isti djokica...ako moze da radi svoje koristi navuce tebe, navucice te...i onda ne ulazis kao ovo dvoje mekih revolucionara...
Srbija je ovo , lopova i korupcije koliko volis....i rodjena majka ce da ti odmogne ne sa namerom ali iz sopstvenog straha...to sigurno..Cak ce to odmaganje da bude navodjenje na neistinu...ali takvi su ljudi , oni pricaju kako oni razumeju i znaju , a ne kako je jasno ili sta je istina..