Чик уђи у маркет ако смеш! Противправни притвор и пример недопустиве репресије

https://n1info.rs/vesti/uhapsen-mladic-zbog-pokusaja-ubistva-policajca-u-mionici-isekao-ga-macetom/

Kako se sumnja, on je noćas, oko sat posle ponoći, mačetom više puta posekao po rukama i stomaku tridesetjednogodišnjeg policajca koji je bio van dužnosti.

Povređeni pripadnik MUP-a zbrinut je u Urgentnom centru u Valjevu, gde su mu lekari konstatovali teške telesne povrede opasne po život.

Nakon toga je prevezen u Klinički centar u Beogradu.
a sta ce to u ovoj temi ???

napile se dve budaletine pa u alkoholisanom stanju se podzapali

policajac izvukao deblji kraj

ok
aj sad predji na pdf ljubav i sex pa tamo smaraj svojim dugodovstinama i uspesima...
Ti si bas planinac,kad ne vidis u recima koje pisem da imam iskustva i u demonstracijama i u tome kad te neko navlaci i sa jajarama srpskim a njih ima toliko da hteo ne hteo moras da imas iskustva...

To ovi sto su pohapseni nisu imali , neka deca, usli sa demonstracija i misle mi smo deca , a ovo su cike i tete pa ce da nas maze i paze kao sto obicno tete i cike rade...

Nema tu ako vidis jednog pandura da mislis da je i drugi isti...moras tacno da znas kome se obracas....ne moras cin , ali da znas sa kim pricas...

Lose ucite decu ovde na forumu jer je ceo forum jajarski i onda kad neko cita on pomisli da su neki ozbiljno receni komentari iza tih tema, a ono jajare...

Zato i kazem, sta je falinka Srbima, taj pristup resavanja sve cemo preko sile, ili preko poznanstva, a ne pravno, pa posle lako cemo i preko poznanstva..
Ja kad vidim nekog poznatog u MUP ne kazem ajd da mi zavrsis, nego ajd kad zavrsim svraticu kod tebe, a vala bude totalno ludackih razloga za moju posetu mupa...Tip koji je poturio moju licnu kartu je pregazio na mrtvo nekog pesaka...u bratuncu...a ja tada taman uzeo da polazem vozacki , testove,pa voznju...
Sto je sretna okolnost...ali eto neko je napakovao bukvalno tuzbu za ubistvo na osnovu pokradene licne u prevozu na zvezdari , a tamo po bosni...

I sad ti dodjes ne znas nista, 11h, pa na rucak, kad ono moze da se desi dao ostanes 48h... To ti je zivot. Nego se snalazis, jer ako si sad krenuo u voznju , nemas vozacku, otpada to , onda oni provere, onda povezuju koja je vozacka poturena umesto moje, provere broj, itd itd...i tako odes posle 2h kuci umesto da visis u celiji...
To je korupcija, a kad je jos politicka korupcija kakav je Vucic sad, onda ti napakuju na osnovu politike mnogo zaebaniju pricu...

Ali je glupo kad znas forumase kapetanamarka i buudalu da mislis da su ostali pravdoljubivi , glupo je...nego racunas isti djokica...ako moze da radi svoje koristi navuce tebe, navucice te...i onda ne ulazis kao ovo dvoje mekih revolucionara...
Srbija je ovo , lopova i korupcije koliko volis....i rodjena majka ce da ti odmogne ne sa namerom ali iz sopstvenog straha...to sigurno..Cak ce to odmaganje da bude navodjenje na neistinu...ali takvi su ljudi , oni pricaju kako oni razumeju i znaju , a ne kako je jasno ili sta je istina..

Ti si bas planinac,kad ne vidis u recima koje pisem da imam iskustva i u demonstracijama i u tome kad te neko navlaci i sa jajarama srpskim a njih ima toliko da hteo ne hteo moras da imas iskustva...

To ovi sto su pohapseni nisu imali , neka deca, usli sa demonstracija i misle mi smo deca , a ovo su cike i tete pa ce da nas maze i paze kao sto obicno tete i cike rade...

Nema tu ako vidis jednog pandura da mislis da je i drugi isti...moras tacno da znas kome se obracas....ne moras cin , ali da znas sa kim pricas...

Lose ucite decu ovde na forumu jer je ceo forum jajarski i onda kad neko cita on pomisli da su neki ozbiljno receni komentari iza tih tema, a ono jajare...

Zato i kazem, sta je falinka Srbima, taj pristup resavanja sve cemo preko sile, ili preko poznanstva, a ne pravno, pa posle lako cemo i preko poznanstva..
Ja kad vidim nekog poznatog u MUP ne kazem ajd da mi zavrsis, nego ajd kad zavrsim svraticu kod tebe, a vala bude totalno ludackih razloga za moju posetu mupa...Tip koji je poturio moju licnu kartu je pregazio na mrtvo nekog pesaka...u bratuncu...a ja tada taman uzeo da polazem vozacki , testove,pa voznju...
Sto je sretna okolnost...ali eto neko je napakovao bukvalno tuzbu za ubistvo na osnovu pokradene licne u prevozu na zvezdari , a tamo po bosni...

I sad ti dodjes ne znas nista, 11h, pa na rucak, kad ono moze da se desi dao ostanes 48h... To ti je zivot. Nego se snalazis, jer ako si sad krenuo u voznju , nemas vozacku, otpada to , onda oni provere, onda povezuju koja je vozacka poturena umesto moje, provere broj, itd itd...i tako odes posle 2h kuci umesto da visis u celiji...
To je korupcija, a kad je jos politicka korupcija kakav je Vucic sad, onda ti napakuju na osnovu politike mnogo zaebaniju pricu...

Ali je glupo kad znas forumase kapetanamarka i buudalu da mislis da su ostali pravdoljubivi , glupo je...nego racunas isti djokica...ako moze da radi svoje koristi navuce tebe, navucice te...i onda ne ulazis kao ovo dvoje mekih revolucionara...
Srbija je ovo , lopova i korupcije koliko volis....i rodjena majka ce da ti odmogne ne sa namerom ali iz sopstvenog straha...to sigurno..Cak ce to odmaganje da bude navodjenje na neistinu...ali takvi su ljudi , oni pricaju kako oni razumeju i znaju , a ne kako je jasno ili sta je istina..
ne smaraj elaboratima punim kojestarija.

idi nadisi se vazduha radi nesto korisno u zivotu

ауторска

Да ли можете да замислите да је могуће да уђете у неки маркет , а ту вас неки мушкарац и жена против правно задрже 15ак минута не дајући вам да изађете ?:eek:
наравно ништа нисте отуђили у тој радњи ...

Невероватно... А после власт говори како нема приватизовања, својатања државе ...

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...-i-grubo-krsenje-osnovnih-ljudskih-prava.html

Studentu FTN-a pritvor do 30 dana: "Primer represije i grubo kršenje osnovnih ljudskih prava"​

Autor​

Novi Sad

18.08.2025.​

Studentu Fakulteta tehničkih nauka određen je pritvor od 30 dana, nakon što je u četvrtak, 14. avgusta, učestvovao u protestu.

Kako navode studenti u blokadi FTN-a, student Nikola i njegova devojka Dunja prisustvovali su protestu u centru grada, u Kosovskoj ulici, gde je ispaljen suzavac. Nakon toga, devojci je pozlilo pa su se uputili kući.

"Usput su ušli u jedan mikromarket, ali su im, po izlasku, nepoznata žena i muškarac zaključali vrata i sprečili ih da napuste prostor. Držani su u protivpravnom pritvoru više od 15 minuta, sve dok nisu ušle dve osobe koje su se predstavile kao policajci i oduzeli im lične karte.
:eek::eek::eek:

Uz njih su bila još tri lica koja su se legitimisala. Na pitanje zašto ih zadržavaju, nikakav odgovor nisu dobili", navode studenti u objavi na Instagramu.

Kako kažu, iako su se policijskim službenicima predstavili kao studenti, oni su zadržani do dolaska interventne jedinice koja ih je bez ikakvog obrazloženja odvela u Policijsku upravu.

"U stanici su razdvojeni. Tek nakon sat vremena je saopšten razlog zadržavanja, a sledećeg sata inspektor obaveštava Dunju da će biti puštena, dok će Nikola biti zadržan 48 sati. Dunji je pritom privremeno oduzet telefon bez ikakvog obrazloženja, a oko tri časa iza ponoći puštena je sama na ulicu, iako nije iz Novog Sada i nije znala gde se nalazi. Pokazan joj je samo pravac ka studentskom kampusu, gde je kasnije i stigla, izložena neprijatnostima od strane nepoznatih osoba", objašnjavaju studenti.

Student Nikola saslušan je posle dva dana, te da mu je nakon toga određen pritvor od 30 dana, iako, kako dodaju studenti, "nikada ranije nije bio osuđivan i iako ima zdravstvenih problema koje čine pritvor dodatno opasnim po njegovo zdravlje".

"Zahtevamo: da se Nikola odmah pusti na slobodu, da mu se omogući adekvatan medicinski tretman i da se momentalno prekine sa sve češćim progonima mladih, nenasilnih ljudi koji se bore za pravednu i slobodnu Srbiju", ističi studenti.

Oni smatraju da je ovo očigledan primer represije i grubo kršenje osnovnih ljudskih prava.

Kako ističu, njihov kolega poznat je po svojoj istrajnosti, posvećenosti i neumornom aktivizmu, te da je uhapšen na potpuno nepravedan i sramotan način.

"Nikola je onaj koje je peške išao iz Novog Sada do Niša, Beograda i Subotice i koji je uvek bio prisutan na svakom protestu, aktivan na ulicama Srbije. Na tom putu upoznao je i svoju devojku Dunju", navode studenti.

sigurno je uvacen na nekom snimku kad je bacao kamenje na policiju pa ga ovi sada ganjaju.
Svejedno, i on i njegova Dunja kvalifikovani su kao teroristi i mogu ocekivati ovakvu reakciju policije.
Ko sto vidimo, narod usko saradjuje sa policijom. I meni, da u prodavnicu udje neki koga sam video na obojenoj revoluciji, ne bi ga pustio dok ne dodje policija. Ja sam patriot i branim svoju zemlju.

sigurno je uvacen na nekom snimku kad je bacao kamenje na policiju pa ga ovi sada ganjaju.
bla bla bla
Svejedno, i on i njegova Dunja kvalifikovani su kao teroristi
a oni koji prebiju devojku bejzbolpalicom se pomiluju
kogaboli patka koga vi nazivate teroristima i ustasama
i mogu ocekivati ovakvu reakciju policije.
dokazi ?
nemas, daklesvinjformerski stil ''kakimo istu mantru ,samo udri , ***** dokaze''
Ko sto vidimo, narod usko saradjuje sa policijom
koji narod ?
ko su zenturaca i muskarac koji su upali i zakljucali radnju ?

cacijevci... koji uhode bloakdere i vrebaju ovakve prilike.
saradnja policije sa batinasima je jasna narodu uz sijaset dokaza.
cak ikada caci greskom pogodi policajca FLASOM U GLAVU ovaj ko ckapi poslednja ne sme nista...
. I meni, da u prodavnicu udje neki koga sam video na obojenoj revoluciji, ne bi ga pustio dok ne dodje policija. Ja sam patriot i branim svoju zemlju.
dakle ti propagiras hapsenjesvih ljudi KOJI DEMOKRATSKIM PRAVOM PROTESTVUJU

ko niej sa vama odmah rusi srbiju

pa nema vecih rusitelja i izdajnika od vas

bla bla bla

a oni koji prebiju devojku bejzbolpalicom se pomiluju
kogaboli patka koga vi nazivate teroristima i ustasama

dokazi ?
nemas, daklesvinjformerski stil ''kakimo istu mantru ,samo udri , ***** dokaze''

koji narod ?
ko su zenturaca i muskarac koji su upali i zakljucali radnju ?

cacijevci... koji uhode bloakdere i vrebaju ovakve prilike.
saradnja policije sa batinasima je jasna narodu uz sijaset dokaza.
cak ikada caci greskom pogodi policajca FLASOM U GLAVU ovaj ko ckapi poslednja ne sme nista...

dakle ti propagiras hapsenjesvih ljudi KOJI DEMOKRATSKIM PRAVOM PROTESTVUJU

ko niej sa vama odmah rusi srbiju

pa nema vecih rusitelja i izdajnika od vas
ako se protestuje protiv povecanja cena, skracivanja penzija, zagadjenja covekove sredine...........onda je to DEMOKRATSKO PRAVO NA PROTESTE,
ali, ako se protestuje da se srusi vlada DA BI REKTOR DJOKIC PRIZNAO KOSOVO, UVUKAO SRBIJU U NATO I SPROVEO SANKCIJE RUSIJI, e, onda treba udariti svom silom po takim "demonstrantima".

Mi srbi nismo naivni ko ukrajinci, makedonci, hrvati...............

Ma ti mi kazi da sam glup, ali ja ozbiljno sumnjam da nas Stojko nije danas uhapsio nekog blokadera :think:
nego, jesi li pomislio malo o ovome

mikromarket ima preko 230 objekata u novom sadu i blizoj okolini

bukvalno su na svakom cosku...

svi po novom sadu govore davec duze vreme su pod andrejovom kontrolom

dakle ili reket ili potpuno preuzeto ali vlasnik sotvaljen pro forme

sadruge strane imas lanac maksi u beogradu gde je pocetkom blokada nocu, upao lik u objekat koji radi 24/7 i zatvorio objekat cekvasi da oni koji su unutra izadju. batinas nabildovani tetovirani koji ej pricao sa nekim na telefon i dobijao instrukcije...
zatvorio je kako bi onemogucio bloakdereda ulaze i kupuju vodu dok su naulici na blokadama...

drugim recima , mirkoamrket , maksi to su njihovi lanci, pa onda sve menjacnice preuzeo uglavnom alta banka, pa ista banka naplacuje racune za eps...

gotovo sve kontrolisu i na svemu zaradjuju u drzavi

onda ne cudi kada kazu ej sada ce svil anci da smanje cene proizvoda tolko i tolko ?

kad je sve njihovo...

kako ce se narod tog kartela resiti mila majko...

otuda im apre za skupove cevape, batinase...

srbija mora da se oslobodi tame

nego, jesi li pomislio malo o ovome

mikromarket ima preko 230 objekata u novom sadu i blizoj okolini

bukvalno su na svakom cosku...

svi po novom sadu govore davec duze vreme su pod andrejovom kontrolom

dakle ili reket ili potpuno preuzeto ali vlasnik sotvaljen pro forme

sadruge strane imas lanac maksi u beogradu gde je pocetkom blokada nocu, upao lik u objekat koji radi 24/7 i zatvorio objekat cekvasi da oni koji su unutra izadju. batinas nabildovani tetovirani koji ej pricao sa nekim na telefon i dobijao instrukcije...
zatvorio je kako bi onemogucio bloakdereda ulaze i kupuju vodu dok su naulici na blokadama...

drugim recima , mirkoamrket , maksi to su njihovi lanci, pa onda sve menjacnice preuzeo uglavnom alta banka, pa ista banka naplacuje racune za eps...

gotovo sve kontrolisu i na svemu zaradjuju u drzavi

onda ne cudi kada kazu ej sada ce svil anci da smanje cene proizvoda tolko i tolko ?

kad je sve njihovo...

kako ce se narod tog kartela resiti mila majko...

otuda im apre za skupove cevape, batinase...

srbija mora da se oslobodi tame
Oni su jako opasna i mocna banda.

Ali ozbiljno, jako mocna.

Ali treba biti istrajan u borbi, sve ima svoje granice.

neću da učestvujem na temi ne zato što se neki prave mentoli po običaju već zato što su odbili moj empirijski predlog u kompaniji da stavimo prečagu pa će mi da ti dodamo šta treba a da drpaš, otvaraš, njušiš, ližeš, stiskaš i šnjofaš može ali tek posle kase

toliko sam razočaran u kompaniju da nemam reči
nisu prepoznali profil mušterija - svi su oni iz mesta gde se u magazama kupovalo preko prečage jer što je sigurno sigurno je, ni Milisav im nije verovao koliko god se kreveljili da uznu sade na crtu pa će mu plate kroza koji dan dece im tvoje...

Poslednja izmena:

Back