Чик уђи у маркет ако смеш! Противправни притвор и пример недопустиве репресије

Nisam ja bot, nego samo ukazujem kako kod Srba sve moze zato sto niko ne zna pravo i svi se prave da znaju a ustvari svako izmislja kako mu odgovara..
lepo sam obajsnio. tvoje kojestarije u botovanje.

sve stoji jasno kao dan, kako je bilo i za sta mu je na kraju odredjen pritvor od 30 dana

nije zbog kradje vec zbog politickih razloga...

dakle dzaba ti spinovi bote.

za ovu tematiku za tebe sam dr.

sa sve pecatom

1755771809370.png

lepo sam obajsnio. tvoje kojestarije u botovanje.

sve stoji jasno kao dan, kako je bilo i za sta mu je na kraju odredjen pritvor od 30 dana

nije zbog kradje vec zbog politickih razloga...

dakle dzaba ti spinovi bote.

za ovu tematiku za tebe sam dr.

sa sve pecatom
Tebi je sve jasno jer si planinac, njima je sve jednostavno i jasno , uvek je po njihovom...

Za ovo Vučić nije kriv. Koja budala može dopustit da te neka baba zatvori u trgovini. Na licu mjesta je trebao babu razvalit od batina i gotova stvar. Umjesto da je babetinu išamarao i polomio joj kosti on kmeči na državu
Pojavili bi mu se fasisticki batinasi na kucu, uperili pistolj u njegovu majku i sl.

Nije to samo prebiti mafijase kao jajare u trenutku, sto oni i jesu.

Fora je sto je Srbija bas mafijaska diktatorska prcija, znaci policija, pravosudje i vojska otvoreno brani te mafijase.

Te jajare smrdljive je moguce prebiti jer su jajare. Ali ce ceo zivot, i ceo zivot tvoje porodice da ti se nakaci bagra kroz okupirane drzavne institucije.

To je sustina fasistickih rezima, kakav je SNS rezim.

Oni su kancer drustva, ne postoji nesto patoloskije u drustvu sto je i moguce zamisliti, od njih,

naravno da nisi
kenyator fristajler
Znas pravo se neguje kao sto se neguje i moc, samo srbi obozavaju da neguju moc a pravo ni malo ne neguju , niti kulturu , nego svakog ko hoce da neguje pravo zovu kenjatorom, jer brze je silom i pesnicom u nos...to je Srpski nacin..

a nije tako lako. male su ovo radnjice uglavnom . mali marketi , otud i taj naziv mirkomarket... uglavnom taj ulaz ima na vratima i resetke.
ejdino dakrenes silom da ih sklonis sa vrata pa otkljucas radnju i odes...

ovo je nedopustivo. udjes u radnju i zadrze te protivpravno eto tek tako...

Pogledajte prilog 1773180

200 ovih radnji mikromarket ima po gradu!

sns kartel svojata sve
Nadje se uvek nacin kako da se covek izbavi.

ok

a kako bi se izbavio pored ''strasnog'' i ''prepametnog'' @Umri_muski koji bi ti namerno zatvorio izlaz a potom cekao da ga napadnes pa da ti razbije nos ?
:rotf:
Pa covek zna sta moze da ocekuje od UM , to prema svecu i tropar, znaci to mozes ocekivati od kapetanmarka, a ne od mene..
Ako nekom sprecavam slobodu kretanja to je uradjeno po visim standardima prava i to ima debelo opravdanje, niko , pa ni korumpirana policija nece to dovoditi u pitanje..

Ne igram se ja balkanskih igara...
Rekoh moja familija ima 20 srednjih i tezih pravnih prestupa pa se ja ne igram sa njima, , vidim sta rade, oni su klasican balkan..

Znas pravo se neguje kao sto se neguje i moc, samo srbi obozavaju da neguju moc a pravo ni malo ne neguju , niti kulturu , nego svakog ko hoce da neguje pravo zovu kenjatorom, jer brze je silom i pesnicom u nos...to je Srpski nacin..
studenti nisu nikoga UDARILI PESNICOM NITI UPOTREBILI SILU , prestani lagati i spinovati

pitali su zasto ih zadrzavaju, odgovor nisu dobili. potom su posle 15 minuta dosla dva tipusa u civilu nisu se legitimisali i jos tri lika u civilu koji su se legitimisali i odmah ih sproveli do policijske uprave

niakve price oko neke rkadje u objektu nisu u pitanju. posle dva dana nikoli je odredjen pritvor od 30 dana

ISKLJUCIVO POLITICKI RAZLOZI I MOTIVI

dakle prate po prtoesteima, poznate im studente.
nikola je tipovan. cim je usao u zatvoren prostor odma su ga protivpravn ozatvorili neki idioti koji nemaju nikakvo pravo za to. kradje nije bilo. mani se lazi.

mani se kojestarija.

studenti nisu nikoga UDARILI PESNICOM NITI UPOTREBILI SILU , prestani lagati i spinovati

pitali su zasto ih zadrzavaju, odgovor nisu dobili. potom su posle 15 minuta dosla dva tipusa u civilu nisu se legitimisali i jos tri lika u civilu koji su se legitimisali i odmah ih sproveli do policijske uprave

niakve price oko neke rkadje u objektu nisu u pitanju. posle dva dana nikoli je odredjen pritvor od 30 dana

ISKLJUCIVO POLITICKI RAZLOZI I MOTIVI

dakle prate po prtoesteima, poznate im studente.
nikola je tipovan. cim je usao u zatvoren prostor odma su ga protivpravn ozatvorili neki idioti koji nemaju nikakvo pravo za to. kradje nije bilo. mani se lazi.

mani se kojestarija.
....ćaci

Zato je Srbija ovakva kako je vi pravite...a ne onako kako je ja uredjujem..
Kod mene moze svako da zove policiju , ali ce se videti zasto i da li je to opravdan razlog....Ja sam za primenu prava uvek i u svakom trenutku , ako moze....Ako ne moze, ako je balkanizam, onda supresiju prava i onda balkanski nacin kao sto ova dvojica zive svoj ceo zivot, ali onda moras da znas sta je to balkanski nacin takvih balkanaca...to je baba koja bije ukonom, a ne koristi je kao iskaz svoje vere, gazdea marketa koji ubija musteriju jer je dao za pravo kao i vecina balkanaca krimosa da moze da ubije ako mu neko duguje ili mu ne postuje njegovu imovinu i pare, ili neki od vama poznatih balkanskih pravila...

To znaci ne mozes da budes naivan ako si uleteo u konflikt sa takvim balkancima, nego moras da resavas stvari ili na pravni ili na njihov nacin, ...ako ne moze pravno onda njihov nacin..

Akoji su to nacini ako hoce da vam kazu , nek vam kazu...trebace mozda nekom i za drugi put..

Kad vazi supresija prava onda ne postoji kaznjavanje profesora i studenata zato sto strajkuju ili demonstriraju zbog nepostovanja njihovih prava...
Recimo a to je jedan apsurd koji za balkance postoji , oni bi zabranili demonstracije i kaznjavali ih , a ovamo dozvoljavaju supresiju prava..

Oni su trebali da zovu policiju
Usao sam u radnju da kupim sok, nema frutele i hteo sam da izadjem a oni mi ne daju
Ajd nek dokazu da su ovi bili negde pre radnje
Nije to takva stvar, ali je dobro za cin 2...

Ono sto treba da znate u zemlji balkanaca kakva su ova dvojica pored mene na temi , je da nije ista policija kad se okrenu dva razlicita broja telefona..

To znaci , da ona dvojica koja su dosla prva ili ona policija koja je dosla druga, a pozvao ih market nisu isti policajci koji se jave kad okrenete 192 vi licno...
To je balkansko pravilo tamo 3, 4, 5...

Jos od SPS vazi pravilo da krimosi okrecu svoju policiju , politicari svoju , a narod svoju...
Ako se zaebes pa okreces onu koja nije tvoja, to ces i dobiti..

To je ono sto ce ostati precutano u ovoj temi ako ja pustim sveznalice da jajare , kao sto jajare i da sire ustaljeni balkanizam...

Mozete mi verovati ili ne, ali nije ista policija..

Уђеш у маркет и ухапсе те неки ћацијевци ?

Као да смо робови може свака ђуша д а те ѕакључа и противправно држи ?

не знам ко су ТЕ ОСОБЕ , МУШКАРАЦ И ЖЕНА који су задржали ове студенте и ѕакључали им излаз...

У новом саду су огорчени овим поступком и народ се позива да заобилази Микромаркет! Иначе доо микромаркет има у новом саду и ближој околини ПРЕКО 200 ОБЈЕКАТА!

сви говоре у граду да је микромаркет већ дуже време у власништву тј под контролом Андреја Вучића...Власни кје и даље стари, али је јасно да ѕбог ширења и чињенице да се налаѕе на сваком ћошку малтене, да је дошло ту до рекетирањаљ или преузимање контроле...

Гледали см онедавно како је за време протеста у београду, код оних првих блокада , током ноћи око 2 сата иѕа поноћи неки набилдовани тетовирани идиот дошао и ѕатворио МАКСИ који иначе ради 24/7 !!!

Просто су испраѕнили објекат. јер су хтели да онемогуће студентима који су напољу у блокади да долаѕе по воду у микромаркет...

Дакле скоро сви ланци трговине су приватиѕовани и под контролом снс картела. Да не говоримо о алта банци и осталим комбинацијама где су под своју контролу ставили све мењачнице рецимо...

Држава је практично апсолутно под њиховим власништвом народе....

па јел могуће до чега смо догурали ?

уђеш у радњицу и ухапсете неки дебили !

Građansko hapšenje!
Vi stalno maštate o tom građanskom hapšenju pa vam se eto ispunilo. :hahaha: :hahaha:

Back