CIJA JE ZEMLJA KRAJINA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O Kojoj ti Srbiji Wilkolak. Pa zar nisi cuo Jovana Raskovica "Padom Srpskih teritorija preko Drine Srbija ce pasti na Beogradski pasaluk". Sta se sada desava, pa bas ono sto nebi trebalo.

Komunjare treba za sve kriviti. I za pad Krajine. Oni generali i kapetani dosli kod nas u Krajinu i krenuli plakati sto nosimo kokardu na glavu. Komunizam je retardirao sve. Zasto se Hrvatska nije pre raspustila? Zato sto su Tudjman i Milosevic jedan do drugoga, Titove kolege. Braco komunizam je bio kao bela kuga, cesali smo se dje nas i ne svrbi ! Do Zagreba je vojska Krajine dosla, i taman da zauzmu grad one komunjare generali Beogradski zovu iz staba da se stane. Cisto i jasno je ovo. KNIN JE PAO U BEOGRADU ! Kome to nije jasno? Znam da je van teme ali kada se vec o ovome govori dodacu i ja nesto.

U svemu i potpuno se slazem sa knindzom88. Krajina vojno nikad ne bi pala. Cuo sam da je Milan Matic drzao rakete sa ciljem da se gadja Zagreb! Voleo bi kad bi neko vise malo ispricao o tome kad bi znao. Medjutim jedna od najvecih gresaka rukovodstva Krajine je bilo preterano vezivanje za Beograd. U Kninu su nosili kokarde, isli u crkvu i postovali Djujica, a sta se u Beogradu desavalo - jos petokrake zvezde, ostaci komunizma i Tito kao predmet obozavanja. I jos da kazem da posle Slobodana Jovanovica, Jovana Raskovica smatram za najboljeg srpskog politicara u 20. veku!!!!

knindza88:
O Kojoj ti Srbiji Wilkolak. Pa zar nisi cuo Jovana Raskovica "Padom Srpskih teritorija preko Drine Srbija ce pasti na Beogradski pasaluk". Sta se sada desava, pa bas ono sto nebi trebalo.

Umesto sto vodis visoku politiku iz pizdinaca (citaj Perta), bolje sedi i uci skolu i doprinesi tako svojoj domovini ili dodji ovde pa u Srbiji sa 200 eu izigravaj velikog domoljuba! Ne verujem u sve te samozvane kvazi-politicare. Oni su nas i doveli do ovoga! A ti cuti i pokrij se usima! Znas, najlakse je lajati sa strane!

knindza88:
Komunjare treba za sve kriviti. I za pad Krajine. Oni generali i kapetani dosli kod nas u Krajinu i krenuli plakati sto nosimo kokardu na glavu. Komunizam je retardirao sve.

Da, komunizam je uzrokovao dosta stvari, ali ne mozemo se za sve vaditi na komunizam. Rat je vodjen neozbiljno. Zemlja je vodjena neozbiljna! Trtili smo se pa smo dobili u bulju! Zbog domoljuba koji ne umeju da vode rat! Rat se prvo vodi medijski a onda i na terenu!

knindza88:
Zasto se Hrvatska nije pre raspustila? Zato sto su Tudjman i Milosevic jedan do drugoga, Titove kolege.

Zato sto se isti ne dele oko toga ko je Sumadinac, ko Moravac, ko Pirocanac a ko Precanin. U stvari, dele se, ali je nama do toga mnogo stalo! Uzgred, Hrvatska je svemu tome prisla mnogo ozbiljnije! Unajmili su agencije za lobiranje i ispali velike zrtve! Mi Srbi smo ispali GLUPI jer smo imali NESPOSOBNO RUKOVODSTVO!

knindza88:
Braco komunizam je bio kao bela kuga, cesali smo se dje nas i ne svrbi ! Do Zagreba je vojska Krajine dosla, i taman da zauzmu grad one komunjare generali Beogradski zovu iz staba da se stane. Cisto i jasno je ovo. KNIN JE PAO U BEOGRADU ! Kome to nije jasno? Znam da je van teme ali kada se vec o ovome govori dodacu i ja nesto.

I sta ja sada da radim zbog toga? Da sutra ratujem zbog Knina? Ne pada mi na pamet! U Kninu nikada nisam bio, nemam nikoga tamo i cela moja porodica je u Srbiji! Nikada nismo ni isli iz Srbije! Jel ti kontas da ce ovom svetu za 30 godina biti mnogo vaznije ko ima rezerve vode a ne cija je zastava na nekoj tvrdjavi? Resursi su ti buducnost! Umesto da radimo u Srbiji i trudimo se da je dignemo iz pepela mi vodimo visoku politiku!

UOSTALOM, OVO NIJE FORUM POLITIKA PA DA OVDE RASPRAVLjATE O TOME! ETO VAM POLITIKE PA TAMO RECITE SVE STO IMATE DA KAZETE

crow:
ma bio je
kako objashnjavash hrvatske enklave na kosovu onda, ako nisu tad doshli, i ono prezivelo se naselilo tu i poozenilo?
ako ih ima josh uvek...

mislim jeste of topic, al mislim da nas ne kapiraju shta zelimo da kazemo.

slazem se da je to bilo pre 600 godina i da ne mozemo promeniti,
al treba realno da sagledamo i nazovemo stvari pravim imenom,
da nam se ne ponavljaju vidovdani 1989 :( i nije samo tad!

da nam je kosovski mit sagledan ko marichka bitka, mnogo toga bi nam bilo lakshe kroz istoriju... mislim, znam da vec predje u filozofiju, necu vishe :)

mada mozda nije loshe zasebna tema, upropastismo nebojshi ovu njegovu.
Da, ti i ja se po ovom pitanju odlicno razumemo.

knindza88:
Wilkolak ja ti nemoram davati razlog zasto sam ja u inostranstvu. Ja mislim da ti kao razumno bice, ko sto i jesi, znas zasto sam ja i jos hiljade Srba zavrsili u inostranstvu. Prestani misliti subjektivno !

Ne, ne moras mi davati razloge jer me i ne zanima zasto si ti u inostranstvu! Zivi gde god hoces, ali za svoje postupke sam snosi posledice! Ako ti hoces da ponovo osvajas Knin i kacis steg na tamosnju tvrdjavu....izvoli! Slobodno, ali ne cini to u ime drugih a najmanje u ime Srba iz Srbije!

neboysha:
U svemu i potpuno se slazem sa knindzom88. Krajina vojno nikad ne bi pala. Cuo sam da je Milan Matic drzao rakete sa ciljem da se gadja Zagreb! Voleo bi kad bi neko vise malo ispricao o tome kad bi znao. Medjutim jedna od najvecih gresaka rukovodstva Krajine je bilo preterano vezivanje za Beograd. U Kninu su nosili kokarde, isli u crkvu i postovali Djujica, a sta se u Beogradu desavalo - jos petokrake zvezde, ostaci komunizma i Tito kao predmet obozavanja. I jos da kazem da posle Slobodana Jovanovica, Jovana Raskovica smatram za najboljeg srpskog politicara u 20. veku!!!!

Koreni moje porodice su ostali tu, u Krajini. Nesto bih i ja eto dodala na ovoj Temi.
Kako Krajina vojno nikad ne bi pala ? Pa, pala bi kad tad .A najveci dokaz je upravo taj sto je i pala. Neko jaci i mnogo veci od nas je to hteo, i radio na tome. Sve je bilo sistematski odradjeno, smisljeno i uradjeno da tako i bude. I medijski i vojni rat.
Srbija i Srbi su opet ispali naivne budale.Sta je bilo, bilo je. Izgubili smo Krajinu. Gledajmo napred, to nam je ostalo.

Kakvo bre podizanje zastave u Kninu???Kakvi ratovi?Sta cemo mi dobiti stvaranjem Velike Srbije?Sve Srbe u jednoj drzavi?To?Dobicemo jos vise neradnika, sovinista, kvazi patriota, istoricara, huligana, dobicemo jos vise zatucanosti...I sta onda?Sta fali Svici, Holandiji, Belgiji, male drzavice a rade ko sat.Manje te ideologije iz devedestih.
Imamo Vojvodinu koja je ispred svih u Srbiji(zajedno sa BG), a sta je sa osstalim delom Srbije?Ostali deo jos uvek baja i vraca u XXI veku!!!!!!!!!

Rujevit delimicno si u pravu a delimicno nisi.Jer svi Srbi koji zive u inostranstvu tamo vredno rade i postuju zakone ovde kad dodju oni se odma preobraze....'
A Svici, Holandiji, Belgiji,Kanadi fali dusa...................

Don_Vito:
Rujevit delimicno si u pravu a delimicno nisi.Jer svi Srbi koji zive u inostranstvu tamo vredno rade i postuju zakone ovde kad dodju oni se odma preobraze....'
A Svici, Holandiji, Belgiji,Kanadi fali dusa...................

Kda kazem ''svi Srbi u jednoj drzavi'' mislim na ove nase po BiH i HR za koje su se ovi nasi politicari ''borili'' tokom devedestih.Licno nemam nista protiv tih ljudi tamo u Krajini sta vise imam dosta drugova izbeglica odatle, ali seti se sta je rekao otac Sande Raskovic Ivic(predsednice koordinacionog centra za KiM j.ebalo ih ime nisu mogli nesto razumljivije da smisle, eto ti primera kakvi su Srbi, kako prost narod da skonta sta je koordinacioni centar jbt), Jovan Raskovic!!!Rekao je da su Srbi lud narod!!! I bio je upravu.Srbi su u Kraijini imali autonomiju i da ih ovaj debil Milosevic nije potpaljivao ne bi ni oni tamo pravili pizdarije

Pa i meni su koreni predaka u Bosni, Dalmaciji,... i kad mi neko kaze da su to oduvek bile hrvatske teritorije, samo se nasmejem, sta drugo, necu valjda da mu onako nabrazaka ispricam par vekova, zavere , zakulisne igre rimokatolickih i protestanskih zemalja, itd.

A kako su moje sumnje u "hrvatsku teritoriju" pocele, jer sam citao istorijske spise o vecinskom srbskom stanovnistvu na tim podrucijima, kao i price moje babe i dede, o tim krajevima, koji se nikako nisu slagali sa pricama koje su se serviral u javnosti... i eto tako ja poceo da malo kopam, naisao na usput ljude koji su to skontali pre mene pa i dosli do nekih saznanja ... i sve u svemu... tada je dabar zamotao cokoladu :)

Da podsetim rat je izbio bas zbog ukidanja autonomije i izbacivanja Srba iz ustava kao konstitutivnog naroda! A sto se tice imena Sanda (koje je srpsko) sto nam ne smeta Rasim, Sulejman ili Mario! To kolko znam nisu srpska imena!!!!!!!! da i jedan zakljucak koji mi je pao na pamet! Da li Hrvati koriste naziv za svestenika pop ili fratar. Fratar. odakle onda Popovica medju Hrvatima? Nista drugo do Pokatoliceni Srbi!!!

A ti mislis da je pop srpska rec za svestenika? Eh eh eh ... ima ti jos knjiga da se nacitas! Pop je TURCIZAM i na turskom je pop pogrdna rec za svestenika (hriscanskog, naravno). Po toj tvojoj logici svi Popovici vode poreklo od Turaka.

Lose ti je zakljucivanje bratac!

Dobro nisam ja bas toliko ucen i obavesten o svemu kao ti gospodine wilkolak!!!! Ja uglavnom hocu da kazem da hrvati svestenika zovu fratar a Srbi pop bezobzira koje mu je izvorno znacenje! Neko recimo ceo zivot ne bi saznao da rec pop znaci to!!!!

Hocu samo da ti kazem da je covek ono cime se on oseca! Ne moram da ti pricam sta je asimilacija i gde je ona prisutna! Nasa greska je sto mi nikada nismo ulagali u to da asimilujemo druge vec smo mi bili predmet asimilacije!

Imaj na umu da kultura odnosi prevagu nad genetskim poreklom (ne vazi samo za velike genetske razlike)! Mislim, ne verujem u ta moderna genetska "istrazivanja" ali fakat je da se Kinez i Ceh razlikuju. Ovo sto ja pricam se odnosi na Evropu jer su tu razlike medju narodima (bar one spoljasnje) male! Znaci, odvedi Srbina iz srca Srbije na Island, dovedi mu i devojku, isto iz Srbije! Ukoliko na njih bude delovao jak islandski uticaj njihova deca vise nece biti Srbi vec Islandjani! Kultura je uvek jaca!

Nebojsa slazem se sa tobom. I da dodam oko 240 000 Srba, nevinih dusa, je prekrsceno u Rimo-Katolicku vjeru u tako-zvanom "Katolickom Kraljevstvu Hrvatske" za vreme drugog svjetskog rata. I jos da ne spominjem djecu sirocad koja su isto bila prekrscena. Wilkolak ja bi te zamolio da se probudis iz tog svog sna. Djeca koja nisu bila prekrscena su zavrsili u logorima. Devet od ovih su bili u Loboru, Jablancu, Mlaki, Brocicama, Ustici, Staroj Gradiski, Sisku, Jastrebarskom i Gornjoj Rijeki. U 1942godini 24 0000 dece je bilo samo u Jasenovcu, od tih 24 hiljade 12 000 je bilo ubijeno.

knindza88:
Nebojsa slazem se sa tobom. I da dodam oko 240 000 Srba, nevinih dusa, je prekrsceno u Rimo-Katolicku vjeru u tako-zvanom "Katolickom Kraljevstvu Hrvatske" za vreme drugog svjetskog rata. I jos da ne spominjem djecu sirocad koja su isto bila prekrscena. Djeca koja nisu bila prekrscena su zavrsili u logorima. Devet od ovih su bili u Loboru, Jablancu, Mlaki, Brocicama, Ustici, Staroj Gradiski, Sisku, Jastrebarskom i Gornjoj Rijeki. U 1942godini 24 0000 dece je bilo samo u Jasenovcu, od tih 24 hiljade 12 000 je bilo ubijeno.

To sto ti pominjes...to je bio RAT! Pa i mi smo pobili i raselili milion Turaka iz Srbije pa nikom nista! Ne umanjujem zrtve....nikako! Hrvatska nikada nije odgovarala za ono sto je ucinila u II sv. ratu! Nije bilo poravnanja tako da je narod tokom 90-tih imao priliku da se osveti! Videli smo kako izgleda kada svako uzme (ne)pravdu u svoje ruke!

knindza88:
Wilkolak ja bi te zamolio da se probudis iz tog svog sna.

Kakvog sna? Asimilacija je nesto sto je izvesno! Ovo sto si ti pomenuo je bila nasilna asimilacija i direktno pokrstavanje, u stvari ne mozemo reci pokrstavanje vec porimokatolicavanje! To je jasno i to ne osporavam! Ono sto trazim da mi ti objasnis je sledece.... kako ti objasnjavas to da su najveci Hrvati danas bas ti porimokatoliceni i kako se naziva proces kojim se stiglo do toga? Da ti pomognem, pocinje na A.

Objasni ti koji je tvoj cilj? Za koju si vrstu namirivanja stete? Za rat? Za osvajanje? Ne vidim da nam to moze doneti dobro, ali, kao sto ti rece... ja sanjam!

Pa pitacu tebe za 50 godina kojim ce ti jezikom govoriti unucici ako nastavis da zivis u Australiji i da li ce se zvati Zivorad, Radoslav i Miroslav ili George, John, William! Ne znam da li ti razumes sta je to asimilacija i kakav uticaj ona ima! Pa sta mislis, da je tebe Australija primila sa ciljem da ti ocuvas svoju tradiciju i nasledje! HA! Sutra malo! Primila te je da bi od tebe i od tvoje dece jednog dana napravila AUSTRALIJANCE!

Samo mi Srbi ne mozemo (ili necemo) od Hrvata, Bosanaca, Bugara i Madjara koji zive ovde da napravimo SRBE! Zasto? Zato sto nemamo sta da im nametnemo! Zato sto se nasa politika zasniva da su Srbi samo oni pravoslavne vere! Zasto je to tako? Da mozemo da asimilujemo druge mi ne bi bili zemlja sa 80% vecinskog stanovnistva vec zemlja sa 99% vecinskog stanovnistva! Eto recimo, neke druge zemlje, koje znaju kako se vodi nacionalna politika su danas otisle mnogo dalje u tome. Pa Poljaci su tradicionalno rimokatolici ali njima ne smeta da postoje "Poljaci" pravoslavne vere, protestanti itd. I svi navijaju za jednu reprezentaciju i svi nose jednu zastavu i svi govore jedan jezik! Mi smo kao narod NESPOSOBNI da to uradimo!

Znas sta Wilkolak ja neznam sta da ti kazem jer jos SANJAS.

Samo bi te zamolio, kad se probudis, da vidis koliko nas mrze svi ti koje bi ti asimilirao. Oni prosto ne zele da mi postojimo, jer smo se uvjek borili za pravdu i istinu ma koliko nas to kostalo. Ti probaj da ih asimiliras, hej, sa srecom! Samo se pazi da nedobijes noz u ledja !

To sto sam ja spomenuo nije bio RAT vec GENOCID nad Srpskim narodom. I da je to bio RAT,bio bi RAT protiv onoga za sta mi svi stojimo. Rat protiv pravde i istine itd.

Slazem se sa tobom o asimilaciji u zapadu i koji su ciljevi asimilacije. Ali kad je rec o Balkanu to je drugi slucaj.

Wilkołak:
Hocu samo da ti kazem da je covek ono cime se on oseca! Ne moram da ti pricam sta je asimilacija i gde je ona prisutna! Nasa greska je sto mi nikada nismo ulagali u to da asimilujemo druge vec smo mi bili predmet asimilacije!

Imaj na umu da kultura odnosi prevagu nad genetskim poreklom (ne vazi samo za velike genetske razlike)! Mislim, ne verujem u ta moderna genetska "istrazivanja" ali fakat je da se Kinez i Ceh razlikuju. Ovo sto ja pricam se odnosi na Evropu jer su tu razlike medju narodima (bar one spoljasnje) male! Znaci, odvedi Srbina iz srca Srbije na Island, dovedi mu i devojku, isto iz Srbije! Ukoliko na njih bude delovao jak islandski uticaj njihova deca vise nece biti Srbi vec Islandjani! Kultura je uvek jaca!

Zasto su Srbi u INOSTRANSTVU ?

Moje misljenje je zato sto nas je Komunizam podelio. I to kada smo trebali biti ujedinjeni bili smo podeljeni i zbog toga smo pukli i zavrsili bez vjecnih ognjista i nasli dom u Zapadnim zemljama. I zbog toga ce nas i nestati. Bi2 buducnost nista nije lepsa od proslosti, ma koliko mi to nju ocekivali. I Crnogorci ce isto na traktorima bjezati kao i mi iz Krajine kad navale Albanci i ostali. Pa ce se onda udarati u glavu. Nije dzabe Sveti Sava rekao SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA!

knindza88:

Samo bi te zamolio, kad se probudis, da vidis koliko nas mrze svi ti koje bi ti asimilirao. Oni prosto ne zele da mi postojimo, jer smo se uvjek borili za pravdu i istinu ma koliko nas to kostalo. Ti probaj da ih asimiliras, hej, sa srecom! Samo se pazi da nedobijes noz u ledja !

To sto sam ja spomenuo nije bio RAT vec GENOCID nad Srpskim narodom. I da je to bio RAT,bio bi RAT protiv onoga za sta mi svi stojimo. Rat protiv pravde i istine itd.

Slazem se sa tobom o asimilaciji u zapadu i koji su ciljevi asimilacije. Ali kad je rec o Balkanu to je drugi slucaj.

Prvo cu ti preporuciti da naucis pravopis! Ukoliko je "88" oznaka tvog godista onda ti se moze oprostiti, jos si mlad! Ja ne znam u kom ti svetu zivis! Da, znam, zivis u Pertu! E vidis, ja zivim u Srbiji i putujem tom Srbijom i znam i Hrvate i Bosance i Bugare i Madjare koji ovde zive! Nemam frustracije prema drugima i nemam predrasude! Zasto? Zato sto su me u zivotu nebrojano mnogo puta zajebali bas SRBI, a o drugima da ne pricam!

Ja ne delim ljude po tome koje su nacije! Najbolji druga na fakultetu mi je potomak nemackih folksdojcera. Znas li ko je prvi stao uz mene kada su me neke pijane budale napale? Pogadjaj!
Drugi drugar mi je Madjar! Treci drugar mi je Srbin... Vidis, ja ne delim ljude po tome ko su vec po tome kakvi su!

Ja nemam problema ni sa Hrvatima ni sa Bosancima! Nikada nisam bio u sukobu sa njima i mislim da i tamo zive ljudi koji misle normalno! Srecom, putovao sam malo po Evropi, tako da nemoj da mi pricas ko koga mrzi i zasto! Tvoje klinacko rezonovanje i fore "svi na oruzje" ne pale! Ako ti vec tako veliki domoljub, uzmi pusku i idi na Kosovo! Ili ako to ne mozes (jos si mlad), onda posto zivis u bogatoj zemlji pomozi ljude koji zive tamo! Dokle ce ljudi kao ti samo da laju i da drugome navlace bedu? Licne frustracije ostavi za tvoj Pert i tvoju Australiju a SRBIJU I SRBE OSTAVI NA MIRU!

knindza88:
Zasto su Srbi u INOSTRANSTVU ?

Neki su otisli da se obogate a neki su otisli jer se ovde vise ne moze ziveti! Zbog cega li si ti otisao? Sta, nisi mogao da se naselis u Srbiji? Kad su ti usta puna Srbije i Srba zasto ne dodjes ovde da zivis nego uzivas iz kapitalistickog drustva pricajuci kako nas svi mrze. Sta, tebi je lose tamo u Asutraliji? Pa kada ti je tako lose i kada je ovde tako lepo krasno i sjajno i kada se mi borimo za univerzalnu istinu....dodji! Granica ti je otvorena!

knindza88:
Moje misljenje je zato sto nas je Komunizam podelio. I to kada smo trebali biti ujedinjeni bili smo podeljeni i zbog toga smo pukli i zavrsili bez vjecnih ognjista i nasli dom u Zapadnim zemljama. I zbog toga ce nas i nestati. Bi2 buducnost nista nije lepsa od proslosti, ma koliko mi to nju ocekivali. I Crnogorci ce isto na traktorima bjezati kao i mi iz Krajine kad navale Albanci i ostali. Pa ce se onda udarati u glavu. Nije dzabe Sveti Sava rekao SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA!

Jeste, Srbi su otisli iz Srbije zbog komunizma! Ja ne znam ko tebe laze! Srbi odlaze iz Srbije jer je politika koja se vodi UBISTVENA! Umesto da radimo na tome da osnazimo nasu zemlju i drugima nametnemo kulturni uticaj mi se busamo u grudi i NISTA NE RADIMO! Zasto? Zato sto je MASA tebi SLICNA danas na vlasti. Balavurdija jedna koja zna da krade i manipulise prostim svetom! Pa kako te nije sramota da tako nesto pricas i da stavljas zivote drugih na kocku dok ti sve mirno posmatras iz Australije! Ne treba da se javis! Takvi kao ti ne trebaju ovoj Srbiji! Srbiji trebaju ljudi koji ce da rade i koji ce da dignu zemlju iz pepela.... demagoga je dosta! Promasio si vek!

I sta mene boli uvo za Crnogorce? Crna Gora mi ne treba! Ne treba mi njihovo "jeftino" more i "pun apartman". Ne, ne treba mi bratska ljubav koja se ispoljava na Evroviziji, ne treba mi ni njihova frustracija o tome kako su visa rasa od nas.... Srba. Nista od toga mi ne treba! Kome se ne svidja sa nama neka ide! Sami ce pojesti ono sto zamesei gotova stvar! Mene zanima ova zemlja, SRBIJA i hocu da znam dokle je moje! Ako je moje do Durmitora, do Durmitora je, al' moje je! Dosta vise sa praznim pricama! Lopatu u ruke i da radimo!

Sa srecom sa tvojim Bolsevickim idejama. Samo pazi da neradis za Albance. Slobodno ti to izgradjuj. I mi smo i moji preci kopali i orali Hrvatima. Zovu nas primitivcima i pljuju na nas. Ovde mi Hrvat govori u lice da se vratimo u brda i bare. I sta smo dobili? Nista. Sad nas zovu nazad, prpa nema ko da im radi i kopa i ore, da im opet punimo dzepove i izgradjujemo da bi nas nekoliko decenija kasnije opet raspustili i ubijali.

To je sve lepo sto ti gore napisa. I ja se nadam da je to sve tako kako ti kazes. I ja se nadam da ja nisam u pravu. I ja bi voleo da neznam nista. Ja ti preporucujem da se uvatis politike kad tako sve znas i sve imas isplanirano. Sa srecom!

Hehehehe, ja boljsevik.... e decace... Rekoh ti da prvo naucis pravopis srpskog jezika a posle ******i sto god hoces!

To sto tebi to govori Hrvat... Pa sta sada? Sada i ja treba da mrzim Hrvate zbog toga sto ih ti mrzis? Besmisleno! Nemas argumente za to sto pricas! Ti, ti si bio klinac kada se sve to desavalo i ko zna cijim uticajem si izmanipulisan! Zivis na drugom kraju planete i pricas mi nesto o Srbiji! Pa ja tu zivim! Mi svaki dan prolazimo kroz tranziciju! Mi svaki dan imamo probleme! Boli tebe uvo jer si tamo preko!

Nisi mi odgovorio na moje pitanje... Zasto se ne vratis u Srbiju kada se mi borimo za univerzalnu pravdu? Zasto? Dodji ovde, radi ovde, uci skolu ovde! Dodji da te vidim! Ili reci nesto smisleno ili nemoj govoriti nista. Idi na politiku pa se tamo prepucavaj i iznosi svoje bolesne ideje. Meni je BRE dosta ratova i bombardovanja, jesi li cuo? Dosta mi je! Takve kao ti je trebalo pohapsiti 2000. godine i strpati u zatvor! Paraziti kao ti samo unistavaju ovo drustvo i ovaj napaceni narod!

Imam i jos jedno pitanje! Kada ces vec jednom nauciti pravopis srpskog jezika? Nije ni cudo sto nas drugi u inostranstvu smatraju za stoku kada ti ne znas pravopis maternjeg jezika! Cenim da bolje znas pravopis engleskog od pravopisa srpskog! I ti se takav boris za interese Srbije? Ti nas takav branis? Ti nas takav predstavljas! Sramoto!

Kada si vec tu, odgovori mi i na sledece pitanje. Kako ti kao veliki nacionalista podrzavas srpski narod na Kosovu? Kako? Da li si spreman da uzmes pusku i odes tamo? Da li im saljes novcanu pomoc? Sta uopste radis po tom pitanju osim sto balavis po forumima? Vidis, ja se ne busam u te stvari jer necu drugog da saljem da gine za mene! Necu drugome da nanosim nesrecu! Dosta je bilo rata! Vreme je da se u Srbiji radjaju deca!

U jednom nasem filmu koji je tek poceo da se prikazuje u Srbiji ide jedna jako lepa recenica. U filmu jedan lik pita drugoga: "Ima li sta lepse nego poginuti za Srbiju", a drugi mu odgovara: "Ima, ziveti za nju". Dok ovo ne ukapiras ja nemam sta sa tobom da razgovaram!

Ti si najglasniji kada se zove u rat dok god neko drugi ratuje za tebe. Dok god ti posmatras iz udobne fotelje svoje kuce sa dvoristem u Pertu. Ostali mogu da ginu, ali ti ces i dalje ostati veliki foteljaski patriota!

Pa ti stvarno mislis da Hrvati tebe zovu jer im treba radne snage? Hahahahahahah, decace, Hrvati tebe zovu jer moraju vratiti odredjeni procenat izbeglih da bi usli u EU! Boli njih uvo za tebe i za tvoj rad! Oni su dogurali dovde i bez tebe i tvog rada, tako da im ti ic ne trebas, osim da popunis taj procenat!

Ja nista nemam isplanirano! Ja iznosim misljenje hiljada ljudi iz Srbije kojima je dosta nemastine, ratova i kriza. Hocemo da radimo i da zaradimo! Necu vise da ratujem i necu sutra dete da opremam za rat da bi ti zbog svoje bolesne maste natakao zastavu na Kninsku tvrdjavu.

Ti ne razumes neke stvari jer ne zivis ovde! Price kojima te tamo zamlacuju su nista drugo do manipulisanje. Za tebe su svi koji suprotno misle boljsevici. Nemas ti pojma! Takvima kao tebi Sloba je bio vodja! Meni ne treba vodja koji ce mi govoriti sta da radim. Ja imam svoj razum i sam promisljam o stvarima koje me okruzuju.

Jos jednom, SRAMOTA!

neboysha:
Da podsetim rat je izbio bas zbog ukidanja autonomije i izbacivanja Srba iz ustava kao konstitutivnog naroda! A sto se tice imena Sanda (koje je srpsko) sto nam ne smeta Rasim, Sulejman ili Mario! To kolko znam nisu srpska imena!!!!!!!! da i jedan zakljucak koji mi je pao na pamet! Da li Hrvati koriste naziv za svestenika pop ili fratar. Fratar. odakle onda Popovica medju Hrvatima? Nista drugo do Pokatoliceni Srbi!!!

koje autonomije???

shto izmishljash bre.

a kostitutivan narod u komunizmu :roll:
pa jel smo bili komunisti bez nacije i religije il nismo... kontradiktoran si.

knindza88:

jeli...
borili se za pravdu i istinu 60 i 70 na hrvatskom primorju uz vino i gitare a?

kako to da se svi ovi srbi i pravoslavci 90 setishe da su srbi i pravoslavci
a do tad 40 godina svi pevashe druze tito?

shto niko jame i jasenovac ne pomenu 45 i da trazi samostalnu srbiju? tito lazirao izbore a? pa da ih nije toliko bilo, kad bi ih laziro?

a meni danas prebacuju isti za manjak patriotizma...

josh jednom, krajina pripada gradjanima krajine! ko se smatra za takvog, a sprechen je u tome, nek se obrati nadleznim medjunarodnim sudovima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back