e zemljacheWilkołak:Hehehehe, ja boljsevik.... e decace... Rekoh ti da prvo naucis pravopis srpskog jezika a posle ******i sto god hoces!
To sto tebi to govori Hrvat... Pa sta sada? Sada i ja treba da mrzim Hrvate zbog toga sto ih ti mrzis? Besmisleno! Nemas argumente za to sto pricas! Ti, ti si bio klinac kada se sve to desavalo i ko zna cijim uticajem si izmanipulisan! Zivis na drugom kraju planete i pricas mi nesto o Srbiji! Pa ja tu zivim! Mi svaki dan prolazimo kroz tranziciju! Mi svaki dan imamo probleme! Boli tebe uvo jer si tamo preko!
Nisi mi odgovorio na moje pitanje... Zasto se ne vratis u Srbiju kada se mi borimo za univerzalnu pravdu? Zasto? Dodji ovde, radi ovde, uci skolu ovde! Dodji da te vidim! Ili reci nesto smisleno ili nemoj govoriti nista. Idi na politiku pa se tamo prepucavaj i iznosi svoje bolesne ideje. Meni je BRE dosta ratova i bombardovanja, jesi li cuo? Dosta mi je! Takve kao ti je trebalo pohapsiti 2000. godine i strpati u zatvor! Paraziti kao ti samo unistavaju ovo drustvo i ovaj napaceni narod!
Imam i jos jedno pitanje! Kada ces vec jednom nauciti pravopis srpskog jezika? Nije ni cudo sto nas drugi u inostranstvu smatraju za stoku kada ti ne znas pravopis maternjeg jezika! Cenim da bolje znas pravopis engleskog od pravopisa srpskog! I ti se takav boris za interese Srbije? Ti nas takav branis? Ti nas takav predstavljas! Sramoto!
Kada si vec tu, odgovori mi i na sledece pitanje. Kako ti kao veliki nacionalista podrzavas srpski narod na Kosovu? Kako? Da li si spreman da uzmes pusku i odes tamo? Da li im saljes novcanu pomoc? Sta uopste radis po tom pitanju osim sto balavis po forumima? Vidis, ja se ne busam u te stvari jer necu drugog da saljem da gine za mene! Necu drugome da nanosim nesrecu! Dosta je bilo rata! Vreme je da se u Srbiji radjaju deca!
U jednom nasem filmu koji je tek poceo da se prikazuje u Srbiji ide jedna jako lepa recenica. U filmu jedan lik pita drugoga: "Ima li sta lepse nego poginuti za Srbiju", a drugi mu odgovara: "Ima, ziveti za nju". Dok ovo ne ukapiras ja nemam sta sa tobom da razgovaram!
Ti si najglasniji kada se zove u rat dok god neko drugi ratuje za tebe. Dok god ti posmatras iz udobne fotelje svoje kuce sa dvoristem u Pertu. Ostali mogu da ginu, ali ti ces i dalje ostati veliki foteljaski patriota!
Pa ti stvarno mislis da Hrvati tebe zovu jer im treba radne snage? Hahahahahahah, decace, Hrvati tebe zovu jer moraju vratiti odredjeni procenat izbeglih da bi usli u EU! Boli njih uvo za tebe i za tvoj rad! Oni su dogurali dovde i bez tebe i tvog rada, tako da im ti ic ne trebas, osim da popunis taj procenat!
Ja nista nemam isplanirano! Ja iznosim misljenje hiljada ljudi iz Srbije kojima je dosta nemastine, ratova i kriza. Hocemo da radimo i da zaradimo! Necu vise da ratujem i necu sutra dete da opremam za rat da bi ti zbog svoje bolesne maste natakao zastavu na Kninsku tvrdjavu.
Ti ne razumes neke stvari jer ne zivis ovde! Price kojima te tamo zamlacuju su nista drugo do manipulisanje. Za tebe su svi koji suprotno misle boljsevici. Nemas ti pojma! Takvima kao tebi Sloba je bio vodja! Meni ne treba vodja koji ce mi govoriti sta da radim. Ja imam svoj razum i sam promisljam o stvarima koje me okruzuju.
Jos jednom, SRAMOTA!
ja na politici na sve strance stavio ignore
znash onog VZEY... neshto
lepo ja njemu "amerika - zlo,
tebi teshko i mrsko,
meni nije
aj se menjamo!
kucu za kucu
platu za platu
ti uzivaj, a i ja cu
"shta mislish jel pristao???
to su bre brate pokvarene dushe, smestio se i super mu,
pa zaebava
eeeeeeeeeeeej
mene ce australijanac da uchi kako je u srbiji!!!
zbog doslednosti, ode i australijanac na ignor