CIJA JE ZEMLJA KRAJINA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Wilkołak:
Hehehehe, ja boljsevik.... e decace... Rekoh ti da prvo naucis pravopis srpskog jezika a posle ******i sto god hoces!

To sto tebi to govori Hrvat... Pa sta sada? Sada i ja treba da mrzim Hrvate zbog toga sto ih ti mrzis? Besmisleno! Nemas argumente za to sto pricas! Ti, ti si bio klinac kada se sve to desavalo i ko zna cijim uticajem si izmanipulisan! Zivis na drugom kraju planete i pricas mi nesto o Srbiji! Pa ja tu zivim! Mi svaki dan prolazimo kroz tranziciju! Mi svaki dan imamo probleme! Boli tebe uvo jer si tamo preko!

Nisi mi odgovorio na moje pitanje... Zasto se ne vratis u Srbiju kada se mi borimo za univerzalnu pravdu? Zasto? Dodji ovde, radi ovde, uci skolu ovde! Dodji da te vidim! Ili reci nesto smisleno ili nemoj govoriti nista. Idi na politiku pa se tamo prepucavaj i iznosi svoje bolesne ideje. Meni je BRE dosta ratova i bombardovanja, jesi li cuo? Dosta mi je! Takve kao ti je trebalo pohapsiti 2000. godine i strpati u zatvor! Paraziti kao ti samo unistavaju ovo drustvo i ovaj napaceni narod!

Imam i jos jedno pitanje! Kada ces vec jednom nauciti pravopis srpskog jezika? Nije ni cudo sto nas drugi u inostranstvu smatraju za stoku kada ti ne znas pravopis maternjeg jezika! Cenim da bolje znas pravopis engleskog od pravopisa srpskog! I ti se takav boris za interese Srbije? Ti nas takav branis? Ti nas takav predstavljas! Sramoto!

Kada si vec tu, odgovori mi i na sledece pitanje. Kako ti kao veliki nacionalista podrzavas srpski narod na Kosovu? Kako? Da li si spreman da uzmes pusku i odes tamo? Da li im saljes novcanu pomoc? Sta uopste radis po tom pitanju osim sto balavis po forumima? Vidis, ja se ne busam u te stvari jer necu drugog da saljem da gine za mene! Necu drugome da nanosim nesrecu! Dosta je bilo rata! Vreme je da se u Srbiji radjaju deca!

U jednom nasem filmu koji je tek poceo da se prikazuje u Srbiji ide jedna jako lepa recenica. U filmu jedan lik pita drugoga: "Ima li sta lepse nego poginuti za Srbiju", a drugi mu odgovara: "Ima, ziveti za nju". Dok ovo ne ukapiras ja nemam sta sa tobom da razgovaram!

Ti si najglasniji kada se zove u rat dok god neko drugi ratuje za tebe. Dok god ti posmatras iz udobne fotelje svoje kuce sa dvoristem u Pertu. Ostali mogu da ginu, ali ti ces i dalje ostati veliki foteljaski patriota!

Pa ti stvarno mislis da Hrvati tebe zovu jer im treba radne snage? Hahahahahahah, decace, Hrvati tebe zovu jer moraju vratiti odredjeni procenat izbeglih da bi usli u EU! Boli njih uvo za tebe i za tvoj rad! Oni su dogurali dovde i bez tebe i tvog rada, tako da im ti ic ne trebas, osim da popunis taj procenat!

Ja nista nemam isplanirano! Ja iznosim misljenje hiljada ljudi iz Srbije kojima je dosta nemastine, ratova i kriza. Hocemo da radimo i da zaradimo! Necu vise da ratujem i necu sutra dete da opremam za rat da bi ti zbog svoje bolesne maste natakao zastavu na Kninsku tvrdjavu.

Ti ne razumes neke stvari jer ne zivis ovde! Price kojima te tamo zamlacuju su nista drugo do manipulisanje. Za tebe su svi koji suprotno misle boljsevici. Nemas ti pojma! Takvima kao tebi Sloba je bio vodja! Meni ne treba vodja koji ce mi govoriti sta da radim. Ja imam svoj razum i sam promisljam o stvarima koje me okruzuju.

Jos jednom, SRAMOTA!
e zemljache

ja na politici na sve strance stavio ignore

znash onog VZEY... neshto

lepo ja njemu "amerika - zlo,
tebi teshko i mrsko,
meni nije
aj se menjamo!

kucu za kucu
platu za platu

ti uzivaj, a i ja cu :)"

shta mislish jel pristao???
to su bre brate pokvarene dushe, smestio se i super mu,
pa zaebava

eeeeeeeeeeeej
mene ce australijanac da uchi kako je u srbiji!!!

zbog doslednosti, ode i australijanac na ignor

@knindza88: I Crnogorci ce isto na traktorima bjezati kao i mi iz Krajine kad navale Albanci i ostali.
ne diraj ti crnogorce.siptari ako mrdnu usima ce dobit po istima.zamalo su i dobili '99 kad su 'cajci morali da postavljaju barikade put tuzi i plava.necemo se ovamo drkat s njima ka slobo deset godina.po kratkom postupku za 2 dana sve i gotovo.uostalom oni su tu doselili ne mi pa da vidimo.pa i krajem 80-tih kad su bile demonstracije na kosovu isle su crnogorske jedinice da ih umiruju.98-99 slobu su bile odrijesene ruke dva mjeseca da zavrsi s njima(nacin je moga sam da bira) ali je on tio rat.ovo je 100% i bila je ponuda amera i britanaca.iskreno ima i kod crnogoraca dostija koji bi sa strane da kroje posa nas odje.

Besomar:
necemo se ovamo drkat s njima ka slobo deset godina.po kratkom postupku za 2 dana sve i gotovo.uostalom oni su tu doselili ne mi pa da vidimo.pa i krajem 80-tih kad su bile demonstracije na kosovu isle su crnogorske jedinice da ih umiruju.98-99 slobu su bile odrijesene ruke dva mjeseca da zavrsi s njima(nacin je moga sam da bira) ali je on tio rat.ovo je 100% i bila je ponuda amera i britanaca.

Voleo bih da je to tacno, ali ne budi tako siguran da ce sve moci da se resi za "2 dana". To je iluzija bratac! Nema vise nista na silu. Sto je islo, islo je! Eto, bas sam pre neki dan bio sa nekoliko Makedonaca i ja sam ih onako, kroz zezanje naucio da pevaju "Oj Vojvodo Sindjelicu" i "Ko to kaze,ko to laze". Pitam ja njih: "Jel' braco, imate li vi neke vase nacionalisticke, nesto sve Siptare na kolceve itd". Medjutim, pazi sta su im odgovorili.... nema kod njih toga jer je to ZABRANjENO! Opsujes nekom mater albansku (ili makedonsku) i odma' se nacrtaju posmatraci, OEBS i ekipa. Jednostavno, sto smo se mlatili, mlatili. Ko je zauzeo pozicije, zauzeo je, ko nije, ******! Mislim da vas niko nece pustiti da u CG zavodite red silom, makar to trajalo i 2 dana. Nemoj se dzabe zanositi besmislicama. Ako CG hoce u EU nema primene sile! Pazi sta ti kazem!

crow:
e zemljache

ja na politici na sve strance stavio ignore

znash onog VZEY... neshto

lepo ja njemu "amerika - zlo,
tebi teshko i mrsko,
meni nije
aj se menjamo!

kucu za kucu
platu za platu

ti uzivaj, a i ja cu "

shta mislish jel pristao???
to su bre brate pokvarene dushe, smestio se i super mu,
pa zaebava

eeeeeeeeeeeej
mene ce australijanac da uchi kako je u srbiji!!!

zbog doslednosti, ode i australijanac na ignor

Zemljace, ja politiku ne posecujem. Kada vidim kakvih tu slepaca ima, spopadne me muka.

znas kako druze ja se ne zanosim idejama da cemo uc u eu barem dok su ovi na vlast.a cak i da neko drugi dodje u narednih pola godine pa ne bi sigurno barem do 2015.uostalom sam si reka ko je zauzeo pozicije zauzeo je.ne vjerujem da ce eu pustit stvaranje jos jedne islamske drzave ili jacanje postojecih.ako nista drugo a ono zbog terorizma i sverca droge za sto su glavni.drugo u cg kod samih albanaca ima dosta neslogo tj ako u albance racunas malisore i kastriote koji ocima ne mogu vidjet one koje mi zovemo siptari.izmedju njih inace postoji razlika kako u fizickom izgledu tako i u obicajima u ponasanju.trece siptari vec digo vremena traze opstinu tuzi koju im je milas obeca ali ih je izgorio.bili su blizu toga i cak poceli da dobijaju podrsku nekih americkih lobija ali su onda poceli da skandiraju ovk i velikoj albaniji i strenzeri rekli unutrasnja stvar cg.cetvrto vec receno plase se ne jednom sam gleda i mene se samom desilo par puta da siptar pridje da nesto pita i pri tom samo sto se ne klanja i sve se izvinjava nesto to je cak i smijesno.znam da takvi obicno nose noz iza ledja ali...a vec sam reka za sloba on je ima rok da ocisti kosovo a to sam cuo licno od bivseg nacelnika kos-a ali je njemu normalno vise znacilo da zakuva ne bi li sacuva vlast.i ovaj odje nesto muti(njegov djak) no se nadam e ce prvi posrkat to
a posmatraca ima i odje.gledaju kako se sprovode zakoni i "reforme".sto da recem pa u najmanju ruku plakanje od smijeha kad vidis kako ih vozaju ka brave.isto sam gleda svojim ocima
no bolje da se drzimo dalje od politike ovo je ipak istorija.

Pa sada....sta Evropi ide u korist to niko ne zna. Evropa ti je kao neka frigidna zena kojoj ne odgovara nijedna poza i nijedan stil! Nikako da ovlazi kako treba. Ne valjaju joj kako veliki tako ni mali. Ona bi u stvari da se firca al' da joj ne udje.

Sve ti je stvar politike, kako ko odluci. Nase je valjda da drzimo pamet u glavama i da radimo i potrudimo se da ne nasedamo na kojekakve price i manipulacije.

RADOM PROTIV RATA!!!

Еј, људи! Од ЕУ нема ништа! Када би нама сада рекли: "Имате само један услов за приступање ЕУ, а то је да средите путеве. Само средите све путеве и када то обавите, одмах вас укључујемо у ЕУ!" ми ни тада не би за 10 година успели. А колико имамо сем путева има да оправимо... Мени и није жао. Знам да и када једног дана "уђемо у ЕУ" ништа нам неће бити боље, ама ни мрвицу! Проблем је у томе што нам је морал скроз опрао, а економија уништена... Треба да средимо те две ствари; онда ће нам бити добро и без фамозне ЕУ (која у нама види само потенцијално ново тржиште и јефтину радну снагу) ....

Wilkołak:
Hehehehe, ja boljsevik.... e decace... Rekoh ti da prvo naucis pravopis srpskog jezika a posle ******i sto god hoces!

To sto tebi to govori Hrvat... Pa sta sada? Sada i ja treba da mrzim Hrvate zbog toga sto ih ti mrzis? Besmisleno! Nemas argumente za to sto pricas! Ti, ti si bio klinac kada se sve to desavalo i ko zna cijim uticajem si izmanipulisan! Zivis na drugom kraju planete i pricas mi nesto o Srbiji! Pa ja tu zivim! Mi svaki dan prolazimo kroz tranziciju! Mi svaki dan imamo probleme! Boli tebe uvo jer si tamo preko!

Nisi mi odgovorio na moje pitanje... Zasto se ne vratis u Srbiju kada se mi borimo za univerzalnu pravdu? Zasto? Dodji ovde, radi ovde, uci skolu ovde! Dodji da te vidim! Ili reci nesto smisleno ili nemoj govoriti nista. Idi na politiku pa se tamo prepucavaj i iznosi svoje bolesne ideje. Meni je BRE dosta ratova i bombardovanja, jesi li cuo? Dosta mi je! Takve kao ti je trebalo pohapsiti 2000. godine i strpati u zatvor! Paraziti kao ti samo unistavaju ovo drustvo i ovaj napaceni narod!

Imam i jos jedno pitanje! Kada ces vec jednom nauciti pravopis srpskog jezika? Nije ni cudo sto nas drugi u inostranstvu smatraju za stoku kada ti ne znas pravopis maternjeg jezika! Cenim da bolje znas pravopis engleskog od pravopisa srpskog! I ti se takav boris za interese Srbije? Ti nas takav branis? Ti nas takav predstavljas! Sramoto!

Kada si vec tu, odgovori mi i na sledece pitanje. Kako ti kao veliki nacionalista podrzavas srpski narod na Kosovu? Kako? Da li si spreman da uzmes pusku i odes tamo? Da li im saljes novcanu pomoc? Sta uopste radis po tom pitanju osim sto balavis po forumima? Vidis, ja se ne busam u te stvari jer necu drugog da saljem da gine za mene! Necu drugome da nanosim nesrecu! Dosta je bilo rata! Vreme je da se u Srbiji radjaju deca!

U jednom nasem filmu koji je tek poceo da se prikazuje u Srbiji ide jedna jako lepa recenica. U filmu jedan lik pita drugoga: "Ima li sta lepse nego poginuti za Srbiju", a drugi mu odgovara: "Ima, ziveti za nju". Dok ovo ne ukapiras ja nemam sta sa tobom da razgovaram!

Ti si najglasniji kada se zove u rat dok god neko drugi ratuje za tebe. Dok god ti posmatras iz udobne fotelje svoje kuce sa dvoristem u Pertu. Ostali mogu da ginu, ali ti ces i dalje ostati veliki foteljaski patriota!

Pa ti stvarno mislis da Hrvati tebe zovu jer im treba radne snage? Hahahahahahah, decace, Hrvati tebe zovu jer moraju vratiti odredjeni procenat izbeglih da bi usli u EU! Boli njih uvo za tebe i za tvoj rad! Oni su dogurali dovde i bez tebe i tvog rada, tako da im ti ic ne trebas, osim da popunis taj procenat!

Ja nista nemam isplanirano! Ja iznosim misljenje hiljada ljudi iz Srbije kojima je dosta nemastine, ratova i kriza. Hocemo da radimo i da zaradimo! Necu vise da ratujem i necu sutra dete da opremam za rat da bi ti zbog svoje bolesne maste natakao zastavu na Kninsku tvrdjavu.

Ti ne razumes neke stvari jer ne zivis ovde! Price kojima te tamo zamlacuju su nista drugo do manipulisanje. Za tebe su svi koji suprotno misle boljsevici. Nemas ti pojma! Takvima kao tebi Sloba je bio vodja! Meni ne treba vodja koji ce mi govoriti sta da radim. Ja imam svoj razum i sam promisljam o stvarima koje me okruzuju.

Jos jednom, SRAMOTA!

Vidim da smo jedno drugoga pogresno razumeli. Al sad necu o tome to su stvari za politicare. Nego da odgovorim na tvoja pitanja.

1)Nemoras mrzeti Hrvate, ne mrzim ih ni ja. MRZIM NEPRAVDU.
2)Nisam izmanipulisan. Video sam sta se desavalo sa Srpskim narodom i tako nije trebalo biti. Trebali smo se ujediniti svi kad se vec pocelo ratovati. Al sad je kasno.
3) To je jednostavno. Srbija nije dje sam se rodio. Vec Dinara i Krajina. Koliko ste vi vojnika poslali toliko bi i nas doslo da se bori za Srbiju. Poslali ste 4 hiljade kriminalaca i onoga Arkana zlocinca. Ma sramota ! Mi smo u Srbiji bili stranci.E kad se to prevazidje i svi se ujedinimo onda cemo porazgovarati.
4) Cuo sam mrzis RAT. Pa dobro nisi jedini i Hitler je voleo mir.
5) Nikako. Kosovo je prodato jos davno. Kome da saljem pomoc? UCK.
6) Ne balavim vec se ucim. Ucim se od tebe i od svih vas. Cak se i popravljam u Srpskom.

Hvala ti. Nema razloga da se nerviramo.

Ajmo polagano....

knindza88:
1)Nemoras mrzeti Hrvate, ne mrzim ih ni ja. MRZIM NEPRAVDU.

Mrzeti nepravdu je jedna stvar, a govoriti meni da "pazim sa kim radim" je druga stvar! Do sada, nazalost, nisam upoznao Hrvata i nisam mogao sa njim, hladne glave da pricam o svemu. Verujem da je to moguce i da i tamo zive ljudi kao i ovde, sa ove strane Dunava i Drine.

knindza88:
2)Nisam izmanipulisan. Video sam sta se desavalo sa Srpskim narodom i tako nije trebalo biti. Trebali smo se ujediniti svi kad se vec pocelo ratovati. Al sad je kasno.

To su price od pre 15 godina. Kaskas za vremenom. Situacija se promenila pa moramo i mi.

knindza88:
3) To je jednostavno. Srbija nije dje sam se rodio. Vec Dinara i Krajina. Koliko ste vi vojnika poslali toliko bi i nas doslo da se bori za Srbiju. Poslali ste 4 hiljade kriminalaca i onoga Arkana zlocinca. Ma sramota ! Mi smo u Srbiji bili stranci.E kad se to prevazidje i svi se ujedinimo onda cemo porazgovarati.

Hoces da kazes da su hiljade rezervista koji su izginuli po raznim mestima u Bosni i Hrvatskoj bili kriminalci? U taj RAT JESU isli kriminalci, pocinili su zlodela tamo, ali vrlo cesto su ljudi iz tih tvojih krajeva bezali u Srbiju i nisu hteli da se vrate i ratuju tamo, pa je taj manjak valjalo popuniti sa rezervisitima iz Srbije! Koliko mladih ljudi je izginulo tamo zbog nekih suludih ideja? Ne znas za to? Procackaj malo pa ces videti koje su zrtve bile u Srbiji! Pa, hej! Nama su uveli sankcije jer ste se vi kurcili po Bosni i Krajini! Mi smo imali priliv izbeglica, nama je ekonomija prsla! Pa objasni ti meni kako ekonomija moze da bude stabilna kada ti se odjednom u drzavi pojavi 250.000 ljudi bez plata i krova nad glavom! Ko je to zbrinjavao? Srbija! I opet, medju takvima imas nevaspitanih i nezadovoljnih ljudi! Ima i izuzetaka, ali kada si vec pomenuo kriminalce da dodam i ja nesto!

knindza88:
4) Cuo sam mrzis RAT. Pa dobro nisi jedini i Hitler je voleo mir.

Ti volis rat i zbog toga si veci covek od mene? Veca junacina, jel? Hahahahaha, daleko ces dogurati sa tim stavom!

knindza88:
5) Nikako. Kosovo je prodato jos davno. Kome da saljem pomoc? UCK.

Imas koordinacioni centar za Kosovo i Metohiju! Imas Vladu Srbije, pronadji njihov sajt i naci ces i gde da saljes pomoc! Samo treba da se potrudis malo. Ne mozes sve dobiti na tacni.

6) Ne balavim vec se ucim. Ucim se od tebe i od svih vas. Cak se i popravljam u Srpskom.

Videcemo...

Hvala na informacijama Wilkolak.

Ma ko zbrinjavao, Srbija. Ma nemoj da te ko cuje. Evo jednog primera. Neki su krali pomoc sto je isla izbjeglicama , brasno, ulje, secer itd, i prodavali na lokalnoj pijaci. Ma daj kakva je to pomoc. Mada bilo je dobrih ljudi koji su nam pomagali. Samo kad bi prosao kroz pijacu video bi sa strane vrecice sa znakom UNa.

Ti se nebrini doklen su ja dogurati sa ovim stavom. Ja volim mir koliko i TI. Ti si mene pogresno razumeo!

Wikolak tvoja replika na knindzu je mogu reci malo vise nego sramna narocito onaj deo gde pricas o tome kako su Krajisnici krivi za to sto smo mi imali sankcije itd. Ne zaboravi Srpskoj Krajini je Milosevic uveo sankcije kao i Srpskoj. Posmatras Srbiju samo u okviru Beogradskog pasaluka! Pricas mi tu o Kosovu a svi znaju da je ono izgubljeno onog dana kad je prvi Srbin proteran sa njega! Normalno znajuci da se Siptari kote kao zivotinje! Druga je stvar sa Kninom i Krajinom jer je ostala ona recenica koju su svi Kninjani rekli nakon progona MI CEMO SE VRATITI! U vreme rata nasi ocevi u Srbiji su vecinom svercovali benzin a nisu isli u Knin da se bore! tako da o poginulim mladicima ne treba sad previse govoritii. Ginuli su mladici iz Bosne i Krajine!!!!!
I reko bi nesto sto je Monteskje reko jos u 18. veku drzave su jake dok imaju nacionalni ponos i visok moral. Mi smo u ovom trenutku daleko od toga!!!!!!!!!!

knindza88:
Ma ko zbrinjavao, Srbija. Ma nemoj da te ko cuje. Evo jednog primera. Neki su krali pomoc sto je isla izbjeglicama , brasno, ulje, secer itd, i prodavali na lokalnoj pijaci. Ma daj kakva je to pomoc. Mada bilo je dobrih ljudi koji su nam pomagali. Samo kad bi prosao kroz pijacu video bi sa strane vrecice sa znakom UNa.

Kakva je to pomoc? Kakva je to pomoc? Nezahvalnicima kao sto si ti je trebalo zabraniti da udju u Srbiju pa bi ti video kakva je to pomoc! Sram te bilo! Gde su isle izgbeglice iz Hrvatske? U Tunguziju? Kome nije bilo dobro u Srbiji mogao je da ide negde drugde. Sirok je svet! Pa sta bi vi? Da dodjete u Srbiju i dobijete sve sto ste imali tamo? Sta? Narod u Srbiji nije gladovao tih godina? Ljudi nisu imali 'leba da jedu '93 i '94! I te vrecice UNa nisu prodavali samo "lopovi", prodavali su ih i tvoji Krajisnici! Kod mene su se '9x doselili neki ljudi iz Hrvatske! Dosli su ljudi iz vojske i opstine i bez pitanja stanara su na mojoj zgradi sazidali njima stanove. Posao su takodje dobili... i o cemu ti meni pricas? U redu, trebalo je biti kooperativan u to vreme, niko od stanara se nije bunio, ali ti meni pricas kako Srbija nije pomagala? Pa odakle vam oruzije? Sta, kupovali ste sami? Pa odakle vam uniforme? Sta pravili ste ih sami? Nesto se ne secam toga!

neboysha:
Wikolak tvoja replika na knindzu je mogu reci malo vise nego sramna narocito onaj deo gde pricas o tome kako su Krajisnici krivi za to sto smo mi imali sankcije itd.

Rat u Hrvatskoj i Bosni i mesanje u taj rat su bili direktni uzroci sankcija! Pa ko je snabdevao oruzijem njihovu vojsku? Eto, do 2000. godine je vojska iz RS bila na platnom spisku Vojske Srbije i Crne Gore! Dokle vise?

neboysha:
Ne zaboravi Srpskoj Krajini je Milosevic uveo sankcije kao i Srpskoj.

Do 2000. godine je vojska iz RS bila na platnom spisku Vojske Srbije i Crne Gore! Dokle vise? Kako ti nije jasno da je Milosevic sve lose radio! Te "sankcije" su bile formalna stvar! Pa kakve su to sankcije kada ti placas njihovu vojsku? Znas kakve su to sankcije? Propagandne!

neboysha:
Posmatras Srbiju samo u okviru Beogradskog pasaluka!

Zna se sta je Srbija i dokle su njene granice! Srbiju posmatram onaku kakvom se ona predstavlja u svetu! Ako su granice moje zemlje Horgos, Dimitrovgrad, Dunav, Drina i Bujanovac, onda je to moja zemlja, onda je to Srbija! Tvoj je problem sto zivis u nekom paralelnom svetu i sto tvoja Srbija prepokriva pola Evrope!

neboysha:
Pricas mi tu o Kosovu a svi znaju da je ono izgubljeno onog dana kad je prvi Srbin proteran sa njega! Normalno znajuci da se Siptari kote kao zivotinje!

Kosovo je izgubljeno jos pre 20 godina, a ne 1999. To je zabluda ovog naroda. Mi kao narod nismo zasluzili tu svetu zemlju! Zasto? Zato sto smo lazljivi i nevaspitani! Pa sta ti mislis, ko je normalan da zivi u drzavi sa 2 mil. Albanaca. Kosovo je izgubljeno i pre 1974. samo nam tek sada dolazi iz guzice u glavu!

neboysha:
Druga je stvar sa Kninom i Krajinom jer je ostala ona recenica koju su svi Kninjani rekli nakon progona MI CEMO SE VRATITI!

Neka se vrate, nemam nista protiv! Njihova stvar, ali nek pri tome ne uvlace Srbiju da brani njihove interese!

neboysha:
U vreme rata nasi ocevi u Srbiji su vecinom svercovali benzin a nisu isli u Knin da se bore! tako da o poginulim mladicima ne treba sad previse govoritii. Ginuli su mladici iz Bosne i Krajine!!!!!

Sta, po tvog matorog nije dolazila vojna policijia? Daj ne serendaj molim te! Pa za vreme tog rata je iz mog grada poginulo puno rezervista koji nisu znali ni gde idu ni za sta se bore!

neboysha:
I reko bi nesto sto je Monteskje reko jos u 18. veku drzave su jake dok imaju nacionalni ponos i visok moral. Mi smo u ovom trenutku daleko od toga!!!!!!!!!!

Sada smo u 21. veku! Jaka drzava je ona drzava koja ima jaku ekonomiju i u kojoj je narod srecan! Nesto ne znam da Belgija, Holandija i npr. Danska imaju nacionalni ponos i visok moral... pa opet, imaju jaku ekonomiju i VLADAVINU PRAVA....

Ama, ljudi koji vam je, s oprostenjem ? Sto se prepirete oko izgubljene stvari? Krajine barem definitivno nema za nas. I sto onda trositi reci oko toga? Kosovo? Pa, koliko vidimo svi i to ce otici svojim putem, bez nas. Monteskije je rekao to sto je rekao jos u 18.v. ok. al Srbija to nije cula do 21.v. i sta sad? Nemojmo biti takvi. Ako treba tupiti o Krajini, mogu to i ja, al nema smisla.Srbija je zavijena u crno bas zbog patriota koji su i milom i silom isli u Krajinu da ginu, zbog srpstva.I sta sad? Prevareni smo svi zbog lose vodjene politike, tu je Wilkolak u pravu. Progutajmo jos jedan poraz, i terajmo napred. Za nesto smo svi upravu, al za nesto i nismo. Znam samo da su Srbima u Srbiji preko glave vise ratovi u kojima nisu ucestvovali, dosta vise bede zbog tih ratova, i da bi i mi zeleli samo da radimo i zivimo u miru od svog rada. Nije lako ni Knindzi ni ostalima koji su napustili svoj kraj, u srcu sveta, i otisli u pickovac zvan Australija, Novi Zeland i koje kakve pustare da zive. Ajd, budimo razumni. I Krajina konacno pripada Krajisnicima, pa ma ko to bio.
Pozz

neboysha:
Smatram da je Srbija drzava srpskog naroda i kao takvoj joj je jdan od glavnih zadataka da brani interese srpskog naroda van granica Srbije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I ja smatram da je dosta krvi proliveno i da je vreme da se radjaju deca! Smatram da umesto losih vesti svakog dana treba da pricaju o tome kako se sve vise dece radja i kako Srbija vise nije zemlja staraca vec zemlja DECE!

Vreme je da staru Srbiju zameni jedna nova! Radosnija, mladja i marljivija!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back