- Poruka
- 5.424
ilicu oteli ti kafanu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
![]()
Ja cu sam da promenim ime kafane ako Grobarima bude smetao. Na "Grobare" ne mislim!![]()

,да су питали вероватно би смо се договорили нешто....а не овако ал добро...
Iliceva kafana dugo stoji,ima tradiciju i treba da ostane.
KRAJ! SJK ustani.......

ajmo sjk protiv mene da vidimo ko je jaci!!!!!!

лакше мало ееееOvakvo ime kafane je prihvatljivo za sve. Objektivisti i moralisti neka se suzdrže od svog naređivačkog stava na koji su navikli. Nije im tata ostavio forum u nasleđe.

због ницагбашто,због чега

Iliceva kafana dugo stoji,ima tradiciju i treba da ostane.
KRAJ! SJK ustani.......

из којих шума ти избијаш......омгAlo... nemoj ja red da zavodim....
Zna se da je Partizan najjaci !!!!

evo,indijanci sa svih strana se okupljaju...odo iz kafane poz.Hool ti mi plati racun.

какав црни рачун....овде расуло
товари гајбе испод јакне![]()

ajmo sjk protiv mene da vidimo ko je jaci!!!!!!

Oces da svi okrenemo ledja ovoj kafani i ovom pdf pa da vidimo ko je jaci? A ovo nije tvoja niti zelja niti odluka da menjas ime kafane. Kafana je moja i ti u njoj bio rado vidjen gost!![]()
Hey, ljudi, to je moj prijatelj Stonogic, nas grobar, nemojte da ga dirate![]()
ilicu oteli ti kafanu![]()

ajde hocu
a nekad si bio jedan od nas .!.
otisli ste previse u stranu, osnivam svoju ekipu...bice tu jos preletaca... .!.
).. isto tako mogu da odem..izvinite shto sam unela nemire ..nisam imala nameru..bash mi je krivo. aj da oladimo svi...shta sad ja treba da radim?
gde ja dodjem tu su sra.nja..ok, ja sm doshla i super ste me dochekali..isto tako mogu da odem..izvinite shto sam unela nemire ..nisam imala nameru..bash mi je krivo. aj da oladimo svi...shta sad ja treba da radim?
Ovoj happines mogu da porucim da mi pofufla jajasca, a moze da me zamoli da mi popusi eventualno![]()

gde ja dodjem tu su sra.nja..ok, ja sm doshla i super ste me dochekali../neki samo shto me na kolac nisu nabili/).. isto tako mogu da odem..izvinite shto sam unela nemire ..nisam imala nameru..bash mi je krivo. aj da oladimo svi...shta sad ja treba da radim?