Hool
Domaćin
- Poruka
- 3.061
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

wtf, a ja nisam ni za njivu?![]()
![]()

A sto da menjamo naziv kafane kas nikome do sada nije smetalo, kad se nikada zbog toga ovde nismo posvadjali, kad je uvek naziv bio shvacen kao opsta zajebancija?

Ja prihvatam tvoju navijacku odanost! Sam kazes da otvaranje nove kafane nije resenje. Kompromis bi bio izmena naziva a da treba da stoji ciganska treba! Nema vecih cigana od Delija i Grobara kada se posvadjaju!Pa ne treba da se menja>ali ne mogu biti 2 kafane.Da se jedna zakljuca pobunila bi se druga strana,a i ja kao grobar moram stati na tu stranu tako da nema resenja.
Ustvari ima a to je veciti derbi.

Ja prihvatam tvoju navijacku odanost! Sam kazes da otvaranje nove kafane nije resenje. Kompromis bi bio izmena naziva a da treba da stoji ciganska treba! Nema vecih cigana od Delija i Grobara kada se posvadjaju!![]()

Ajde sad malo nek kafana bude "kod veselog Grobara"![]()

Otvaraj firminu kafanu!![]()
Нисам надлежан тј немам ту функцију да отварам тему о Фирмашима
ti mozes samo da otvoris kafanu o rosonerima 
ti mozes samo da otvoris kafanu o rosonerima
![]()
Није фора да сваки час мењамо кафану.....
Илићу на положај
![]()
![]()

О чему?
Kazem da imas nadleznosti da otvoris kafanu o Milanu. Jesi li cuo za rosonere iz Milana.O MilanuKazem da imas nadleznosti da otvoris kafanu o Milanu. Jesi li cuo za rosonere iz Milana.
Није фора да сваки час мењамо кафану.....
Илићу на положај
![]()
![]()

никаддд

Milane, ti imas nadleznosti tj. funkciju da otvoris kafanu o Milanu
Nemoj mi reci da nemas. Jos uvek ti nisam zaboravio za mafiju![]()