- Poruka
- 5.822
ovo neka nova kafana? ima li ovde partizanovaca ili su ovde samo oni drugi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo neka nova kafana? ima li ovde partizanovaca ili su ovde samo oni drugi

Nasa konsultacija je donela zakljucak da najpre vratite ime kafani pa cemo posle mi resiti oko imena!!! Vracajte ime kafani!bile su, mozemo napraviti anketu tipa sutra u neko vreme da se dogovorimo predlozite mi na pm koja imena i to je to, ali bez sadrzaja nekog kluba ili navijacke grupe...to je jedino cime mogu sve strane da budu zadovoljne...
A mozda Fudbal chat i jos ponesto

Nece biti dve kafane..
bice ova jedna zajednicka.
jedino se oko imena mozete dogovoriti.
Medjutim u imenu ne moze da bude nista sto asocira na neki klub
navijacka kafana je sasvim ok po mom misljenju.
Mozda ludi navijaci ili poluvreme
stizu fantomke...
bile su, mozemo napraviti anketu tipa sutra u neko vreme da se dogovorimo predlozite mi na pm koja imena i to je to, ali bez sadrzaja nekog kluba ili navijacke grupe...to je jedino cime mogu sve strane da budu zadovoljne...

tako se zvala prva kafana koju sam ja otvorio
a lep sam naslov tad smislio

Ja sam im dao Obavestenje i nas zakljucak. Ne moze ovde niko da nam se mesa oko nasih unutrasnjih stvari. Necemo diktaturu sa vrha! Tacka!Илић је легенда пдф.-а и форума уопште и АПСОЛУТНО,СА ПУНИМ ПРАВОМ ЗАСЛУЖУЈЕ своју кафану !!!
управни одбор СЈК

.valjda mi koji smo redovni i stari gosti pdf-a imamo neki uticaj

) ultra orijentisanih huligana
) ultra orijentisanih huligana 
Moze taj ili onaj ilicev.valjda mi koji smo redovni i stari gosti pdf-a imamo neki uticaj
a koji je ilicev?

a koji je ilicev?
 Vracajte ime pa cem posle mi resavati o imenu!
 Vracajte ime pa cem posle mi resavati o imenu! 
Otkad me izbacise iz sjk-a, ja se pridruzujem drustvu, nezavisno () ultra orijentisanih huligana

a koji je ilicev?

Otkad me izbacise iz sjk-a, ja se pridruzujem drustvu, nezavisno () ultra orijentisanih huligana

kod veselog delije...smislite neki naziv koji nema veze ni sa jednim klubom ili grupom navijaca i meticemo

kod veselog delije...smislite neki naziv koji nema veze ni sa jednim klubom ili grupom navijaca i meticemo

)
 )Moze li kafana kod svetskog sampiona?kod veselog delije...smislite neki naziv koji nema veze ni sa jednim klubom ili grupom navijaca i meticemo