- Poruka
- 51
pozdrav svima !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta da uziva? Kada dodje sa posla da sedne za svoj komp i da igra igrice a ja jos i da mu spremim veceru?Eeeee pa Ilicu, izvini molim te, ti hoces sve na gotovo - eeeee pa ne moze to tako.
Moras malo da se pomucis. Ti to mozes i sam da uradis, pusti Stefana da uziva i baci se na posao.![]()
Sta da uziva? Kada dodje sa posla da sedne za svoj komp i da igra igrice a ja jos i da mu spremim veceru?Dacu mu ja uzivanje. Ja treba da uzivam (plodove svoga mukotrpnog rada na njegovom pravljenju) a on da se pomuci da odraste.
![]()
Nemoj Jeko ljubim te. Ocu da se sada samo igram. Necu vise nista da ucim!
Pa pusti bre decka da igra igrice, nem'o da budes dzangrizav.Ti spremas veceru? Awww to je bas lepo.
Hoces da odradimo taj komp? Evo ja cu ovde da ti napisem korak po korak, okacicu i slike ako hoces.
Nemoj Jeko ljubim te. Ocu da se sada samo igram. Necu vise nista da ucim!..........
![]()
![]()
fala na ponudjenoj poomoci. Nemam stvarno vremena. Svaki cas moram da ustajem sa kompa. Radim nesto vazno.
stace ti fejs pored nas zivih?
Evo me, evo me...ooo gde si jelena da mi srce smiris![]()
Jel opet? A gde ti je motor?sta?Ne....verovatno si me pomesao sa nekim
![]()
Ko kaze da nema????А за мене нема...
добро,јелена,добро![]()
Ja cu da joj uzmem sesir i odelo! Takvu istu kombinaciju u braon boji sam imao u Parizu kada sam studirao. Sesir "Borsalino". Kupio ga u Milanu kad sam bio u "trgovini". Udjem ti tako u pariski metro i u dve sekunde oko mene na platou nigde nikoga. Svi kao nesto gledaju negde kroz prozor a lepo ih vidim kako me merkaju na staklima. Ja dotaknem sesir i stavim ruku u dzep a oni se skupise svi u svoje kosulje i gace. Nigde ni nosa da proviri. Igrao sam se tako svaki dan dok mi jednom nije ujakov sin seo na sesir i od njega napravio tiganj.![]()
Za Ilica Koka Kola bez secera, moze da se zasladi damom koja ce mu je isporuciti.![]()
Ahahahahaahahahhaa
Ilic mafiozo!Nije sala.
btw,,,, Studirao si u Parizu! Ijaoooooooo zasto ja ne studiram, evo recimo u Londonu?????? LeLe svake subote znam gde bih spavala!![]()
Ja cu da joj uzmem sesir i odelo! Takvu istu kombinaciju u braon boji sam imao u Parizu kada sam studirao. Sesir "Borsalino". Kupio ga u Milanu kad sam bio u "trgovini". Udjem ti tako u pariski metro i u dve sekunde oko mene na platou nigde nikoga. Svi kao nesto gledaju negde kroz prozor a lepo ih vidim kako me merkaju na staklima. Ja dotaknem sesir i stavim ruku u dzep a oni se skupise svi u svoje kosulje i gace. Nigde ni nosa da proviri. Igrao sam se tako svaki dan dok mi jednom nije ujakov sin seo na sesir i od njega napravio tiganj.![]()