- Poruka
- 5.822
OCE LI JOS NEKO???
ko se takmici nek nadje vic.
ko se takmici nek nadje vic.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svako ostavi po 1 vic
Dajemo glasove znaci tipa
Djole la 5 (znaci koliko se nas takmici toliko moze ce biti najvise poena)
Razumeli? do 0:35 svi viceve da stavite kasnije ocenjujemo!
2Muz dobije telefonski poziv da mu je zena imala saobracajku. On odmah ode u bolnicu gde ga saceka natmuren doktor... Odmah mu doktor rece: sta da se radi... tesko, zaista tesko... paraliza citavog tela... moracete citav zivot da joj pomazete, da je hranite, oblacite, pomazete joj pri vrsenju nuzde- i velike i male... Muz sav u ocajanju pita da li je to moguce... A lekar udari kez, potapse ga po ramenu i kaze: ma zajebavam se bre, poginula je.
Dolazi jedan policajac drugom i upita:
-kuda si ti krenuo???
ovaj drugi mu odgovori:
- ma ne znam, a ti???
- ne znam ni ja. Ma ajmo ovuda blize nam je !
![]()
ovako
Djole 3.5
Cuk 3.3
sta u onim pravilima nije bilo jasno?
Muz dobije telefonski poziv da mu je zena imala saobracajku. On odmah ode u bolnicu gde ga saceka natmuren doktor... Odmah mu doktor rece: sta da se radi... tesko, zaista tesko... paraliza citavog tela... moracete citav zivot da joj pomazete, da je hranite, oblacite, pomazete joj pri vrsenju nuzde- i velike i male... Muz sav u ocajanju pita da li je to moguce... A lekar udari kez, potapse ga po ramenu i kaze: ma zajebavam se bre, poginula je.
Konj se razboleo.
Dosao veterinar i prepisao seljaku lek za konja.
Tri dana da mu daje, ako konju ne bude bolje moraju da ga ubiju.
To cula svinja.
Prvi dan , konju nije bolje, drugi dan takodje. Pridje mu svinja i kaze:
"Molim te ustani, moras da ozdravis" ali konj ne ustaje.
Treci dan - konj ne ustaje.
Svinja ga opet moli, kaze mu da ce da ga ubiju ako ne ustane.
Odjednom konj ustaje i polako izlazi iz stale.
Svi se raduju i seljak kaze veterinaru:
"Ovo moramo da proslavimo, veceras cu da zakoljem svinju".
Poenta price: Ne mesaj se u tudja posla
2Muz dobije telefonski poziv da mu je zena imala saobracajku. On odmah ode u bolnicu gde ga saceka natmuren doktor... Odmah mu doktor rece: sta da se radi... tesko, zaista tesko... paraliza citavog tela... moracete citav zivot da joj pomazete, da je hranite, oblacite, pomazete joj pri vrsenju nuzde- i velike i male... Muz sav u ocajanju pita da li je to moguce... A lekar udari kez, potapse ga po ramenu i kaze: ma zajebavam se bre, poginula je.
1Dolazi jedan policajac drugom i upita:
-kuda si ti krenuo???
ovaj drugi mu odgovori:
- ma ne znam, a ti???
- ne znam ni ja. Ma ajmo ovuda blize nam je !
![]()
Konj se razboleo.
Dosao veterinar i prepisao seljaku lek za konja.
Tri dana da mu daje, ako konju ne bude bolje moraju da ga ubiju.
To cula svinja.
Prvi dan , konju nije bolje, drugi dan takodje. Pridje mu svinja i kaze:
"Molim te ustani, moras da ozdravis" ali konj ne ustaje.
Treci dan - konj ne ustaje.
Svinja ga opet moli, kaze mu da ce da ga ubiju ako ne ustane.
Odjednom konj ustaje i polako izlazi iz stale.
Svi se raduju i seljak kaze veterinaru:
"Ovo moramo da proslavimo, veceras cu da zakoljem svinju".
Poenta price: Ne mesaj se u tudja posla
2
1
Na oba sam se odvalio ali ovaj generalov najjaci![]()
Rat u toku i u nekom selu traje rokanje.
Jedna kuca pocela da gori a zena ispred kuce vice "Upomoc izgore mi dete" , Cetnik utrcava u kucu i nakon kratkog vremena izlazi i cisti se od garezi. Zena opet "Upomoc izgore mi dete" , Cetnik ponavlja akciju i opet izlazi i cisti se rukama. Nakon sto je zena i treci put rekla "Upomoc izgore mi dete" Cetnik ce njoj "Kako bre izgore 2 puta sam ga okrenuo"
Упада кева код сина наркомана и каже му:
''Сине Христос се роди !!''
Син удрогиран одговара:''Да чуо сам,страшно...''
![]()
Rat u toku i u nekom selu traje rokanje.
Jedna kuca pocela da gori a zena ispred kuce vice "Upomoc izgore mi dete" , Cetnik utrcava u kucu i nakon kratkog vremena izlazi i cisti se od garezi. Zena opet "Upomoc izgore mi dete" , Cetnik ponavlja akciju i opet izlazi i cisti se rukama. Nakon sto je zena i treci put rekla "Upomoc izgore mi dete" Cetnik ce njoj "Kako bre izgore 2 puta sam ga okrenuo"