Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim delijama!
Juce moj muz me zove da propratim na SOS-u izlaganje o ozdravljenju nase Zvezde i da kazem koju, ja sam za, ali pod uslovom da mogu da budem sigurna da ce nase pare zaista otici za pravu stvar.

Pitanje je - kako da budemo sigurni da to nije jos jedan od svakodnevno-dnevno-politickih i ostalih blefova?

Bice veoma transparentno.
moci ces da pratis prihode i rashode na posebnom sajtu. I sto je najvaznije, pare nece biti na dohvat ruke upravi ili nekim politicarima, sve odluke ce donositi oni koji Zvezdi zaista zele najbolje - navijaci koji su te pare i dali.

sace klinsman opet da place
m0113.gif

Pozdrav svim delijama!
Juce moj muz me zove da propratim na SOS-u izlaganje o ozdravljenju nase Zvezde i da kazem koju, ja sam za, ali pod uslovom da mogu da budem sigurna da ce nase pare zaista otici za pravu stvar.

Pitanje je - kako da budemo sigurni da to nije jos jedan od svakodnevno-dnevno-politickih i ostalih blefova?

Cisto sumjam da ce pare otici na pravu stvar

Prvo ne znas ni da kazes,drugo nemas ti pojma o BOJKOTU zato cuti jel mi ides na qurac budalo nepismena!:evil:
Nisam znao da imas homoseksualne sklonosti, ali dobro, to je ipak samo tvoj problem.
P.S. da bi ti bilo lakse da pratis diskusiju, ispravio sam svoju gresku, uvek sam rad da pomognem raznoraznim manjinama pa makar one bile i seksualne.
Mozes ponovo da pocnes sa sricanjem.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back