- Poruka
- 2.341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem da ce pare biti pametno upotrebljene...uostalom ovde neces dobiti pravi odgovor sigurno.....

Pozdrav svim delijama!
Juce moj muz me zove da propratim na SOS-u izlaganje o ozdravljenju nase Zvezde i da kazem koju, ja sam za, ali pod uslovom da mogu da budem sigurna da ce nase pare zaista otici za pravu stvar.
Pitanje je - kako da budemo sigurni da to nije jos jedan od svakodnevno-dnevno-politickih i ostalih blefova?
Pozdrav svim delijama!
Juce moj muz me zove da propratim na SOS-u izlaganje o ozdravljenju nase Zvezde i da kazem koju, ja sam za, ali pod uslovom da mogu da budem sigurna da ce nase pare zaista otici za pravu stvar.
Pitanje je - kako da budemo sigurni da to nije jos jedan od svakodnevno-dnevno-politickih i ostalih blefova?
Neso, mi cemo da probamo. Hoces i ti da se pridruzis? Ako nemas 1000 dinara ja cu ti poslati ali da mi pokazes posle clansku karu!![]()
Cisto sumjam da ce pare otici na pravu stvar
Nije djaba. Kaze se dzabe, onako kao dzak. A ti ne rece hoces li da ti posaljem 1000 dinara? (odnosno 10 E )Ma đaba vi sakupjate te novce sve vaše pare otiće negde drugde

Nije djaba. Kaze se dzabe, onako kao dzak. A ti ne rece hoces li da ti posaljem 1000 dinara? (odnosno 10 E )
ijaaaoooo jeko sta je ovo 2-0???
PS neso nemoj da jedes govna...
Neću da mi pošalješ pare,ali dzaba vam je to sakupjanje love treba cevam vise od 4 meseci da bi skupili vise od 12.000 dinara i do 21 miliona
cilj je jedan milion.
U ostalom sve je bolje nego da polozimo koplja (ili kako vi to volite da kazete BOKOTUJEMO).
Mi se bar trudimo. I uspecemo, budi siguran.
Necu da unistavam onu temu o navijacima ...
Neso, ako budes do 12 imao vise od 3545 postova, ispisacu ti se u usta !

njSke, njSke ...
Ok sone, idem da cepkam semenke![]()
cilj je jedan milion.
U ostalom sve je bolje nego da polozimo koplja (ili kako vi to volite da kazete BOKOTUJEMO).
Mi se bar trudimo. I uspecemo, budi siguran.

Nisam znao da imas homoseksualne sklonosti, ali dobro, to je ipak samo tvoj problem.Prvo ne znas ni da kazes,drugo nemas ti pojma o BOJKOTU zato cuti jel mi ides na qurac budalo nepismena!![]()
Nisam znao da imas homoseksualne sklonosti, ali dobro, to je ipak samo tvoj problem.