hej cao ako nisi kupio chinchilu,ja bih ti poklonila moju malu chinchilu i kavez sa njom i hrani i sve sto imam od nje,samo ako zaista volis te zivotinje i ako ces paziti na nju ,preslatko malo stvorenje,nazalost ja je ne mogu drzati vise u stanu jer sam alergicna na pijesak u kojem se moraju kupati ,imala sam gusenja dva mjeseca dok nismo skontali da je to , sada je kod moje mame i tate ,ali oni je nece jer im se ne da brinuti o njoj inace je zenka sivo bijela stara 7 mjeseci ,rodjena je sredinom januara i preslatka i pitoma jako bar na koga se navikne mozes joj raditi sta hoces ,ja je milujem po 10 -15 munuta jer to voli sama mi dodje ali recimo mom tati ne da jer ga ne poznaje pa je moze malo poceskiti (ali imam problem ja sam u Sarajevu pa ako imas nekoga da je preveze koliko skontah ti si u Bogradu ,ili ti da dodjes po nju to bi se vec dogovorili)doslovno sam trazila po forumuma da je nekome u sigurne ruke predam ne dam je svakome i naravno kome se da doci po nju ,u Sarajevu ih niko ne drzi imaju samo farme a ja je ne dam tim ljudima ,nema ih niko za kucne ljubimce jer se hrana ne moze nabaviti imaju samo pelati i sijeno ali nema raznih vrsta hrane kao tu ,ja sam narucivala hranu iz Beograda i Zagreba za nju ,i eto ako hoces javi se ....i vec mi je zao sto uopste moram ovo da pisem da je dajem :-((( ,ne znam ti postaviti slike na ovo i video ali preslatka je ...ako skontam kako to ide postavit cu ,pozzz...ili ako neko drugi zeli da je uzme neka se javi ....