Chemu sluzi zenski orgazam?

Da i josh jedna zanimljiva stvar je da kad mushkarac dodje do ivice svrshavanja to i zenu istog momenta tera na orgazam...Ljudi koji ne koriste zashtitu sa svojim partnerom...znaju o chemu pricham verovatno...Kad on krene da svrshava u nju...obichno se deshava da je orgazam u isto vreme. Da li imate ista iskustva? Da li je onda ipak zena u takvom trenutku orgazma plodnija?
Mislim znam da zvuchi totalno tinejdzerski i debilno...ali jbqa :lol:

Ko te ovo slagao?:lol:

Ne bih volela da sad bilo ko bude okarakterisan kao frigidan ili nefrigidan...na osnovu izjava koje je dao...(jer je to zachetak ogromne svadje i lepljenje etiketa bez ikakvog realnog razloga)...
Definitivno se devojkama ne svrshava uvek kad mushkarac oseca potrebu da svrshi...To shto sam dala ovakvu izjavu....je iz razlogha shto uopshte nisam objektivno razmishljala, vec na osnovu svojih iskustava u zadnjih godinu i neshto...
Ukoliko se mushkarcu preuranjeno svrshava,a imaju redovne odnose, sasvim je logichno da nece i devojci.... S druge strane ne moze orgazam da se postigne sa svakim partnerom i u svakoj vezi...Tako da je sve to od osobe do osobe...

Shto se tiche kontrolisanja orgazma...sve je isto kao kod mushkog...Ako ga zaustavish na vreme...postoje 2 opcije ili posle njega ne mozesh da svrshish...ili svrshish bolje i duze...To je zaista preopshirna subjektivna tema, koje se ne bih doticala na ovoj temi...

Pa znash kako...s obzirom da nikad nisam imala sex...prochitala sam u zenskom chasopisu...i onda sam doshla ovde da vas pitam za mishljenje...:-|

Sto si se razgoropadila odmah?
Vidjela sam i tvoj smajli u naslovu, i sasvim mi je jasno da je iz licnog iskustva................
Moj komentar nije bio uvredljiv, zasto si ga tako shvatila?
Bilo bi dobro da vazi to sto si ti napisala.........kod mene ne da ne vazi, i zato prokomentarisah.....

Pa nisam se uvredila, ali nisam ni videla nishta smeshno u izjavi koju si boldovala a koja je bila ozbiljno napisana...Sushtina teme je poluozbiljna...Zato je stavljen smajli. Koliko glupo zvuchi, toliko je sa druge strane ozbiljna, i vrlo sam radoznala da saznam...Mada nishta posebno novo nisam zakljuchila...
Nije ni bitno....

Mushkaci i zene se sushtinski ne podniose.
Totalno su razlichiti..ma ja ne verujem da smo ista vrsta..to samo tako spolja deluje da imamo slichne delove..ruke,noge,glavu ushi nos....itd.
Nagon za razmnozavanjem je jedino shto omogucava opstanak vrste a shargarepa na vrhu tog jako jako dugog shtapa je orgazam..i za mushkarce i za zene.

Back