Chemu sluzi zenski orgazam?

Znachi kratko i jasno. :mrgreen:
Mushkarci za vreme orgazma svrshavaju, i u mogucnosti su da oplode zenu, a zene? Da li je verovatnoca za oplodjavanje za vreme orgazma veca nego kad ga nema?
Eto bilo je toliko tema na temu orgazma...narochito zenskog..a niko se nije setio ovoga...pa reko chisto da razbijem monotoniju...
Nismo u mogucnosti da oplodimo, ali smo zato u mogucnosti da izbacimo zivo bitje kroz malu rupicu izmedju nogu :p

Postoji teorija koja meni licno zvuci okej. Orgazam je oslobodjenje, Ne u nekom apsolutnom smislu, vec samo oslobadjanje pritiska, oslobadjanje minus energije koja se nakuplja jer zivot, frustracije i ostale prirodne nepravde itekako uticu na rasudjivanje i dusevno stanje...e sad, ljudi su se dosta otudjili od sebe, odnosi su neiskreni povrsni bla,bla,bla, mislim da je zeni tesko da dodje do totalnog orgazma(postoje lokalni i totalni, zar ne?) ako nema mentalnu konekciju sa svojim muskarcem...

Da i josh jedna zanimljiva stvar je da kad mushkarac dodje do ivice svrshavanja to i zenu istog momenta tera na orgazam...Ljudi koji ne koriste zashtitu sa svojim partnerom...znaju o chemu pricham verovatno...Kad on krene da svrshava u nju...obichno se deshava da je orgazam u isto vreme. Da li imate ista iskustva? Da li je onda ipak zena u takvom trenutku orgazma plodnija?
Mislim znam da zvuchi totalno tinejdzerski i debilno...ali jbqa :lol:

E sad koliko je pametno "torbati" se bez kondoma ako ne zelis da "zakeri" ili ne daj boze neku bolest da navuces. Moze orgazam sasvim lepo da se dozivljava i sa zastitom. Jos manje brines i jos ste opusteniji.

Ma orgazam vam je greka prirode koju nasledjujete od muskaraca i prenosite svojim genima na musko potomstvo. :lol: Kad su vec sve zivo pametno rekli. :lol:

Daklem jeste cilj da vam pojacava sexualnu zelju i samim tim potrebu za oplodnjom.

Aj uchi me molim te. :lol:U zadnjih 10 godina sam u dugim ozbiljnim vezama. S obzirom da sam i trenutno u vezi od godinu dana, naravno da se podrazumeva da ne koristim kondom. Svashta :roll:

Bogme ja sam uvek koristio kondom. :) No mozda ste na tom nivou veze da planirate neku buducnost, mislim cim te je on nagovorio da to radite bez zastite odma treba da se zabrines i da pomislis da te "peca". :lol: No uvek se iz tih odnosa nesto nauci. Uciti, uciti i i samo uciti. :lol:

Da i josh jedna zanimljiva stvar je da kad mushkarac dodje do ivice svrshavanja to i zenu istog momenta tera na orgazam...Ljudi koji ne koriste zashtitu sa svojim partnerom...znaju o chemu pricham verovatno...Kad on krene da svrshava u nju...obichno se deshava da je orgazam u isto vreme. Da li imate ista iskustva? Da li je onda ipak zena u takvom trenutku orgazma plodnija?
Mislim znam da zvuchi totalno tinejdzerski i debilno...ali jbqa :lol:

Joj kakav zakljucak ovo:da prilikom njegovog svrsavanja ona dolazi do orgazma.Nije da nema veze ali vrlo retko.Vazno je sve pre toga i retko se desi da je tako kako ti zamisljas,sto naravno nije nemoguce.
Nego pile,sta mislis zasto postoje pedikiri,manikiri,sminka,parfemi,cipelice,tasnice?...U istu svrhu sluzi i orgazam..... DA TI ULEPSA ZIVOT!

Back