Chemtrails

Од овога што си поставио нема већег доказа да су Сорош, Бил Гејц, Ангела Меркел, масони, језуити, ЕУ, дубока држава, билдерберг клуб, витезови темплари, малтешки редови, црно племство, банкари власници мултинационалних компанија,УН, ммф, светска трг. орг, светска здр. орг. папа и ватина, рокфелери и сва сатанистичка секта багра око ових злотвора.

,,,ma neeee to mi telefon pošandrco,,,
IMG_20201104_162753986~2.jpg

A kad zimi izdahneš, u poređenju sa letom? Kakav je tu hemijski sastav?

Jesi čuo za fenomen kad se voda ohlađena na manje od 0°C zamrzne tek nakon fizičkog kontakta?
,,,zimus , letos izdahneš kolko moje skromno znanje poznaje je isto,,,osim onih sa jointom,,,
,,,16%O
,,,3,5%CO2
,,,ekspirijum leto/zima
,,,nikad čuo,,,samo za fenomen +4C,,,
,,,gde je tu poenta sa kejmtrejlsovima,,,

Poslednja izmena:
,,,zimus , letos izdahneš kolko moje skromno znanje poznaje je isto,,,osim onih sa jointom,,,
,,,16%O
,,,3,5%CO2
,,,ekspirijum leto/zima
,,,nikad čuo,,,samo za fenomen +4C,,,
,,,gde je tu poenta sa kejmtrejlsovima,,,
Razmilsi malo, dao sam ti sve što treba. Ključna je analogija formiranja leda u jezeru i formiranja oblaka u vazduhu.

Šta ti znače ovi zarezi? Aj da ti pomognem još malo:
Pogledajte prilog 792946
,,,to što znače,,,
,,,ti opet o kondenzaciji , to je elaborirano još u srednjem veku , pogledaj sliku , podigni oči prema nebu kad vidiš nešto takvo pa nije naodmet da malo i razmisliš za to što si video , jer ovo nije isto kada su JAT-ove karavele letele i ostavljale iza sebe ono o čemu ti pričaš,,,
,,, ponekad otvori i flight radar 24 , videćeš da ovakvi preleti uopšte nisu vidljivi,,,
,,,ni ja tebi da nešto nametnem , jedino samo da počneš misliti tvojom glavom , a Bogme ni ti meni da objašnjavaš ono što sam već svojim očima i mozgom video , ustranu ono učenje o stanju gasova i njihovim karakteristikama,,,

svi ti koji pricaju o ovim teorijama zavera zaboravljaju najvazniju stvar na svetu
ta sr.anja o kojima pricaju da se izbacuju iz aviona padaju i po glavama tih koji su navodno i rekli da se to radi..
ispada da oni sami sebe truju...zar je neko zaista navian da veruje u to?
da ce tamo neki vladari iz senke sami sebe trovati :mrgreen:

tako da manite se
ti tragovi postoje otkad postoje i mlazni avioni jer je to priodni produkt
temperature na kojima avioni lete su jako niske oko 50..60 stepeni ispod nule i taj trag nastaje jer se vodena para koja izlazi iz motora zamrzava na tim niskim temperaturama

Back