- Poruka
- 1.468
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo pročitaš opis tog videa
Mi živimo u svetu gde ratovi stalno traju, hrana nam se namerno truje pesticidima, voda i vazduh zagadjuju, prskaju nas hemijom iz aviona pod izgovorom da je to dobro za globalno zagrevanje, farmaceuti nam legalno prodaju smrtonosne droge, lekari nam od rodjenja ubrizgavaju otrove i tvrde da će ti otrovi da nas štite od bolesti, pokušavaju da unište prirodu oko nas da bi mogli da prodaju GMO seme i još samo da im dopustimo da nam zabrane da mislimo, jer televizijski programi su definitivno napravljeni da bi se desila kretenizacija naroda. Zbog budućih generacija ne smemo da dozvolimo ovakvo uništenje čovečanstva.
..i vidiš da je pisao neko ko je pobegao sa psihoterapije...![]()
Imam neki utisak da u vašem rečniku "skapirati" znači "poverovati bez dokaza u najveću budalaštinu"
Vi ste već poverovali bez dokaza u najveću budalaštinu: big bang i teoriju evolucije.
Zašto je post obrisan? Boli vas istina?
- - - - - - - - - -
Ovde je postalo jasno da moderatori i provokatori rade zajedno, njihove uvrede se ostavljaju, naša poklapanja njihovih verovanja se brišu.
Neka vam je na čast.

Komedija.
Al najinteresantnija je samouverenost vas "slobodnih mislilaca". Toliko vam je slobodan način razmišljanja da vaši zaključci ne moraju da odgovaraju činjenicama. No, to je po vama vrlina, a ne mana![]()

jedini glavoklimači su ovde teoretičari...
Dajvid Ajk: "svetom vladaju gušteri"
Glavokilmači: klim klim klim
Džim Mars: "truju nas vladari iz senke iz njihovih aviJona!"
Glavoklimači: klim klim klim

Opet grešiš i pokušavaš da nametneš.
Smejem se na te ljude guštere kao i ti, a ti se smeješ sam sebi, to je tako groteskno![]()
To sam ja mislio kad sam bio klinac, znaš kako u B727 kad povučeš vodu u toaletu, čuje se ono WOOOOOOOSH, usisavanje od kog uši zabole, bio sam ubeđen da to sve ode napolje velikom brzinom.![]()