- Poruka
- 4.642
to je teorija koja se može oboriti ili dokazati, ali se uklapa trenutno u sve što vidimo...za sada.
Mižda i dođemo do saznanja da nije ispravna, ali za sada radi.
Mižda i dođemo do saznanja da nije ispravna, ali za sada radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidi: čovek se upravlja po pretpostavkana, dok ne dobije dokaz, ili mu nešto novo ne privuče pažnju.
Da je sve u životu neporecivo i zabetonirano, ne bi bilo napretka.
Onaj ne veruje da je zemlja okrugla, pa to što ja ne verujem u kemtrejlse, i nije neki greh.
Teoretičari zavere, je izraz prvi put upotrebljen u Americi, i valjda se ticao ubistva Kenedija...jbmlg...bilo nešto o tom..Sizif je negde iskopao...
90% teoretičara to tvrdi. Ti si malo revidirao stavove, ublažio, valjda je neki argument dopro do tebe. Kako pomoći ostaloj teoretičarskoj bratiji?

Da li ti to Acu Palačinkara, KDJBN, FightNWO-a upoređuješ sa Ajnštajnom...Baš me zanima kako bi teoretičar zavere Albert Ajnštajn dokazao da ne postoji ništa brže od svetlosti.![]()

Ne, grešiš kao i u većini slučajeva.
Objasni mi šta ti znači ono "teoretičar" ili "teoretičar zavere"? Jesam li ja to?![]()
Aha.
A nije namenjen ljudima koji nisu završili školu, a znaju o fizici više od fizičara?
Neki od vas pričaju stvari koje n blizu nisu školovanim ljudima.
Ako mogu o nekom da sudim, to činim na osnovu onog što taj neko napiše.
Ja moje naučeno mogu dokazati, kao što i ti možeš dokazati da nisi naučio.
A ti svoje tvrdnje ne.