Chemtrails

E pa vidiš onda da teorija ne mora da se dokazuje, već samo da se uklapa u druge priče. :lol:
Mene zanima odakle definicija "teoretičar zavere" i šta je to uopšte, primećujem da i političari u zadnje vreme često pominju tu frazu, pa mi pade na pamet da je to neka laž dok su je i oni počeli korisiti...

Vidi: čovek se upravlja po pretpostavkana, dok ne dobije dokaz, ili mu nešto novo ne privuče pažnju.
Da je sve u životu neporecivo i zabetonirano, ne bi bilo napretka.
Onaj ne veruje da je zemlja okrugla, pa to što ja ne verujem u kemtrejlse, i nije neki greh.
Teoretičari zavere, je izraz prvi put upotrebljen u Americi, i valjda se ticao ubistva Kenedija...jbmlg...bilo nešto o tom..Sizif je negde iskopao...

Vidi: čovek se upravlja po pretpostavkana, dok ne dobije dokaz, ili mu nešto novo ne privuče pažnju.
Da je sve u životu neporecivo i zabetonirano, ne bi bilo napretka.
Onaj ne veruje da je zemlja okrugla, pa to što ja ne verujem u kemtrejlse, i nije neki greh.
Teoretičari zavere, je izraz prvi put upotrebljen u Americi, i valjda se ticao ubistva Kenedija...jbmlg...bilo nešto o tom..Sizif je negde iskopao...

Ne kažem da je greh zato što ne veruješ, ja nisam rekao ni da ja verujem. Pisao sam na temu šta mislim o tome ali je neki mudrac izbrisao moj post verovatno zato što sam pomenuo šupljoglavog Šutanovca & Co.
Pomoću tih "teorija zavere" kreatori istih mogu da manipulišu masom, ti što su ubili Kenedija su i smislili taj naziv.

90% teoretičara to tvrdi. Ti si malo revidirao stavove, ublažio, valjda je neki argument dopro do tebe. Kako pomoći ostaloj teoretičarskoj bratiji?

Ja sam bio apsolutni protivnik teze o kemtrejlsima i činilo mi se da je u pitanju zabava za dokone.
Vremenom sam uvideo da je u pitanju nešto sasvim drugačije od onoga što se servira po internetu.

Počo si i ti polako da uviđaš pod mojim forumskim uticajem.Valjda je neki argument dopro do tebe.

Kako pomoći ostaloj hipnotisanoj bratiji?

Ja moje naučeno mogu dokazati, kao što i ti možeš dokazati da nisi naučio.
A ti svoje tvrdnje ne.

Teorija evolucije se ne može dokazati. Za naučni dokaz potrebno je posmatranje,a evoluciju ne možeš posmatrati, kao ni big bang.
Tako da je teorija evolucije samo pretpostavka i vera, na kraju krajeva.
To što ti neko kaže da se svemir širi, možeš samo da veruješ u to, po položaju zvezda on se ne širi već hiljadama godina, Zvezdana mapa je dokaz za to.

Back