Chemtrails

Облаци пене падају са неба у Мароку (видео)

Метеоролози истичу да је пена вештачког порекла.

Кемтрејлс - трагови на небу

„Кемтрејлс“: Теорија завере или експеримент новог светског поретка
Становници мароканске регије Дукале на северозападу земље у четвртак су били сведоци необичне појаве.

Грађани су мобилним телефоном снимили облаке пене који падају са неба и снимак поставили на Јутјуб.

Према речима сведока, облаци пене појавили су се после неколико дана и у другим деловима земље, а неки очевици наводе да су ту појаву пратили и чудни звуци.

Метеоролози су у међувремену навели да је пена вештачког порекла, што је повећало сумњу да је појава последица тестова геоинжењеринга и вештачке контроле времена.

На основу снимка ја закључујем:
изгледа као кад клинци код мене у насељу убаце детерџент у фонтану...
Други закључак:
лик на 2.29 који пипа "непознату материју" је или пглу ки коорац или ЗНА шта је то...
А користи ДВ кем, дакле, није пглу...

Ima i snimaka gde se vidi kako pada.

Verujem i da su uzorci uzeti.

Verujem da će biti i nekog zvaničnog objašnjenja .

Znam da se nešto dešava i da se intenzitet dejstava povećava.

Šta i zašto, ne znam, al imam osećaj da je dan kad ćemo saznati veoma blizu.

Jel balkanoidi, dokle da vam se ponavlja da trovanje i rakovi i ako imaju veze sa chemtrailsima nisu njihov primarni cilj?

Da jesu, preskupa bi to metoda bila u poređenju s svim onim što nam serviraju kao hranu i piće i za šta još mi plaćamo trovačima.

Dakle svaka otrovnost ili kancerogenost, ako je i ima, je sporedna.

Glavno je nešto sasvim drugo, nešto oko čega velike sile imaju konsenzus i dogovor da se mora sakrivati od javnosti.

To toliko košta da je sigurno u pitanju razlog koji jeste nešto veoma važno da ne kažem sudbonosno.

molio bih ovo drustvo neo-liberalnih gedzovana poput brzog sizifa i gas maske da objasne nama "teoreticarima zavera" zasto i cime nas to zaprasuju uopste,eliksirom za produzavanje zivota?! I da li znaju kako izgledaju oblaci i nebo bez chemtrailsa uopste i kako izgleda trag aviona bez chemtrailsa? Kad su vec tolike saljivdzije nek odgovore na ova pitanja.

Ne znaju oni kako izgleda nebo bez kemtrejlsa, jer ranije nisu ni gledali u nebo pa misle da je tako oduvek.

Back