Chelsea FC

@HYPE A ja mislim da su nama najbitnijih 5 igraca na terenu bili Teri, Lampard, Esijen, Balak, Drogba...i mislim da sebi nijesmo smjeli dozvoliti da bilo koji od njih izadje...

Pa dobro, istina... ali ipak, i ja bih istu tu izmenu napravio... jer je Belletti ipak defanzivniji... iako, na kraju krajeva, i nismo smeli dozvoliti da se branimo sa igracem vise

@HYPE
O tome i pricam...
Ajde da je zamjenio Anelku Beletijem ali on mijenja Drogbu...
Alo bre...gdje mu je mozak????
Pa Drogba nas svake godine dovodi dovde gdje smo...a mi njega da zamijenimo...
To je necuveno sa nase strane...nepostovanje...
Nema te taktike...
Mozda je trebao izbaciti Terija...da ubaci Hilaria...

Zaveďte video i ve fotbale, vyzval zdrcený Čech

Skončit těsně pod vrcholem, to už je v Lize mistrů zřejmě úděl fotbalistů Chelsea. Loni podlehli až ve finále v penaltovém rozstřelu Manchesteru United, letos ztroskotali v semifinále na Barceloně. Rozčarování zavládlo na Stamford Bridge obrovské. Když už se Petr Čech a spol. viděli ve finále, vzal jim postup ve třetí minutě nastavení Iniesta.
Audio

Brankář Chelsea Petr Čech o semifinále LM s Barcelonou

zdroj: Sport.cz
7. 5. 2009 18:30 LONDÝN

Kruté, příliš kruté. Nejen s tímto pocitem se vyrovnávají fotbalisté Chelsea. Nemohou pochopit, že je v semifinále Ligy mistrů může rozhodčí „zaříznout“ tak, jak to v odvetě s Barcelonou předvedl Nor Övrebö.

„Pro všechny je obrovské zklamání to, co se stalo. Celosezónní úsilí přišlo vniveč v utkání, v němž jsme byli lepší a měli postoupit. Ale bohužel, přišly neuvěřitelné verdikty rozhodčího, krásný gól Iniesty - a po remíze 1:1 jsme skončili vyřazení v semifinále Ligy mistrů,“ líčí z Londýna své pocity brankář Petr Čech.

„Je to škoda. Měli jsme další brankové příležitosti a čtyřikrát právo se dožadovat penalty. Je pro mě absolutně nepochopitelné, že rozhodčí ani jeden z těchto přestupků nepotrestal, přestože od nich stál deset metrů,“ přidává se gólman české reprezentace ke kritikům norského sudího.

„Je to k zamyšlení pro celou UEFA. Ve dvou semifinálových duelech se staly incidenty, k nimž by při zavedení videa vůbec dojít nemohlo,“ vyzval Čech.

dos,Sport.cz

Zavedite video u fudbalu, poziva utuceni Ceh!

Kao prvo da pozdravim sve , ja sam novi clan foruma.
Navijam za Chelsea oduvek i uvek cu.

Navijas za pravi klub...:ok:
Dobrodosao...:D
Ova Farsa nam je sinoc uzela danak...ali 30. maja idemo po trofej FA kupa...
Time cemo barem malo izlijeciti rane od sinoc...

Mada, treba biti oprezan...jer nas i tamo ceka celavi sudija...Hauard Veb...koji ce se sigurno potruditi da nam uljepsa finale...

Navijas za pravi klub...:ok:
Dobrodosao...:D
Ova Farsa nam je sinoc uzela danak...ali 30. maja idemo po trofej FA kupa...
Time cemo barem malo izlijeciti rane od sinoc...

Mada, treba biti oprezan...jer nas i tamo ceka celavi sudija...Hauard Veb...koji ce se sigurno potruditi da nam uljepsa finale...
On ti je bre neciji klon! (kao i ja ;) )

Sudí třikrát chyboval, míní Macela

Zápas norskému sudímu nevyšel.

PRAHA
7. května 2009 | 17:22

Odvetné utkání semifinále Ligy mistrů mezi Chelsea a FC Barcelona vzbudilo obrovskou vlnu emocí, kterou evropský fotbal již dlouho nezažil. Důvodem byly především přehmaty hlavního sudího Övreböa, který podle mnohým odpustil hostím čtyři penalty a chybně vyloučil barcelonského Abidala.

Server Lidovky.cz se tak zeptal na čtyři kritické okamžiky utkání Luďka Macely, který je předsedou komise rozhodčích ČMFS. Jak on vidí 4 klíčové okamžiky zápasu?

1. Daniel Alvés fauluje v rohu pokutového území Maloudu (30. minuta): Zde bych až tak přísný nebyl, byl to vzájemný souboj, který začal před pokutovým územím. Zde sudí nechyboval.

2. Faul Tourého na Drogbu v pokutovém území (57. minuta): Zde si myslím, že se měla kopat jednoznačně penalta, pokud jej obránce Barcelony zasáhl a ne míč, nebylo co řešit. Sudí pochybil.

3. Vyloučení Abidala na údajný faul na Anelku (67. minuta): Útočník Chelsea zakopnul o vlastní nohy. V této situaci mu měl asi pomoci sudí. Je možné, že tam nastala chyba jejich komunikaci. To ovšem nemohu posoudit, rozhodčí si před zápasem vždy říkají, co kdo hlídá, sleduje. Na vzájemné komunikaci se domlouvají dopředu. Také zde nejspíše sudí pochybil.

4. Ruka Piquého (82. minuta): Jednoznačná penalta, navíc měl být stoper Barcelony vyloučen. Kdyby rukou nezasáhl, útočník soupeře, který si nabíhal za ním by měl před sebou jen gólmana. Jasné pochybení sudího.

5. Ruka Eto´a po rohu v nastaveném čase: Myslím, že v tomto případě postupoval rozhodčí správně, penalta by se za to pískat neměla. Sudí nechyboval.

Zavěr Luďka Macely: "Norskému rozhodčímu utkání jednoznačně nevyšlo, jak já říkám: Neměl svůj den. Také rozhodčí je jen člověk. Ale na jedno utkání na takovéto úrovni bylo těch chyb příliš. Každopádně, zda sudí hrubě ovlivnil vývoj zápasu nemohu posoudit, jelikož nikde není psáno, že by fotbalisté Chelsea obě penalty proměnili, či naopak v jedenácti lidech Barcelona vyrovnala."
Sudija tri puta pogresio, misli Macela (predsednik sudijske organizacije CMFS -moja primedba)

Evo i mene...
Sta reci sto vec nije receno?
Jesmo osteceni, ali jb.g dve dobre prilike smo promasili, to se u ovako vaznoj utakmici ne oprasta. Onaj sudija nikada vise ne treba da sudi ako je pametan.
Jeste tesko, ali boze moj - tu je sledeca sezona.
Hidink je tupson tupavi sto je zamenio Drogbu.

Sada navijam za Mancester u finalu. Sve je bolje od barse sa 12 igraca.

Ma Jeka je cepnula 2-3 bensedina pa zato tako govori :D
ali ko nije :mrgreen:

Sto se Terija tice, svaka cast. :) To je moja dusica i nas kapiten. Treba biti ponosan i dostojanstven cak i kad gubis. Pa makar bio i ostecen, treba pokazati dostojanstvo.

O tome upravo govorim kad kritikujem ponasanje Drogbe i Balaka. Pa nisu deca od 15 godina koja ne znaju da se kontrolisu. Zbog te naravi Drogba je prosle sezone u finalu dobio crveni. Balak nije u finalu, ali ih je i on dobijao upravo iz tog razloga. Zar nismo nista naucili?
Takvo ponasanje ne sluzi za primer, ma kooliko ostecen bio. Sada ih ocekuju i kazne zbog toga.

@Jeka
Nemas nikakav razlog da napadas nase igrace...
Ako su u njihovu odbranu stali i Hidink i Teri i citavo rukovodstvo Celzija...ne znam zasto bismo pricali sada o dostojanstvu...pogotovo kada smo pokradeni...
Mozes da budes dostojanstven i kada ti neko nabije rogove a mozes i da izvuces siju tome...obje reakcije su postene i ljudske...i obje su za postovanje...

@Jeka
Ako su u njihovu odbranu stali i Hidink i Teri i citavo rukovodstvo Celzija...ne znam zasto bismo pricali sada o dostojanstvu...pogotovo kada smo pokradeni...
Mozes da budes dostojanstven i kada ti neko nabije rogove a mozes i da izvuces siju tome...obje reakcije su postene i ljudske...i obje su za postovanje...

ma da li su to ljudske reakcije ili nisu da li su za postovanje ili nisu ali njih ceka kazna i to je ono sto im sledi

@Jeka
Ne napadam ih, samo govorim sta je istina. Naravno da su svi stali iza njih, pa niko nece da kaze "ukakio sam se" . Ali ni to sto smo pokradeni ne opravdava divljanje na sudiju. Nismo ni prvi ni poslednji kojima se to desilo, a valjda je zdrav razum i mogucnost samokontrole ono sto nas razlikuje od zivotinja.

Za postovanje je ono sto je Teri uradio, a ovo sto su njih dvojica uradila nije za postovanje. Mogu da razumem zasto su tako reagovali, ali nikako da opravdam. Opet kazem, nije im prvi put da ovako reaguju a svaki put kad su to uradili lose su prosli. Crveni u finalu, onda kazna za gadjanje navijaca novcicem itd... Balak takodje nije nista bolji. Moraju da nauce da se kontrolisu jer sve to, ma koliko bili u pravu, ide njima na stetu.

Drogba nikako da nauci lekciju, i svaki put kad on zasluzi "divljenje" jer je reagovao ljudski, ekipa trpi zbog toga ... Ja sam mislio da je on posle finala naucio lekciju, ali ocigledno nije ...

Sta je Abidal trebao da uradi nakon onog crvenog kartona? Ili Bufon i Del Pjero tokom citave prosle sezone?

Sudija je bio ocajan, kao i u prvom mecu, i gledajuci takvu logiku igraci Barse i Celsija su trebali da rastrgnu i jednog i drugog, a to nicemu ne vodi ... Teri je po ko zna koji put ispao gospodin, i Drogba bi trebao kod njega na privatne casove, kao i kod Lamparda sto se tice onog bunjenja kod sudija i trazenja penala ... Ko pogleda duel Ture-Drogba videce da je Drogba krenuo da trazi penal i pre nego sto je pao, sto ocigledno pokazuje da mu je to prioritet, a ne da pokusa da postigne gol ...

Teri je cestitao igracima Barse nakon meca, Guardiola se poneo gospodski tokom meca kad je zagrlio Hidinka nekoliko minuta pred kraj ... Na njih igraci treba da se ugledaju ...

javljam se smao zato sto sam plakala kao malo dijete protiv Barcelone ...A ja nikad ne placem ,ali to me dotuklo...

Hiddink jeste takticki genije, ali ono sa Belettijem je bila greska. Znala sam da ce dati gol kad su poceli da pritiskaju nakon crvenog Abidala ...

Zasto smo izgubili?

1. Sudija ( E SAD imaju razne teorije zavjere ...da je platini htio neenglesko finala, da je sudija navijac barse, da se uefa kladila ...ma ko ce ga znati ...)

2. Nismo iskoristili sanse (Drogba pogotovu)

3.Jeste Drogba mozda jednom poskocio ,ali realno gledano , cancellovana su nam najmanje 2 penala - pikeova ruka, tureova ruka ...ostalo : obaranje anelke, obaranje drogba i ono rvanje sa Maludom (Tetka je stvarno dobro odigrala :D ...ALI frizura mu je katastrofalna ) od strane Divljaka Alvesa

Realno gledano - Barsa nema igru, gvardiola je neiskusan i smao se oslanjaju na individualni kvalitet inijeste,mesija, anrija,etoa, cavija i dani alvesa.... Imaju sjajnu ekipu, ali sve sto su radili jesu se dobacivali okolo i pokusali iz daljine da postignu gol.

Sta raditi? Ocajavati? Ocajavaj te, draig moji navijaci (grizzly,mia, jeka,krepto, fl ...) , ali na kraju moramo da se vratimo na noge i da ozvijezimo ekipu. Zadrzati Essiena, Manciennea ,Di Santa ,terryja, a.cola,bosingwu, john obi mikela ...ostalo se mora ozvijeziti .Drogba jeste pokazao magiju pred kraj sezone, ali svake sezone je slabiji i slabiji...

Dacu reputaciju svakom ko procita ovo ;D :D

Gvardiolu postujem kao igraca,ali nije gospoin... dakle, Drogba je bio ljut, opravdano ljut ,a Gvardiola nas je provocirao kako igramo ruzan fudbal.

Pozdrav

javljam se smao zato sto sam plakala kao malo dijete protiv Barcelone ...A ja nikad ne placem ,ali to me dotuklo...

Hiddink jeste takticki genije, ali ono sa Belettijem je bila greska. Znala sam da ce dati gol kad su poceli da pritiskaju nakon crvenog Abidala ...

Zasto smo izgubili?

1. Sudija ( E SAD imaju razne teorije zavjere ...da je platini htio neenglesko finala, da je sudija navijac barse, da se uefa kladila ...ma ko ce ga znati ...)

2. Nismo iskoristili sanse (Drogba pogotovu)

3.Jeste Drogba mozda jednom poskocio ,ali realno gledano , cancellovana su nam najmanje 2 penala - pikeova ruka, tureova ruka ...ostalo : obaranje anelke, obaranje drogba i ono rvanje sa Maludom (Tetka je stvarno dobro odigrala :D ...ALI frizura mu je katastrofalna ) od strane Divljaka Alvesa

Realno gledano - Barsa nema igru, gvardiola je neiskusan i smao se oslanjaju na individualni kvalitet inijeste,mesija, anrija,etoa, cavija i dani alvesa.... Imaju sjajnu ekipu, ali sve sto su radili jesu se dobacivali okolo i pokusali iz daljine da postignu gol.

Sta raditi? Ocajavati? Ocajavaj te, draig moji navijaci (grizzly,mia, jeka,krepto, fl ...) , ali na kraju moramo da se vratimo na noge i da ozvijezimo ekipu. Zadrzati Essiena, Manciennea ,Di Santa ,terryja, a.cola,bosingwu, john obi mikela ...ostalo se mora ozvijeziti .Drogba jeste pokazao magiju pred kraj sezone, ali svake sezone je slabiji i slabiji...

Dacu reputaciju svakom ko procita ovo ;D :D

Gvardiolu postujem kao igraca,ali nije gospoin... dakle, Drogba je bio ljut, opravdano ljut ,a Gvardiola nas je provocirao kako igramo ruzan fudbal.

Pozdrav

2elruv5.jpg

4 komada na kraju. :)
Lepa pobeda. :)

Sudija je bio ocajan, kao i u prvom mecu, i gledajuci takvu logiku igraci Barse i Celsija su trebali da rastrgnu i jednog i drugog, a to nicemu ne vodi ...

Teri je cestitao igracima Barse nakon meca, Guardiola se poneo gospodski tokom meca kad je zagrlio Hidinka nekoliko minuta pred kraj ... Na njih igraci treba da se ugledaju ...

Drogba nikako da nauci lekciju, i svaki put kad on zasluzi "divljenje" jer je reagovao ljudski, ekipa trpi zbog toga ... Ja sam mislio da je on posle finala naucio lekciju, ali ocigledno nije ...
Upravo to. Ljudski je biti besan, ali treba se obuzdati zbog sebe i jos vise zbog ekipe. Sada ih ocekuje kazna koju su lako mogli da izbegnu.

Back