Chelsea FC

Evo i mene...
Sta reci sto vec nije receno?
Jesmo osteceni, ali jb.g dve dobre prilike smo promasili, to se u ovako vaznoj utakmici ne oprasta. Onaj sudija nikada vise ne treba da sudi ako je pametan.
Jeste tesko, ali boze moj - tu je sledeca sezona.
Hidink je tupson tupavi sto je zamenio Drogbu.

Sada navijam za Mancester u finalu. Sve je bolje od barse sa 12 igraca.

hhaha..definitivno igrac utakmice je Sudija !..takva kraljina od sudije se nemoze naci..navijao sam za Barsu...jedini covek kojeg mi je bilo zao na utakmici je Hidink jer je sjajan trener..inace Barsa je pregazila Lion,Bajern i Celzi su oduvani..CELZI I BAJERN me nerviraju strasno,glume kao neke opasne momke a Barsa ih oduvala...hahahahaha..sada u Rimu i Man Jun pada na kolena i svi zajedno mozete odati pocast najboljem i najvecem gigantu na svetu..!!!!sto je istina istina je budimo realni..Barca zasluzeno najbolja na svetu!onaj Vam Bomel i Drogba i ostala vecina kompanjona iz Bajerna i Celzija je nevaspitana bagra koja se samo necemu protivi,valja bezveze po terenu..HAHAHA a najvise su mi bili smesni klinci koji su nakon ispadanja Bajerna i Celzija od Barce cmizdrili na stadionu..:hahaha:..ona stoka komentatora sa HTV-a kao govore 10 min pre kraja"Gvardiola se miri da Barselona nema sanse ovde proci" hahaha..sve u svemu jedva cekam Rim da u finalu Barsa oduva ovaj sugavi Mancester i ovog kao nekog "opasnog" Kristijana Ronalda :hahaha:

vidi ga ovaj ala je smesan
haahahah

A sada jedan zanimljiv tekst koji mi neverovatno dize moral i vraca izgubljeni entuzijazam

The day after Tom-Ovrebro

There hasn`t been this much Doom and Gloom since the "Big One" was fired last February.

I must admit that I`m probably not the only one who will contribute his feelings about last night, however, I`m moving on (as much as I can) and I urge you to follow!

In the grand scheme of things I have to say, this has possibly been the best football season ever.

"Why, we haven`t won anything!" I hear you cry, well, trust me on this, we DO have something to cheer about.....

Chelsea FC has made it into five consecutive Champions League semi-finals (and one final) since 2004.

I can safely say, through my blue-tinted glasses, what an achievement!

But wait, there`s more....

It`s been pre-named the "summer of splurge!" because Mr Abramovich has promised a whopping £50m for us to spend on a "special" player.

The board of exec`s has also finally pulled their fingers out of their ears and will sell some players - here`s hoping Malouda goes, even considering his recent performances.

We will be getting a new manager (again) and I`m sure many of you - like me - can`t wait to find out who it could be...more restless nights are in order...not including the ones with the girlfriend!

At the beginning of the year I was worrying myself stupid that Chelsea were slowly imploding, not helped by the rumours that Mr A was about to sell-up!

However, look when we are now, another semi-final under our belt, another F.A Cup final and another season just behind Man U in the league - not that that`s a good thing - but considering we were "in-risk" of not even finishing fifth, back in December, it must be seen as a success.

Drogba is back to his best. OLASAL has already commented on the Ivorians, errmm, rather angry display last night, but at least he`s passionate - let`s not forget Moscow 2008.

Anelka is also the second top goal scorer in the League, and proving well worth the £15m pocket-change we paid for him.

It promises to be a great season next year....and I know we all said that this time last May, but there really is something in the air.

Who knows, we might even be the one English team, UEFA "allows" to get into the final of the Champions League next year.

Anyway, let`s focus on Wembley, 30 May, for what will (hopefully) be painted blue!

One more thing ...
I completelly agree with all people who say that beautiful football is THE BEST football

But
Is Barcelona really playing that beautiful? Is diving part of beautiful football? Is arguing with the referee half of the game, when he got the right decision? Is crying and being hysterical part of the beautiful game (Dani Alves) ?

And constant provocations over the press how we are cowards and don't know how to play...iS THAT BEAUTIFUL? No it isn't. Thats what I call BEING A COWARD.

God, sometimes I miss Mourinho so he can shut those hypocritical idiots up...
Evo sta kaze jedan fan na stranom forumu. Ne mogu a da se sa nekim stvarima ne slozim.
Sta kazete?

@prison break#1
Lep potpis. :)

hvala,hvala..valjda se ti neljutis za ono sto sam rekao za Celzi..ali to je moje misljenje:D
Zasto bi se ljutila? Svako ima pravo na svoje misljenje i ja to uvek postujem. :)

@Grizzly
Nisam ja ono pisala. To sam samo nasla. Ali sam primetila, da se i dalje neki sete njega kad god lose ide. Licno, ja sam zadovoljna Hidinkom iako je retardirano postupio kad je zamenio Drogbu.

@Jeka Kapiram ja...ali odises Murinjom...
Ja cu uvek odisati Murinjom, ali realnost je da se on nece vratiti. Bar ne za sada. Jednog dana, a do tada moramo da se snalazimo kako najbolje umemo.

Inace ni ja ne verujem da je neka velika zavera po strani. Jednostavno hteo je da branimo prednost, a ja sam znala da cemo primiti gol u nekom poslednjem minutu ili tako nesto....Zeznuo se, desava se. Samo sto se ovog puta debelo zeznuo.

Moram reci da Hidink uopste nije kriv, ta izmena je bila dobra stvar sto se mene tice. Ne samo zato sto Drogba vise nije mogao da trci kao na pocetku, ili samo zato jer ne bi pogodio gol ni da je dvaput veci (gol, ne Drogba), vec zato jer Belletti ima ogromno iskustvo, mislim da je sjajno odigrao svojih 20 minuta

Zasto bi se ljutila? Svako ima pravo na svoje misljenje i ja to uvek postujem. :)

@Grizzly
Nisam ja ono pisala. To sam samo nasla. Ali sam primetila, da se i dalje neki sete njega kad god lose ide. Licno, ja sam zadovoljna Hidinkom iako je retardirano postupio kad je zamenio Drogbu.
Nije. Ovaj bi dobio crveni karton. Zato ga je menjao.

@v.v.ilic
Bolje da su svi demonstrativno izasli sa terena i da su svi dobili crvene...nego sto se onako zavrsilo...
Kada te neko naocigled citavog svijeta krade i uporan je u tome...tada je crveni karton najmanji problem...

Back